CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Impact > Scrieri >  

Drumul apelor, 62 ( roman foileton )
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Luăm micul dejun în tăcere. Eram amândoi epuizați, dar nu voiam s-o arătăm niciunul. Ingrid trage din când în când cu coada ochiului spre mine.
- Ești un pic palid sau mă înșel? mă întreabă.
Nu am de gând să recunosc, deși mă simt frânt.
- Tocmai asta doream să te întreb și eu!
- Un pic.
- Mâncăm și mai tragem un pui de somn!
- Eu mă gândeam să mergem la spa, iubitule!. Dar facem cum spui tu!
Ideea de a merge la spa ( unde nu mai fusesem niciodată! ) îmi surâde.
- Nu, zic, mergem, mai întâi, la spa.
Surâde.
- Are să-ți placă, să vezi. Maseuzele sunt din Bali!
- Unde vine asta?
- Indonezia. Toate sunt micuțe, ca niște bibelouri, și poartă orhidee la urechi! Îți transmit o stare de bine numai privindu-le!
- Mai convins. Ai mai fost, bag seamă?
- Merg săptămânal.
Ieșim după ce aruncăm o privire asupra lui Pierre, care visează frumos.
- Azi s-a trezit devreme, ne informează Mihaela, a mâncat și a adormit din nou. Cred că visează îngeri!
Ingrid o ia înainte. Spa-ul e lângă piscină, iar intrarea este străjuită de doi lei din carton, frumos colorați. Ajungem într-o sală uriașă de primire cu zeci de șezlonguri și măsuțe din lemn, iar prezența noastră este anunțată de o sonerie. Ne întâmpină o brunetă slăbănogă, cu ochii mari și albaștri.
- Bine ați venit! Pe dvs., observă ea referindu-se la Ingrid, v-am mai văzut!
- Da.
- Procedura completă, dacă îmi amintesc bine?
- Exact.
Se întoarce apoi către mine.
- Dvs. ce doriți?
- !?
- Îți spun eu, intervine Ingrid. Începe cu masaj tailandez, saună, piscină, forță și iar masaj… suedez.
- Bine.
Ingrid dispare pe-o ușă laterală cu bruneta, iar pe mine mă preia un bărbat. Îmi arată un pat înalt, acoperit cu cearșafuri albe, alături de care zăresc o tailandeză mignon, cu ochii negri, ca două măsline.
- Întideți-vă pe burtă, vă rog!
Mă execut. Femeia toarnă ceva dintr-o sticlă ( ulei aromat, probabil! ), îl întinde cu mișcări rapide pe tot corpul, apoi îi simt mâinile și vârful degetelor presând pe anumiți mușchi ( pe care ea îi simțea încordați ), lucru neobișnuit de plăcut și revigorant. La un moment dat, o simt cum se urcă pe pat, deasupra mea, și-mi masează părțile laterale. Din când în când, îi simt sânii, atunci când se apleacă spre umeri, coapsele, osul pubian, atingeri care-mi provoacă fiori. După un timp o aud din nou.
- Acum întoarceți-vă cu fața în sus!
Revine din nou cu picioarele pe covor, mă unge cu lichidul acela scârbos, lipicios, pornind de la picioare în sus. Acum o văd la față. Nu-i tresare niciun mușchi, nu mai zâmbește, doar câteva picături de sudoare, de la efort, îi alunecă de pe frunte. Repetă schema cu urcatul, de data aceasta osul ei pubian îmi apasă pe sex, care simt cum crește. Ea n nu pare să bage de seamă ( deși mă îndoiesc! ) și continuă netulburată jocul cu mâinile. Când totul devine mai mult decât evident, îmi șoptește la ureche.
- Nu avem voie să facem sex cu clienții, dar dacă doriți nu-i bai, vă mai costă cincizeci de dolari!
Aprob din cap.
- Îți dau o sută!
Își trage cumva chiloțelul galben într-o parte și mă primește înăuntru. Nu uită să toarne și cîteva picături de ulei. Tailandeza e foarte strâmtă și orice mișcare de-a ei mă excită la maxim. Între timp, își continuă masajul, insistând pe tâmple, gât și pe umerii obrajilor. Dau s-o sărut, dar se împotrivește.
- Fără sărut! zice.
- Doar unul mic! insist.
- Exclus. Sărutul e doar pentru iubitului meu!
N-o înțeleg, îți permite să facă sex cu alt bărbat, dar nu-și permite să-l sărute! Este complet aiurea!
Referinţă Bibliografică:
Drumul apelor, 62 ( roman foileton ) / Aurel Conțu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2327, Anul VII, 15 mai 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Aurel Conțu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aurel Conțu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!