CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Articole > Număr de Autori: 33 
Ada Lungu
Ada Segal
Adalbert Gyuris
Adale Shefer
Adda Neag
Adela Efrim
Adina Dumitrescu
Adina Dumitru
Adina Lozinschi
Adina Rosenkranz Herscovici
Adina Sas Simoniak
Adrian Ardelean
Adrian Botez
Adrian Crețu
Adrian Gelu Radu
Adrian George Itoafă
Adrian Grauenfels
Adrian Grigoraş
Adrian Lițu
Adrian Munteanu
Adrian Nicula
Adrian Răzvan Barbu
Adrian Scriminț
Adrian Severin
Adriana Elena Răducan
Adriana Meșter
Adriana Mihaela Macsut
Adriana Neacşu
Adriana Orr
Adriana Papuc
Adriana Popa
Adriana Tomoni
Adriana Weimer

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!