CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  

DIN CÂMPIA ARADULUI ÎN ŢARA GUGULANILOR
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În pitorescul nostru drum ne-a însoţit Doina 
  
Gugulan cu car cu mere 
  
dar şi dorinţa de a lua o gură de aer curat de pe Cheile Nerei 
  
Cascada Bigăr ori Rezervaţia Mulinologică Rudăria. 
  
Am participat la Sărbătoarea Muzeelor Săteşti Şopotu Dalboşeţ alături de expozanţi din Ungaria 
  
Serbia 
  
Caraş,Timiş, Arad, Bozovici, Prigor, Turnu Severin, Prigor, pe o temă impuls 
  
Muzeul Sătesc-comoara comunităţii.Un cuvânt de laudă Muzeului Almăjul se cuvine . 
  
Delegaţia arădeană a fost aşteptată de arădeanul cu nume de Mănăstire G.Rancu Bodrog, dr.Dacian Rancu şi a fost reprezentată de dr.Doru Sinaci director CCJ ,dr.Elena R.Colta etnolog iar expozanţii Horia Truţă Eugeniu Criste Paul Krizner au adus înscrisuri obiecte de cult cărţi rare.Un moment cât un Viu Muzeu l-a reprezentat Standul Nădlac de pictură Felicia Baltă 
  
produse brand salam cascaval dar veştmintele drd Gabriela Marco un costum de mireasă slovăcesc roz de o sută de ani a încântat privirile goştilor. Picturile un colorit aparte au fost panotate de Ioana Nistor Stelian Rots imagini Foto Boran. 
  
Cu siguranţă Sărbătoarea e de-acum Ecou ca o romanţă târzie 
  
vie. 
  
Referinţă Bibliografică:
DIN CÂMPIA ARADULUI ÎN ŢARA GUGULANILOR / Florica Ranta Cândea : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2320, Anul VII, 08 mai 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Florica Ranta Cândea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Florica Ranta Cândea
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!