CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Aparitii >  

LIMBA NOASTRĂ CEA ROMÂNĂ - Antologie literară STARPRESS 2017
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
LIMBA NOASTRĂ CEA ROMÂNĂ - Antologie literară a Ligii Acriitorilor Români, antologată de scriitoarea Ligya Diaconescu, ce cuprinde peste 60 de segmente de autor, printre care și al meu, Maria Filipoiu, la pg.31-33, cu poeme și sonete dedicate limbii române, a văzut lumina tiparului, recent, fiind dedicată Zilei Limbii Române, ocazie cu care va fi lansată!  
 
Prefațață de Președintele Ligii Scriitorilor Români - Alexandru Florin Țene, cu un FLORILEGIU - IMN DEDICAT LIMBII ROMÂNE - PATRIA CARE UNEȘTE SPIRITUL SCRIITORULUI ROMÂN, aduce în prim-plan tema sutelor de titluri prin care răzbate spiritul creativ al patriotismului național.  
 
Felicitări d-lui Al.Florin Țene și tuturor truditorilor care au contribuit la realizarea acestui act de cultură!  
Felicitări și mulțumiri d-nei Ligya Diaconescu pentru realizarea acestei antologii de cultură la o calitate de excepție și pentru includerea creațiilor mele în paginile ei!  
 
Felicitări tuturor colegilor coautori!  
 
La mulți ani, patrioți români, de Ziua Limbii Române!  
 
Maria Filipoiu  
 
Referinţă Bibliografică:
LIMBA NOASTRĂ CEA ROMÂNĂ - Antologie literară STARPRESS 2017 / Maria Filipoiu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2418, Anul VII, 14 august 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Maria Filipoiu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Maria Filipoiu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!