CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Articole > Constantin Moșincat > Articole: 6  
01. CONSTANTIN MOȘINCAT - ADY ENDRE, POETUL DE PE IER, de Constantin Moșincat, publicat în Ediţia nr. 3330 din 12 februarie 2020, cititori: 16, accesări: 19.
12. CONSTANTIN MOȘINCAT - REVISTA FAMILIA ȘI MIHAI EMINESCU, de Constantin Moșincat, publicat în Ediţia nr. 3302 din 15 ianuarie 2020, cititori: 20, accesări: 22.
23. PREA MULTĂ ATENȚIE! - (CAZUL LUCIAN BOIA), de Constantin Moșincat, publicat în Ediţia nr. 3258 din 02 decembrie 2019, cititori: 1, accesări: 1.
34. CELE TREI CRIȘURI LA POVAȚA... „LUMINII LUMINEI”, de Constantin Moșincat, publicat în Ediţia nr. 3248 din 22 noiembrie 2019, cititori: 20, accesări: 22.
45. CONSTANTIN MOȘINCAT - CONTRIBUŢIA ARMATEI LA FORTIFICAREA MORALĂ A OSTAŞILOR ŞI A LOCUITORILOR DIN ZONA DE VEST A ROMÂNIEI MARI - MONUMENT VIU PENTRU EMINESCU, de Constantin Moșincat, publicat în Ediţia nr. 3088 din 15 iunie 2019, cititori: 34, accesări: 34.
56. CONSTANTIN MOȘINCAT - SEMNAL DE CARTE - NICOLAI MOGHIOR „REGELE FERDINAND”, de Constantin Moșincat, publicat în Ediţia nr. 2669 din 22 aprilie 2018, cititori: 159, accesări: 161.

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!