CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Aurel V. Zgheran         Ediţia nr. 1362 din 23 septembrie 2014        Toate Articolele Autorului

Bonnie Tyler, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 13 octombrie 2014
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Octombrie în farmecul muzicii
Soseşte octombrie îmbrumat, cu dimineţi argintii, perdeluite de lacrimile cerului oval, din ce în ce mai înfrigurat şi cu înserări liliachii peste oraşe, ocru brune în sat, roşcate gălbui pe culmi! Soseşte octombrie cu doruri şi melancolii…!
Dar, primim o veste mare şi minunată: octombrie aprinde flacăra speranţei; sosesc în miezul toamnei acordurile muzicii alinătoare, nepieritorul izvor de bucurie a muzicii, nesfârşita cale de a revedea prin oglinda muzicii adâncul interiorului nostru, prin frumuseţea muzicii, spaţii fascinate din templul sufletesc, prin majestatea muzicii, toleranţa, revelaţia, iubirea, puritatea umană!
Soseşte octombrie cu două concerte de tip greatest hits, cu o durată de peste trei ore, pentru cei ce tind să răzbată la dispoziţia sufletească asemănată cu visul: Bonnie Tyler & Smokie, două legende care au contribuit la lucrarea de a preda şi releva ca ofrandă a inimii muzica anilor ’70-’80! Concertele, două cuprinse într-unul se vor constitui, pe 13 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti într-un eveniment mărturisitor al adevărului că fericirea poartă simbolurile muzicii, că, aşa cum marea e doar o parte din pământ, cerul o parte din infinit şi vârsta o parte din veşnicie, suflarea omului e doar o parte din viaţă, restul e contemplaţie mărginită de suflare!
„It’s A Heartache”, „Total Eclipse of the Heart”, „To love somebody”, „Lost in France”, „Goodbye to the Islands” sunt câteva din melodiile interpretate de Bonnie Tyler, cu puterea de a face să se audă glas şi să se vadă chip în arătarea dragostei. O reîntâlnire, la Bucureşti, cu Bonnie Tyler adevereşte plăcerea unui eveniment rar şi mirabil, fără să lase nicio pricină de îndoială că spectacolul de valoare nu răpeşte gândul ci îl mistuie şi îl redă întreţesut de amintirea bucuriei, dragostei, fericirii muzicii.
Bonnie Tyler nu este şi nu va fi niciodată învârstată de ani, ea e o artistă internaţională excepţională, fără ani, reprezentând doar un minunat veac al muzicii: veacul de aur! Neschimbată în frumuseţe şi farmec fizic, e seducătoare ca livada ce-i pridvorul primăverii. Iar cântecele sale dobândesc bogăţia timpului, an cu an adunând în ele, ca vinul vechi din crame, aroma gustului şi catifeaua mesajului. Pe lângă cele de odinioară, care nu pier, aşa cum nu pier frunzele pe ramurile pomilor, ci cad să hrănească pământul rădăcinii, Bonnie Tyler lansează neîncetat şi nesfârşit de uimitor, noi şi noi şlagăre, repertoriul ei, glasul ei, fizionomia ei perpetuându-se cu prospeţimea frumuseţii dintâi.
Sala Palatului din Bucureşti va fi pentru o zi, ziua de 13 octombrie (2014), un loc de pace sufletească, un sălaş şi un rai pământesc de speranţă umană plină de nemurire, fără ispititorii binelui material, ci cu o topitoare râvnă la deplinătatea fericirii muzicii. Ca în atâtea rânduri, impresarul Pepino Popescu este cel împreună cu şi prin care soseşte în gările sufletelor iubitorilor de muzică aleasă, trenul cu artiştii cei mai iubiţi, români şi internaţionali. De această dată soseşte cu Bonnie Tayler şi Smokie!
Publicul e chemat la o feerie muzicală prin acelaşi făgăduitor, de cuvânt, de suflet şi de faptă, Pepino Popescu. În aceeaşi seară magică, la Sala Palatului va concerta şi trupa Smokie. Ea va elucida nu mai puţin decât Bonnie Tyler ce lucru mare e farmecul muzicii de calitate, cât timp spectatorul e pe cale cu ea şi-şi lasă uitate gândurile de la faptul divers şi cotidian. Vor răsuna la Sala Palatului din Bucureşti, piesele anilor ’70-’80, neuitate: „Don’t Play Your Rock’n Roll to Me”, „Alice”, „Lay Back in the Arms of Someone”, „If You Think You Know How to Love Me”, „Living Next Door to Alice”… şi fireşte, alte piese, niciuna mai puţin cuceritoare.
Spectacolul din 13 octombrie, de la Sala Palatului vor exemplifica, aşa cum de puţine ori se întâmplă în vremurile de acum, nu deosebirile dintre oameni, ci asemănările lor şi ceea ce-i aduce împreună ori mai aproape: muzica, spectacolul muzical grandios şi fascinant!
Preţul biletelor va fi următorul:
Golden VIP: 500 Ron
VIP: 315 Ron
Categ 1: 275 Ron
Categ 2: 225 Ron
Categ 3: 185 Ron
Categ 4: 150 Ron

Bilete disponibile în reţeaua Vreau Bilet, în Bucureşti la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din B-dul Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, ap. 1, interfon 50, sector 3, Arte Internaţional - Librăria Eminescu, EuroGSM - Bucureşti Unirii (Unirea Shopping Center - aripa centrală lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM - Bucureşti Lujerului (în incinta Hypermarketului Cora Lujerului), în Galaţi la Infodesk Shopping City Galaţi, la Casa de Bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi, Casa de Bilete a Teatrului Muzical Nae Leonard Galaţi, Agenţia de Turism Galtour Galaţi, în Constanţa la Casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Constanţa, Agenţia de turism Mistral Tours-Mamaia, Constanţa, în Braşov la Librăria „St. O. Iosif” şi online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.
Aurel V. ZGHERAN (aurel.vzgheran@yahoo.com)  
Referinţă Bibliografică:
Bonnie Tyler, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 13 octombrie 2014 / Aurel V. Zgheran : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1362, Anul IV, 23 septembrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Aurel V. Zgheran : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aurel V. Zgheran
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!