CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  

PORTRETE DE DASCĂLI SIMPPOZION INTERNAŢIONAL GĂZDUIT DE AGIRO ARAD
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Aflat la a 9 a ediţie şi desfăşurat la Consiliul Judeţean ,Universitatea Aurel Vlaicu, simpozionul reuneşte Apostoli săteşti şi orăşeni din toată ţara cât şi di provinciile româneşti din Ucraina Republica Moldova Valea Timocului. 
  
Ziua Învăţătorului poartă Stema Apostolilor Petru şi Pavel iar AGIRO s-a constituit pe strada cu acelaşi nume 1927 la Bucureşti iar Ziua Dascălilor este una din vremuri îndătintă în calendare ne spune distinsul învăţător 
  
organizator formator Viorel Dolha.Timp de trei zile în Arad Podgoria Araului 
  
Oaspeţii au sosit să dea glas Chemării la Sfânta menire 
  
aceea de a sădi alte virtuţi printre schimburi de opinii 
  
calităţii de Învăţător şi Săditor de seminţe ale învăţăturii 
  
parafrazând versete din Imnul Învăţătorilor care a deschis după-amiaza de vineri a lucrărilor în plen. 
  
De fapt sălile pline au confirmat O bună organizare şi o implicare de suflete încălzite şi la propriu şi la figurat simpozionul reunind reprezentanţi ai Asociaţiilor de Învăţători din toată ţara, ne spune Sorina Groza alumnă UAV Arad., mulţumind inimosuli dascăl Viorel Dolha. 
  
În ceea ce ne priveşe am răspuns Prezent la toate ediţiile ca un Însemn de respect şi preţuire Dascălului de azi de ieri dintotdeauna. 
  
Referinţă Bibliografică:
PORTRETE DE DASCĂLI SIMPPOZION INTERNAŢIONAL GĂZDUIT DE AGIRO ARAD / Florica Ranta Cândea : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2374, Anul VII, 01 iulie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Florica Ranta Cândea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Florica Ranta Cândea
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!