CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Cugetari >  

Nu poți fi eu!

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Viața-i ca un chibrit care arde. De multe ori flacăra nu ajunge până la capăt, că vine o pală de vânt și-o stinge.   
  
@ viorel muha  
  
Educația este drumul pe care înveți a merge în societate. Fără acest drum, libertatea unora în democrație, de a vota, fără o percepție reală a realității, poate sui spre vârful unei socieți, monștrii.  
  
@ viorel muha  
  
Nu întodeauna unde se înghesuie turma găsești poarta spre dreptate și adevăr. Liberalismul nu poate fi toiagul corupției mascate socialiste!   
  
@ viorel muha  
  
Rămân în istorie sau în memoria colectivă acei oameni, nu prin ce cred ei că au facut, ci prin ceea ce cred ceilalți că au făcut!   
  
@ viorel muha  
  
Nu cel ce se înghesuie în lumina reflectoarelor, dând din coate, vrea binele pentru tine, ci acela care cu modestie stă undeva în umbra luminii!   
  
@ viorel muha  
  
Unii călătoresc prin viață pe piciorele lor, alții trebuie ajutați, dar sunt unii care se cațără în spinarea altora! Aceștia trebuie lepădați!   
  
@ viorel muha  
  
Tăcerea este mormântul în care nu trebuie să ne îngropăm inima!   
  
@ viorel muha  
  
Nu poți fi eu!  
  
nu poți distruge puterea din mine  
nu poți fi dreptul meu  
nu poți fi viața mea  
sunteți muritori ca și mine  
nimeni nu ramâne   
decât   
adevărul  
  
by viorel muha 
Referinţă Bibliografică:
Nu poți fi eu! / Viorel Muha : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2179, Anul VI, 18 decembrie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Viorel Muha : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Viorel Muha
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!