CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Articole > Ion Deaconescu > Articole: 4  
01. ION DEACONESCU - BOLERO - ÎN LOC DE PREFAȚĂ, de Ion Deaconescu, publicat în Ediţia nr. 2652 din 05 aprilie 2018, cititori: 94, accesări: 103.
12. IOAN DEACONESCU - APEL DE SUSŢINERE: CRAIOVA – CAPITALĂ CULTURALĂ EUROPEANĂ ÎN 2021, de Ion Deaconescu, publicat în Ediţia nr. 1669 din 27 iulie 2015, cititori: 372, accesări: 414.
23. ION DEACONESCU - MANIFEST PENTRU SALVAREA CULTURII DE PRETUTINDENI, de Ion Deaconescu, publicat în Ediţia nr. 1666 din 24 iulie 2015, cititori: 232, accesări: 238.
34. ION DEACONESCU - MANIFEST PENTRU SALVAREA CULTURII DE PRETUTINDENI, de Ion Deaconescu, publicat în Ediţia nr. 1666 din 24 iulie 2015, cititori: 155, accesări: 159.

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!