CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Libertate >  

REVOLTE INTERETNICE ȘI TENSIUNI SOCIALE, CREATE PRIN TRANSMUTAREA POPOARELOR DE CULTURĂ ARABĂ ȘI CREDINȚĂ MUSULMANĂ, PE TERITORIUL EUROPEI.
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
  
Spuneți NU, opuneți-vă împotriva valului arab de colonizare a Europei!  
  
Iată cum, cu pași repezi, globalizarea ajunge la final de drum, dacă nu ne vom opune.
România, prin președintele său actual Werner Klaus Iohanis, cetățean român de etnie germană, a semnat pactul de migrație.
Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că, popoare venite de oriunde, în mod special cele din țările arabe, predominant musulmane se pot stabili noi în țară și în toate celelalte țări de pe continentul european, cu voia expresă și implicită a capetelor- încoronate sau nu- a Europei Occidentale căci, celelalte din Europa Orientală nu sunt- în viziunea occidentală a Europei, decât niște capete docile și ascultătoare, ele nu contează și nu sunt agreate la masa oricăror tratative, bune doar să implementeze ordine țărilor pe care le conduc (?), și mânate ici-colo ca niște marionete stricate.  
  
Aceste popoare migrează din cauza războaielor orchestrate și create tot de această globalizare- program al N.W.M. (NOUA ORIDINE MONDIALĂ), pentru a crea tensiuni sociale diverse, datorită stilului de viață, cultură și religie.  
  
„Acești oameni NU vin în Europa să se integreze! Ei vin să își impună propria cultură, vin să ISLAMIZEZE EUROPA! Pericolul acestui lucru este uriaș și poate duce, cu adevărat, la o destabilizare a Europei, la un conflict major interetnic și interreligios între imigranți și populația europeană. Problema este că nu este exclus ca EXACT ASTA SĂ SE DOREASCĂ: un conflict etnic și religios, o insecuritate generalizată în Europa, care să justifice restrângerea libertăților individuale (chipurile pentru a ne proteja împotriva terorismului pe care tot ei ni-l aduc în casă) și introducerea legilor Big Brother atât de dorite de apologeții Noii Ordini Mondiale și ai Guvernului Unic.”- site-ul Cunoaște Lumea.  
  

Sunt nenumărate cazuri- a se vedea țările din Europa Occidențală unde, migranții, se dedau la acte feroce și de vandalism, violuri și chiar omoruri, în rândul populației băștinașe autohtone, ce i-a primit din compasiune și cu brațele deschise.
Acești oameni ce fug din țara lor de ororile războaielor (așa se vehiculează în massmedia, aservită tot N.W.M.), și se stabilesc într-o țară adoptivă, o perioadă de timp ori definitiv, doresc să ne impună religia lor, stilul lor de viață grotesc ce, evolutiv n-au depășit încă evul mediu întunecat al istoriei.  
 
Unii din distinșii mei interlocutori, spun și afirmă cu tărie să ne iubim aproapele, că așa spune și în biblie, discutând amical bineînțeles despre situația actuală în ceea ce-i privește pe migranții arabi. Cum, de felul meu nu agreez polemici și deci nici nu doresc să le pun apă la rădăcină- cum se spune, ba, din contră, sunt de fel împăciuitor totuși, asta nu înseamnă că nu văd realitatea, care, de fapt, în acest context nu este deloc relativă ci, cât se poate de reală.  
 
Păi, să ne iubim aproapele, adică arabii, că-s și ei oameni, asta vreți să spuneți? Totuși, această mare iubire trebuie și ea împărtășită, nu-i așa? Adică, din punctul meu de vedere, așa cum văd eu lucrurile, musulmani arabi ori de aiurea, transformați din voia lui Allah în migranți, odată ce poposesc pe teritoriul unei țări străine, ce își va deschide brațele ca să-i primească pentru a-și trăi restul zilelor în pace și-ntr-o o relativă bunăstare, aceștia trebuie să se obișnuiască cu obiceiurile, tradițiile și cultura acelei țări. Atât trebuie doar să facă, însă ei nu... nu vor. Vor să-și implementeze cultura, tradițiile, religia lor, Legea sadică Sharia, obligând prin forță, vandalizând, violând și omorând femeile, și pe bărbații care eventual s-au opus lor, comportându-se ca într-o țară ocupată, iar noi să-i iubim pentru asta? Mi se pare mie, ori unii dintre noi au luat-o arazna, rău de tot, ori trăim în universuri paralele?! Dar că ei sunt super involuați, iar nivelul lor de discernământ este sub nivelul evului mediu întunecat...? Câții dintre noi știm realmente despre toate aceste lucruri?  
 
Să-ți iubesți aproapele?  
De acord, însă aproapele meu este cel care are aceleași gânduri de pace și de omenie ca și mine. Aproapele meu este acela care nutrește aceleași speranțe și aceleași gânduri de conservare și de continuitate a neamului și a țării din care, ca români facem parte. Acesta este aproapele meu, nu oameni-animale transformați în bestii, care atunci când ajung în țara care i-a primit cu brațele deschise, vandalizează, fură, distrug, violează și omoară. Pentru toți aceștia am doar două cuvinte: PEDEAPSA CAPITALĂ!
Nu am enunțat aceste chestiuni pentru ca să fiu catalogat ca un egocentrist, un om fără inimă ori, atenție nu doresc să se scoată din contextul acestui articol, diferite pasaje doar pentru a mă incrimina, de asemenea tot ceea ce am afirmat a fost ca să mă apăr pe mine și pe familia mea, să-mi apăr viitorul meu și al urmașilor mei, exact așa cum am cunoscut trecutul și trăiesc deja prezentul în țara mea și a înaintașilor mei, o țară creștină, cu datinile și tradițiile împământenite din primordiile neamului nostru ancestral geto-dac, cu obiceiurile și cultura noastră străvecheși care, dealtfel este stipulat ăn Constituția României:
Art. 55 – Apărarea ţării
(1) Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România.  
  
 
Frați români, glasul trâmbiței naționale a sunat de mult timp, și din ce în ce mai puternic. Destupați-v urechile! Nu faceți ca și în alte dăți! Nu lăsați să treacă pe lâng voi și acest pericol iminent, la fel cum ați făcut de atâtea ori. Vreți exemple să vă dau?
Iată-le și nu sunt toate: pădurile ce se taie și acum la ras; apa otrăvită prin fracturare hidraulică cu substanțe nocive, iar când vasluienii s-au opus, ați început să vă bateți joc de ei, creând stereotipul „Ca la Vaslui”, atunci când ceva ori cineva e motiv de anecdotă (Rușine!); aurul Apusenilor; gazul dăruit la propriu companiilor străine, în timp de noi cumpărăm gaz de la ruși; pierderea identității naționale lăsând țara goală de români, primind azi pe alții care să o ocupe; boicotarea Referendumului, etc.  
  
Vi se cere în mod expres, PARTICIPAREA ACTIVĂ ȘI IMPLICAREA ÎN VIAȚA SOCIALĂ A ȚĂRII! LUAȚI ATITUDINE! FACEȚI-O!  
  
 
Referinţă Bibliografică:
REVOLTE INTERETNICE ȘI TENSIUNI SOCIALE, CREATE PRIN TRANSMUTAREA POPOARELOR DE CULTURĂ ARABĂ ȘI CREDINȚĂ MUSULMANĂ, PE TERITORIUL EUROPEI. / Aron Sandru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2900, Anul VIII, 09 decembrie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Aron Sandru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aron Sandru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!