CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

Târgul de Carte - Gaudeamus 2019
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Târgul de Carte Gaudeamus - 2019  
 
Joi 21 noiembrie, ora 13, Romexpo  
 
Lansarea cărții „Pelerin pe Calea Luminii - 101 sonete creștine", autor Maria Filipoiu, la stadul Libris Editorial - corp B  
 
Așteptăm cu cărțile pe masă pe toți iubitorii de lectură.  
 
Libris Editorial + Targul De Carte Gaudeamus = 20 - 24 noiembrie 2019, la Romexpo S.A  
 
Noi vom fi acolo. Sperăm că voi nu veți sta în casă.  
 
Vă așteptăm la stand cu multe surprize și multe lansări ce vă vor ajuta să vă reîntregiți colecția personală de lecturi sau doar să vă completați lista MUST READ.  
 
Stați pe aproape pentru programul evenimentelor. 📚  
 
Libris Editorial  
 
Pelerin pe Calea Luminii - 101 sonete creștine  
 
Poeta Maria Filipoiu își asumă cu mult curaj ideea de a publica un număr însemnat de Sonete creștine. E vorba aici de un gest subtil polemic. Aceasta pentru că sonetul caracterizează Renașterea, o epocă de emancipare față de dogmatismul medieval.  
 
În textele volumului este evidentă tendința ecumenică a autoarei, deschiderea spre toate miturile consolatoare care propun, prin meditație și reculegere, o mântuire care vine de la o divinitate, oricare este aceea.  
 
Pelerinajul poetului este semnul acceptării celei mai largi interpretări a credinței. De fapt, poeta se desparte de omul trufaș ori sărac de credință, acceptând existența în lume a unei forțe ordonatoare, mai presus de orgoliile muritorilor.  
 
Iată o justificare de a privi cu simpatie strădania lirică a Mariei Filipoiu.  
 
Horia Gârbea  
 
- Mulțumiri și recunoștință maestrului Horia Gârbea, pentru evaluarea cărții mele și postfața scrisă, de care ar fi onorat orice scriitor.  
 
- Mulțumiri întregii echipe - Libris Editorial pentru contribuția la publicarea cărții mele!  
 
- Mulțumesc anticipat prietenilor lecturii care îmi citesc gândurile așternute pe file spre neitare!  
 
Maria Filipoiu  
 
Cartea „Pelerin pe Calea Luminii - 101 sonete creștine" de Maria Filipoiu,  
 
Editura Libris Editorial poate fi comandată pe site-ul editurii, unde puteți citi câteva pagini la „răsfoiește", pentru a vă convinge de calitatea lecturii.  
 
Vă mulțumim și vă dorim lectură plăcută!  
 
https://www.libris.ro/pelerin-pe-calea-luminii-maria-filipoiu-LIB978-606-029-113-8--p11972751.html  
 
Referinţă Bibliografică:
Târgul de Carte - Gaudeamus 2019 / Maria Filipoiu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3240, Anul IX, 14 noiembrie 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Maria Filipoiu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Maria Filipoiu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!