CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593



Acasa > Impact > Istorie >  





Să nu uiți ce ești române, ești sămânță geto-dacă
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
https://www.youtube.com/watch?v=NiGmcGFdHX4

SĂMÂNȚA GETO-DACĂ  
  

Ploua cu spaimă și durere
Peste cetatea mea învinsă,
Cădeau bărbații în tăcere,
Murea un zeu cu tâmpla ninsă.
Ardeau străbunele altare
Și ziua coborâse-n bernă,
Treceau oștirile barbare
Peste cetatea mea eternă.
Stam gol în focul din altare
Cu ochii căutând la ceruri,
Cerșeam un strop de îndurare,
Un colț din veșnice-adevăruri.
Ardeam pe geticul jertfelnic
Și muntele ardea cu mine…
Din trupul meu de om nevrednic
Și din bătrânele ruine,
Se zămislea sămânța dacă,
Din foc Și sânge și pământuri
Și dintr-un strop din sfântă apă
Și din blesteme și din cânturi…
Sămânța geților rodește,
Căci timpul i-a trimis poruncă.
Un neam întreg din mine crește,
Un neam de foc și flori de stâncă.


Noi românii, ca popor urmaș al geto-dacilor, suntem popor primordial- poporul pur arian (vezi genetica Hamburg), cel care avem gena primordială introdusă în A.D.N-ul mitocondrial de la începuturi.

Tocmai prin acest fapt nu vom fi decimați și distruși niciodată, deși se încearcă asta. Noi suntem eterni și indestructibili pentru că această genă este gena începutului speciei umane ca specie dominantă. pe planeta Pământ. Forțele răului încearcă prin toate mijloacele să ne distrugă, făcând experiențe genetice, fără rezultat însă, pentru că ce este divin nu poate să fie amestecat sau distrus.

Cei mai mari filozofi ai antichității, istoricii-cronicari au spus astfel: Neamul tracilor (geților), este cel mai mare după inzi (indieni), dar sunt divizați și dezbinați, fiind astfel ușor de cucerit. Dacă acești geți ar fi uniți, așa cum sunt de întelepți și viteji ar putea stăpâni întreg pământul… Deci, încă din acele timpuri imemoriale se știa despre divizarea noastră ca popor.

Undeva, în mijlocul acelor timpuri, parcă a intrat ceva în acest neam numeros, asemănător unei boli cumplite, boală care macină neamul nostru de milenii. Nu e posibil ca acest neam sedentar care a luat ființă și are rădăcini adânci înfipte în acest pământ sfânt, uns cu mirul nemuririi, să fie atât de înjosit, maltratat și decimat în propria-i țară, chiar de alogenii coloni, primiți fiind cu brațele deschise.

Undeva, departe, în negura timpurilor, o verigă din lanțul veșniciei noastre ca popor primordial s-a slăbit, s-a rupt. Astfel, cum se explică halul în care a ajuns acest popor, altădată atât mândru și frumos, astăzi, atât trist și posomorât, trecând greu prin viața care i se pare anostă și fără de substrat, mergând apatic pe destinul hărăzit nu de ursitoarele autohtone ci de cei fără coloană vertebrală, născuți din putreziciunea pământului.

Popor român, avem nevoie sa conștientizam importanța neamului nostru, a fiecăruia din noi pe acest pământ, că tu ești născut din sămânța nemuririi neamului străbun! Acesta este adevarul care ne duce pe calea eliberării, a împlinirii destinului nostru divin.

Trezește-te popor român și aruncă de pe umerii tăi povara și jugul asupritor al veneticilor și colonilor, născuți din colb de copite și, fă din asta clipa de trezirii la viața, la viața pe care o meriți, pentru că tu POPOR ROMÂN, EȘTI NĂSCUT DIN SĂMÂNȚA NEAMULUI VEȘNIC ȘI IMORTAL AL GETO-DACILOR!

