CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Cultural > Modele >  

Maria FILIPOIU - RADIO PRODIASPORA, O MARE ONOARE !
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
O mare onoare să fii prezent în edițiile emisiunii „Artă, Știință și Religie - În Căutarea Drumului Comun" - realizator Mioara Gram, difuzată de Radio ProDiaspora, este o mare onoare!  
 
Stimată doamnă Mioara Gram, sunteți mereu surprinzătoare cu daruri spirituale pentru cei care vă prețuiesc și vă adoră, daruri ce rămân în caseta celor mai nobile sentimente! Orice participare mă emoționează și mă împlinește spiritual, încât nu sunt cuvinte care să-mi exprime bucuria nemărginită, nici mulțumirea pentru cei care fac posibile reverberațiile gândurilor. Vocea caldă a realizatoarei și prezentatoarei Mioara Gram vibrează în pieptul fiecărui participant, pe acorduri din pulsațiile inimii.  
 
M-am îndrăgostit de această emisiune și de frumusețea sufletească a celor ce contribuie la realizarea ei, de prima dată, când prietenul Val Răzeşu - colaborator al emisiunii - m-a invitat să particip și a stăruit în stângăcia mea, încât nu m-a lăsat să renunț, iar de atunci am participat, cu mare bucurie la fiecare ediție. Îți mulțumesc din suflet, prieten devotat Val și mulțumiri tuturor pentru primirea deosebită în rândul ascultatorilor! Cum să nu te îndrăgostești de oamenii speciali?  
 
O stimă deosebită îi port domnului George Roca - jurnalist și scriitor de renume mondial - primul care mi-a remarcat creațiile în revista „Confluențe Literare", în urmă cu mai bine de 5 ani, și m-a invitat să particip la antologiile „Simbioze Lirice", fiind și grafician la Editura Anamarol (având ca director pe dna Rodica Elena Lupu), închegând, astfel, prietenii eterne.  
 
Nu pot uita de aprecierea celorlalți colaboratori: Anca Cheaito, Lili Lazar și de prietenii care mi-au citit și ascultat contribuția din participări, prin generozitatea dnei Mioara Gram.  
 
Tuturor, mulțumiri călduroase!  
 
Felicitări și cât mai multe ediții încununate de succes realizatorilor Radio ProDiaspora în frunte cu doamna director - Ecaterina Cîmpean, și în special dnei Mioara Gram - realizator și prezentator „Artă Știință și Religie - În Căutarea Drumului Comun".  
 
La mulți ani sonori, cu ocazia aniversării a unui deceniu de la înființare!  
 
Admirație și prețuire tuturor!  
Cu drag pentru cei dragi,  
 
Maria FILIPOIU  
Mai 2019, București (România)  
Colaborator al emisiunii:  
„Artă Știință și Religie –  
În Căutarea Drumului Comun"  
Radio ProDiaspora  
 
Referinţă Bibliografică:
Maria FILIPOIU - RADIO PRODIASPORA, O MARE ONOARE ! / Maria Filipoiu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3083, Anul IX, 10 iunie 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Maria Filipoiu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Maria Filipoiu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!