CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Articole > Nicolae Negulescu > Articole: 9  
01. PROF. DR. MIHAELA ROŞU BÎNĂ: DESPRE ŢINUTUL PUR AL POEZIEI - O NOUĂ CRONICĂ DESPRE VOLUMUL TRILINGV "NUNTA CUVINTELOR", de Nicolae Negulescu, publicat în Ediţia nr. 1244 din 28 mai 2014
12. CRISTIAN PETRU BĂLAN: "NUNTA CUVINTELOR", O CAPODOPERĂ CARE POATE SCHIMBA IMPRESIA BRITANICILOR DESPRE VALOAREA CULTURII ROMÂNEŞTI, de Nicolae Negulescu, publicat în Ediţia nr. 1228 din 12 mai 2014
23. APARIŢIE EDITORIALĂ: "NUNTA CUVINTELOR" DE N.N. NEGULESCU, de Nicolae Negulescu, publicat în Ediţia nr. 933 din 21 iulie 2013
34. POEM METAFIZIC, de Nicolae Negulescu, publicat în Ediţia nr. 738 din 07 ianuarie 2013
45. MEDALION LIRIC, de Nicolae Negulescu, publicat în Ediţia nr. 724 din 24 decembrie 2012
56. POEM METAFIZIC, de Nicolae Negulescu, publicat în Ediţia nr. 724 din 24 decembrie 2012
67. POEME METAFIZICE, de Nicolae Negulescu, publicat în Ediţia nr. 701 din 01 decembrie 2012
78. POEME METAFIZICE, de Nicolae Negulescu, publicat în Ediţia nr. 692 din 22 noiembrie 2012
89. NICOLAE NEGULESCU, de Nicolae Negulescu, publicat în Ediţia nr. 692 din 22 noiembrie 2012

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!