Ne-a fost introdus treptat în subconștient, prin mijloacele specifice ale oculiștilor globaliști, sistemul MATRIX, de tip slugarnic...
Capul plecat sabia nu-l taie, spune un mesaj subliminal creat de coloni, transformat tot de ei într-o zicală a umilinței, ce a intrat în mintea românului la fel cum un vierme intră într-un măr sănătos și-l roade pe dinlăuntru.

Ne-au fost introduse în subconștient prin mesaje subliminale, himere ca slugărnicia, indiferența și lașitatea, egoismul, care fac rău evoluției noastre spirituale. Afirmarea noastră ca neam a avut mult de suferit enorm de pe urma acestor principii involutive. Noi nu ne-am născut cu ele ci, ocultiștii, veneticii și cotropitorii au avut grijă să ne bombardeze mințile masiv, până când, toate acestea au devenit un fapt în viața noastră cotidiană.

Cei care s-au opus acestor himere, au devenit martiri. Lumea a fost întoarsă cu susul în jos, iar moralitatea și naționalismul au devenit crime și nu ceea ce sunt de fapt: rădăcinile poporului nostru.
Da, sunt mândru că sunt român și că m-am născut pe pământul nemuritor, unde s-au născut Fiii Luminii, Primordialii și dacă nu eram român, ceream să fiu.

Cei care au apărat patria străbună, au fost martirizați; cei mai de seamă geți... cei mai de seamă români. Ne-a procopsit Dumnezeu cu raiul pământean, unde, greșeala noastră a fost că primit toate lighioanele pământului! Rezultatul…!?? Române, nu numai că ai umplut pământul, emigrând doar cu o bocceluță-n spate, dar chiar și dacă ai rămas în țară, tot cu slugă la dârloagă te asemuiești, pentru că în țară la tine, muncești la patron străin. Tu, române, nu mai ai nimic în țara ta, moștenită din străbuni... nu ți-a mai rămas nimic.
Acum, chiar dacă ei cred că am rămas fără de țară și am umplut pământul, în lung și-n lat, slugi la dârloagă, pe la porți străine, nu-s departe de adevăr. Din stăpâni de drept al acestui pământ, din buni și iubitori vor să ne facă goy de povară (vite), iar cei care în trecut cerșeau un loc în pustie unde să-și îngroape morții… vor sa fie stăpâni în locul nostru, din prea marea noastră bunătate.

Ați observat totuși că acești slujitori ai răului, au început sa facă greșeli mari, iar țara noastră, parcă pare scena teatrului unui război apocaliptic! Pădurile sunt tăiate la ras. Apele ne sunt otrăvite. Munții dragi sunt răscoliți, dar, din când în când Străbunii, le mai dă câte o palmă. Se cunosc destule cazuri, unde colonii au luat-o serios pe cocoașă, crezând că pot cucerii muntele. Au pățit-o și o s-o mai pată de nu se astâmpără. Ce caută ei acolo, nu vor găsi, iar dacă vor găsi nu pot nici sa îl copieze și nici să distrugă. Ceea ce caută ei le va fi de folos, la fel ca un obiect oarecare, dacă-l vor găsi. Chiar și să fie deschis de un autohton cu sânge pur de român- acesta își va pierde esența și gena sa, pentru că trădează, chiar dacă e obligat s-o facă.

Ce caută ei acolo? Cu siguranță nu caută gaze de șist, pentru că procesul de extragere, nu acoperă din a doua parte din costul lucrărilor de exploatare și nu câștigă pe cât pierd.

Chiar în aceste momente, se duce un război de distrugere a României si a fiilor săi români. Să fim conștienți de asta, iar ca acest proces să nu se finalizeze dezastruos si fără de întoarcere pentru noi românii, TREBUIE SĂ LUĂM ATITUDINE!  
  
https://youtu.be/nxVrfhVktZQ?t=3  

Ne-am ridicat deja, ca un bulgăre de zăpadă rostogolit la vale!!!

