CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  

LA FACULTATEA DE DESIGN UAV ARAD O ÎNTÂLNIRE ALUMNI -STUDENŢI - DE SUCCES CU PATRONATUL
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Devenite deja o tradiţie, întâlnirile cu studenţii , alumni sau angajatori, sunt ca nişte Praguri , pe care dacă le treci, obţii succes. 
  
În prezenţa doamnei rector UAV, a decanului Facultăţii Design şi a universitarilor, a CCOC , Alumni , invitatul special, inginer Ion Marin Crişan , de la Patronatul Arădean şi nu numai a împărtăşit din bogat-picanta experinţă de viaţă şi a oferit acel sâmbure de care un viitor student are nevoie pentru a deveni un angajat cu o carieră de succes-experienţa.Care nu se poate dobândi decât prin îmbinarea pasiunilor cu zestrea unui mărunt har-acela de a şti să vinzi şi să cumperi propriul succes pe taraba unei vieţi începute , adică ce ai învăţat la cursuri universitare să nu încetezi a transpune în practică. 
  
Desigur 
  
peisagistica 
  
design vestimentar 
  
de produs 
  
publicitar 
  
reciclarea materialelor refolosibile, căci 
  
ne-a întâmpinat o frumoasă colecţie de rochii de hârtii 
  
pene 
  
colaje 
  
sunt apanajul care pe studenţii noştri îi avantajează. 
  
Prin excursurile domnilor Blidar şi Băhnean,prin cuvintele rectorului sau decanului credem în reuşita studenţilor. 
  
Referinţă Bibliografică:
LA FACULTATEA DE DESIGN UAV ARAD O ÎNTÂLNIRE ALUMNI -STUDENŢI - DE SUCCES CU PATRONATUL / Florica Ranta Cândea : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2309, Anul VII, 27 aprilie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Florica Ranta Cândea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Florica Ranta Cândea
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!