CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  

ZIUA INIMII SAU CUM PRIN PORUNCI DUMNEZEIESTI APROAPELE SĂ ÎL IUBEȘTI

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Incontestabil Inima are plăceri dureri foame și sete de aproapele ei.Cauza decesului pricinuit de boli cardiologice a apropiat tocmai de Ziua Inimii, la Serviciul Social Maltez Arad, presedinte Victoria Farcaș, pe dr.Mihaela Gavrilă UAV Arad, Sc.Sfanta Maria, Lect.dr.Camelia Jurcut UAV, psiholog Violeta Dunca as.soc. Stefănuț Alina care au consiliat persoane asistate social 
  
bătrâni singuri 
  
bolnavi și care și/au vărsat picătura de bunătate pentru prevenirea și prevalența bolilor de inimă. 
  
Datini arădene 
  
dansând și cântând cu Alin Neag 
  
voia bună 
  
tristeți alungând 
  
iată ingredientele celor cu Inimă Mare 
  
implicati.Asta în condițiile in care CNAS consemnează 32133 de pacienți cardio.ASistenți sociali 
  
voluntari studenti 
  
universitariarădeni UAV frumoasă vindecare aduceți sufletelor! 
  
Referinţă Bibliografică:
ZIUA INIMII SAU CUM PRIN PORUNCI DUMNEZEIESTI APROAPELE SĂ ÎL IUBEȘTI / Florica Ranta Cândea : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2467, Anul VII, 02 octombrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Florica Ranta Cândea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Florica Ranta Cândea
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!