Ne-am ridicat deja, cu TOȚII CA UNUL, pentru că suntem născuți din nemurirea acestui NEAM ANCESTRAL, bun și frumos!!!

Ne-am ridicat deja, pentru că pământul sfânt ce ne-a dat viață, ne ajută, ca fiii lui ce suntem!!!

Ne-am ridicat deja, pentru că păsările cerului, animalele pământului, peștii din apă, toate viețuitoarele, ne ajută și ele, să ne scuturăm de jugul asupriri!!!

Ne-am ridicat deja popor român, cu TOȚII CA UNUL, pentru că luna de pe cer, soarele și toate stelele vor străluci mai tare, dându-ne puterea necesară să sfărâmăm capul fiarei luminându-ne fețele, altădată posomorâte și triste, acum vesele și încrezătoare în viitor!!!

Ne-am ridicat deja, iar MARII STRĂBUNI ne ajută și acum, văzând că noi, URMAȘII lor am înțeles rostul firii; pământul este al nostru, NOI SUNTEM STĂPÂNI și nu veneticii și profitorii, veniți din pustiu pământului!!!
 

https://www.youtube.com/watch?v=nxVrfhVktZQ&feature=emb_logo

Astfel fiind spuse aceste cuvinte, nu ne rămâne decât să urmăm învățăturile Mântuitorului, al Bunului Isus Getul, Mare Maestru al Frăției Luminii. Ca să ne cizelăm, ca să ne pregătim pentru adevărata viață imortală, trebuie să îl alegem ca Învățător absolut pe Isus, însă, avem nevoie să facem și mai mult, adică să devenim și noi învățători spirituali și din tot ce știm noi, trebuie să dăm și altora mai putin știutori, să-i ajutăm să se îndrepte pentru ca la rândul lor să devină exemple, ba… chiar să ne depășească în știință și ințelepciune. Apoi, acei oameni să continue și tot așa… prin acest lanț vom ridica nivelul de conștiință, morală și înțelepciune a ființei umane.

Un alt aspect foarte important este să pregătim temeinic, viitorul de mâine al copiilor noștri. Se știe că, aceste ființe minunate asimilează cunoștințe în primul rând de la părinții lor apoi de la profesori și alte terțe persoane. Cizelarea copiilor noștri și insuflarea în subconștientul lor a cinstei și al adevărului, a legilor divine ce ține de legătura noastră cu Creatorul Suprem, îi va ajuta să iasă probabil din MATRIX, devenind una cu întreaga Creație și energia care suntem de fapt și noi.

Avem nevoie sa îi educăm în moralitate și în credință absolută, învățându-i adevărata și magnifica istorie multimilenară, pentru a ști cine au fost în trecut, ca să știe cine sunt în prezent: urmașii celor care din pronie divină au colonizat acest pământ bun și frumos. Astfel, poporul român își va urma drumul său spre libertate absolută. Totuși, piedicile sunt extraordinar de mari, cu implicații enorme în societatea civilă, acestea fiind expusă la atacurile nonvalorilor, a imoralilor, a scursurilor pământului, slugi ale răului absolut, prin manipulare și distorsionare a adevărului, mergând până într-acolo că pot să creeze o altă realitate, ce se dovedește a fi liniară și alternativă, iar cei mai slabi cu firea dintre noi români, care, prea preocupați de grijile zilnice, preiau cu o pâlnie largă toate informațiile greșite, ce mai sus amintiții coloni, le toarnă cu sârg în mințile confraților noștri.

Cei care suntem în măsură să înțelegem aceste aspecte periculoase, trebuie sa le facem cunoscute și celorlalți. Din inima și din mintea noastră trebuie să alungăm frica, indiferența și egoismul care sunt armele slujitorilor răului. Să evoluăm prin felul nostru de a fi, ajutându-ne de moralitate, de cinste și adevăr. Iubirea de țară și de neam trebuie să fie țelul nostru suprem, iar din rugăciune, nu trebuie sa lipsească țara si poporul nostru.

