CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Articole > Paula Romanescu > Articole: 7  
01. PAULA ROMANESCU - MIHAI EMINESCU - VREMEA TRECE / PASSE LE TEMPS (VERSURI BILINGVE / POÉMES BILINGUES), de Paula Romanescu, publicat în Ediţia nr. 3456 din 17 iunie 2020, cititori: 61, accesări: 61.
12. PAULA ROMANESCU - NU RÂDEȚI, NU E CORECT POLITIC!, de Paula Romanescu, publicat în Ediţia nr. 3413 din 05 mai 2020, cititori: 12, accesări: 12.
23. PAULA ROMANESCU - PRIN CODRII DE SIMBOLURI, UNIC POETUL !, de Paula Romanescu, publicat în Ediţia nr. 3087 din 14 iunie 2019, cititori: 0, accesări: 0.
34. PAULA ROMANESCU - PORTRET DE LUCEAFĂR (POEME), de Paula Romanescu, publicat în Ediţia nr. 3087 din 14 iunie 2019, cititori: 6, accesări: 6.
45. PAULA ROMANESCU - LA CENTENARUL MARII UNIRI (1) - „ȘI-A FOST ÎNTÂI DECEMBRIE LA ALBA” (SELECȚIE DE POEME), de Paula Romanescu, publicat în Ediţia nr. 3080 din 07 iunie 2019, cititori: 23, accesări: 23.
56. PAULA ROMANESCU - TAINA SCRISULUI (77) - FĂRĂ DE TAINE, de Paula Romanescu, publicat în Ediţia nr. 2843 din 13 octombrie 2018, cititori: 153, accesări: 164.
67. PAULA ROMANESCU - ANUL CARAGIALE - NE ESTE ŢARA PLINĂ DE HUMOR, de Paula Romanescu, publicat în Ediţia nr. 430 din 05 martie 2012, cititori: 325, accesări: 345.

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!