CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Impact > Analize >  
Autor: Augustin Ostace         Ediţia nr. 3615 din 23 noiembrie 2020        Toate Articolele Autorului

Augustin OSTACE - STINGERE DE SAPIENS
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Coborâm, coborâm, întru chaos existențial şi deplorabilitate economico-financiară, de la Est la West şi de la Nord la Sud în Abendlandul nostru Occidental, tot mai migrantizat, tot mai pathologizat prin mutagenele Corona, tot mai abrutizat teroristic, între Germania şi Paris, între Nizza, Lyon şi Wien... Suntem uciși şi lichidați pe stradă, în cafenele, în biserici, în catedrale, în pieţe şi parcuri, prin politicile „umanitare” ale Westului disolut şi corupt din ultimii cel puţin 50 de ani...  
 
Iar populaţiile occidentale aplaudă nemilos pe cei ce-l conduc înspre pieire şi neantizare, întru globalizarea de analfabetism şi imbecilism, fragmentați şi fărâmiţaţi de la Merkel la Macron, de la Michel şi der Leyen, de la Biden şi Harris, de la Uniunea (Anti) Europeană şi de la toţi scamatorii de politicianisme ale OREI ZERO!  
 
ORA ZERO în istoria întregului Occident? Mai mult ca sigur, şi asta după aproximativ 3.000 de ani de civilizații Europene, maturate şi executate întru Asiatizarea Europeană, întru Islamizarea Europeană şi Africanizarea Europeană, aplaudând în (pseudo) parlamente şi (pseudo) guvernări, întreg toboganul accelerărilor înspre dispariție!  
 
ORA ZERO în istoria Germaniei? Trei sute procente, şi asta după 2.000 de ani de civilizații pe Rhein şi Mosel, pe Elba şi Oder! Cele mai murdare străzi din lume, cele mai imunde parcuri, cea mai aberantă politică de leadership teutonic, toate însumate în patologicul catastrofic de Corona, întru vasalitate totală faţă de China, faţă de marele MAO, singurul în creştere economică şi neafectat (cel puţin aparent) de Corona!  
 
ORA ZERO în istoria Americii? Patru sute procente sigur, indiferent cine va ieşi, Trump sau Biden, America este ultra-divizată, America este ultra-datoare, America este mega-înstrăinată faţă de principiile care au fondat-o acum 250 de ani! Vae victis, Yankeetum!  
 
ORA ZERO in istoria Sapiens? Aici e aici, orice Specie pe Terra, se naşte, se dezvoltă şi încet, încet, se stinge! Este inexorabila lege a genezei, evoluției şi împlinirii, urmate de obosire, de decădere, de iraționalitate şi conflictualitate, care se împlinesc destinial în auto-pedepsirea de noi înşine, urmând durerosul bici al Creatorului...  
 
Vom reveni întru detalierea nenorocirilor prezentate...  
---------------------------  
Dr. Augustin OSTACE  
Köln Nord, Germania  
21 noiembrie 2020  
 
Referinţă Bibliografică:
Augustin OSTACE - STINGERE DE SAPIENS / Augustin Ostace : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3615, Anul X, 23 noiembrie 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Augustin Ostace : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Augustin Ostace
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!