CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Articole > Maria Ieva > Articole: 5  
01. MARIA IEVA - O LUME DEGHIZATĂ (POEME), de Maria Ieva, publicat în Ediţia nr. 1516 din 24 februarie 2015, cititori: 338, accesări: 366.
12. MARIA IEVA - PRINTRE CRĂPĂTURILE TIMPULUI, de Maria Ieva, publicat în Ediţia nr. 1498 din 06 februarie 2015, cititori: 347, accesări: 394.
23. MARIA IEVA - CURCUBEUL IUBIRII (POEME), de Maria Ieva, publicat în Ediţia nr. 1447 din 17 decembrie 2014, cititori: 377, accesări: 427.
34. MARIA IEVA - TĂCEREA MACILOR (POEZII), de Maria Ieva, publicat în Ediţia nr. 1423 din 23 noiembrie 2014, cititori: 378, accesări: 447.
45. MARIA IEVA - POEME DE DOR, de Maria Ieva, publicat în Ediţia nr. 1370 din 01 octombrie 2014, cititori: 367, accesări: 429.

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!