CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Articole > Ştefania Oproescu > Articole: 7  
01. ŞTEFANIA OPROESCU - IREALITATEA FEMININĂ, de Ştefania Oproescu, publicat în Ediţia nr. 3141 din 07 august 2019
12. ŞTEFANIA OPROESCU - ÎN BRAȚELE DIAVOLULUI, de Ştefania Oproescu, publicat în Ediţia nr. 2769 din 31 iulie 2018
23. ŞTEFANIA OPROESCU - CUTREMUR ÎN AER, de Ştefania Oproescu, publicat în Ediţia nr. 2523 din 27 noiembrie 2017
34. ŞTEFANIA OPROESCU - VENUS DIN PORUMB, de Ştefania Oproescu, publicat în Ediţia nr. 2513 din 17 noiembrie 2017
45. ŞTEFANIA OPROESCU - ÎN APĂRAREA DOMNULUI PATAPIEVICI, de Ştefania Oproescu, publicat în Ediţia nr. 2344 din 01 iunie 2017
56. ŞTEFANIA OPROESCU - TABLOURI: FEMEIA CU BATIC, de Ştefania Oproescu, publicat în Ediţia nr. 2194 din 02 ianuarie 2017
67. ŞTEFANIA OPROESCU - AROME DE IARNĂ (POEME), de Ştefania Oproescu, publicat în Ediţia nr. 1545 din 25 martie 2015

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!