CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Impact > Scrieri >  

Drumul apelor, 61 ( roman foileton )
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cina o așteaptă pe Ingrid în cabina ei somtuoasă. Pereții sunt capitonați și înveliți în piele galbenă. Nici nu se uită la mâncare. Stă atârnată de gâtul meu și mă sărută incontinuu. Uitasem senzația asta. De obicei, mă rezumam la un singur sărut. Ea stăruie cu o patimă cel puțin curioasă, dar n-aș putea spune că îmi displace. Își folosește limba delicată, care pătrunde adânc și-mi produce o senzație extraordinară. Are un gust plăcut, imposibil de comparat cu altceva cunoscut, alcool, coca-cola, gumă de mestecat sau mai știu eu ce. Mă desfac din strânsoarea ei, tot mai înflăcărată, simțând nevoia să fumez o țigară. Ea vine după mine, îmi sare în spate, mă sărută pe gât și pe lobul urechilor, se lipește de corpul meu și-i simt mâna în pantaloni. Mă întorc cu fața spre dânsa în timp ce ea îngenunchează și-și face loc cu gura spre sex. Îl strânge delicat între buze, ajutându-se cu limba aspră și umedă, primind erecția în față, aproape instantaneu. Arunc țigara, din care nu trăsesem decât două fumuri, văzând-o cum fuge înapoi și râde. O apuc în ultima clipă de rochie, care alunecă foarte ușor de pe dânsa, lăsând-o complet goală. Nu are nimic pe dedesubt. Imaginea aceasta mă teleportează în trecut, în adolescența mea de bărbat, aducându-mi în minte imagini identice, cu altă femeie, desigur. Ajung cu fața între sâni ei, pe care-i cuprind lacom cu palmele, excitat la culme, îi iau sfârcurile în gură sau îi palpez labiile între degete. Ea îmi dezbumbă cu dexteritate nasturii, mă ajută să scap de haine și nu se sfiiește să-mi apuce sexul cu mâna dreaptă și să-l împingă în dânsa. Nu se mulțumește cu balansul controlat de mine, se sprijină în tălpile picioarelor și răspunde cu contre, având drept consecință exploatarea ultimului centimetru rămas afară. La un moment dat, mă împinge lateral și se întoarce cu spatele.
- Fă-mi și așa! zice.
Îi respect dorința și-i penetrez sexul la maxim.
- Și în funduleț! îmi șoptește întorcând capul. Nu te opri!
O ascult, deși nu mai făcusem așa ceva, iar ea mușcă cearșafurile și țipă de plăcere. Pentru mine senzația este nemaipomenită, dar n-am suficient timp să mă gândesc la asta, fiindcă o aud din nou.
- Schimbă!
Schimb mereu, cum mă roagă, iar în sinea mea mă amuz copios.
- Gata! o aud din nou, și o văd lăsându-se pe burtă, apoi întorcându-se. Treci cu fața în sus!
Mă execut. Nu are nevoie de ajutorul meu, se autopenetrează, destul de brutal, și geme. Mișcările ei sunt tot mai intense, se lasă când pe spate, când pe burtă, mă șterge cu sânii sau mă sărută scurt.
- Să nu-ți dai drumul! îmi șoptește la ureche. Îți spun eu când!
Strâng din dinți, nu-i pot da însă ascultare, o împing de pe mine și juisez pe fesele ei. În clipa următoare, o văd îngenunchind desupra capului meu și lăsându-se cu sexul umed peste gura mea. Parcă-i nebună!
- Termină-mă cu limba! mă imploră, și-i simt lacrimile pe obraji. Cedez stăruințelor și-o fac și pe aceasta. Nu durează mult, se descarcă la prima atingere și se prăbușește respirând greu lângă mine.
- Te-am șocat cumva? mă întreabă într-un târziu.
- Nu, îi răspund. Mi-a plăcut la nebunie!
- Când l-am văzut pe Nyk în cătușe, speriat și resemnat, m-am simțit din nou femeie! Nu credeam să se întâmple asta vreodată!
- Mie mi s-a părut că țineai la dânsul!
- Da și nu. Îl respectam cumva pentru ce-mi oferise și îmi oferea. De iubit însă nu-l iubeam.
- Aveai pe altcineva?
Se întoarce cu tot corpul spre mine și își așează piciorul stâng peste picioarele mele.
- N-ai observat?
- !?
- Nu mă sfiiesc să-ți repet că doar pe tine te-am iubit și te iubesc , zice, și din seara asta chiar și mai mult! Știu că și tu mă iubești așa obscenă și trivială cum sunt!
- Nici nu realizezi cât farmec ai!
- Daaa!?
- Nu-ți mai spun că și eu sunt un pic pervers!
Referinţă Bibliografică:
Drumul apelor, 61 ( roman foileton ) / Aurel Conțu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2325, Anul VII, 13 mai 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Aurel Conțu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aurel Conțu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!