CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

Start în antologie școlară
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Editura „Lirc graph", Colecția „Grai românesc" și scriitoarea Maria Filipoiu dau startul într-o ANTOLOGIE ȘCOLARĂ de poezie şi proză, urmând a fi distribuită în şcoli pentru elevi, cu titlul: „LITERATURA DE IERI, DE AZI ŞI DE MÂINE".  
 
Vrei ca numele tău să apară alături de clasicii literaturii române: Eminescu, Coşbuc, Minulescu, Goga, Păunescu… , nimic mai simplu.  
 
Trimite 10 creații literare de poezie sau proză scurtă, (10 pagini A5), corect redactate şi corectate, iar visul tău poate deveni realitate!  
 
Participarea este benevolă şi se face prin înscrierea autorilor care trimit creații proprii, iar selectarea lor pentru publicare, făcându-se de către scriitori profesioniști.  
 
Ne propunem ca volumul să fie inclus în festivitățile lansărilor de carte ce se vor desfăşura concomitent cu alte câteva evenimente culturale organizate de noi în România şi în străinătate.  
 
Autorii vor trimite 10 texte (sau 10 pagini A5), corp literă 12, scrise cu diacritice, font Times New Roman, spațiere între rânduri de 1, însoţite de o fotografie, precum și datele de contact: cu nume şi prenume, adresă şi număr de telefon (pentru livrarea exemplarelor).  
 
Textele trebuie să se ridice la standarde literare, fără limbaj indecent și vor fi trimise începând cu data de 20 februarie, până pe data de 1 aprilie, 2016 la adresa:  
 
trandafir_simpetru@yahoo.com, cu menţiunea „Pentru ANTOLOGIA ȘCOLARĂ"  
 
Autorii vor achita suma de 200 ron în contul ,BANCA TRANSILVANIA, SIMPETRU TRANDAFIR, SWIFT , BTRLRO22 , IBAN RO93BTRLEURCRT0213289801 (după validarea segmentului de autor în prestigioasa publicație).  
 
După achitarea sumei, autorii vor anunța factura la aceeași adresă de e-mail.  
 
Fiecare autor va primi între 8 și 12 exemplare.  
 
Antologia va fi inclusă în Colecţia „Grai românesc".  
 
Grai românesc, încă un vis împlinit!"  
 
Vă urăm mult succes și vă așteptăm creațiile!  
 
Editor Trandafir Simpetru  
 
Coordonator Maria Filipoiu  
 
Referinţă Bibliografică:
Start în antologie școlară / Maria Filipoiu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1883, Anul VI, 26 februarie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Maria Filipoiu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Maria Filipoiu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!