Vor fi perioade de mari încrâncenări. Au fost și în trecut (istoria e ciclică, se repetă), ori de câte ori un lucru important pentru omenire urmează să se întâmple. În altă ordine de idei, dar apropiată acestui context, știm că divinitatea are planuri bine stabilite pentru pepiniera de pământeni.

Toate ființele umane sunt create din energie universală-cosmică, suntem una cu pulberea de stele din întreg universul, suntem una cu apa care înseamnă viată, dar puțini dintre noi știm să alegem Calea cea Dreaptă.

Sistemul de tip MATRIX, implementat în subconștientul nostru, ne-a închis această Cale; legătura directă cu divinitatea. Acest sistem demonic a lăsat omului doar cinci simțuri esențiale care îl ajută să supraviețuiască în planul fizic și în timpul linear- creat de slugile ocultei globaliste, pentru a deveni un fel de zombi ambulanți și vite de povară. Celelalte simțuri, cum ar fi dedublarea și extracorporalitatea, clarviziunea, levitarea, telekinezia, psihochinezia, teleportarea, călătoria în timp, bilocația, transmutarea, puterea de a materializa obiecte și ființe, metamorfozarea, etc. au fost atrofiate sau scoase din spirala lui Fibonaci, din gena umană, și doar putin dintre oameni mai posedă unele din aceste calități extrazenzoriale. Se pare că toate aceste calități au fost de la începuturi darul pentru poporul arian. Pe de altă parte, se știe că noua ordine mondială (!?), este un concept al unor oameni certati cu Creatorul, un concept distrugător al rasei umane.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=FPgchI692ZU&feature=emb_logo
Au programe de laborator in stare sa distrugă neamuri și popoare întregi, însă ținta lor nu sunt neamurile metisate, sau cele galbene și negre pentru că acestea sunt neamuri involutive, cu doar jumătate de cromozom Y. Ținta lor supremă este Neamul Arian, cel născut odată cu pământul, țintele lor sunt urmașii Fiilor Omului.

Acest neam arian s-a născut în spațiul intra și extra carpatic-România de azi, însă cu teritorii și mai întinse, pe care le-am pierdut de-a lungul vremurilor, ale străbunei Geto-Dacia.

Această nouă ordine mondială, formată din elitele sociale, lideri de tot felul de organizații secrete, cred că dacă vom dispărea noi românii, urmașii geto-dacilor și ai Fiilor Luminii, vor stăpâni pământul și vor avea în sfârșit răzbunarea dorită, însă NOI SUNTEM AICI, și fiecare dintre noi urmăm  
  
DESTINUL LUPULUI ALB  
  
  
Sunt Lup din Getă Mamă  
  
Și fiu al Geticului Neam  
  
Sunt una cu pământul  
  
Din vremuri când doar gândul  
  
Era, fără să se știe.  
  
  
  
Din zări de mult albastre  
  
Ce s-au pierdut, rămase  
  
Memorii ancestrale  
  
M-au ridicat din suliți  
  
Lup Alb în veșnicie.  
  
  
  
O stea, ca o nălucă  
  
Ce strălucea prin ceruri  
  
Călătorind de-a pururi  
  
Opritu-și-a avântul  
  
Din magici, mari misteruri.  
  
  
  
Cătând în jos c-o rază  
  
La Neamul cel din timpuri  
  
Străbuni din Getă Mamă  
  
Zăritu-o-au din mituri  
  
Ea, Piatra Sacră-n nimburi.  
  
  
  
Văzduhul e plin  
  
De păsări văpăi  
  
În muntele sur lupii s-adună  
  
Ciutele aleargă pe-al pieptului deal  
  
Cu toții s-aducă vestea cea bună.  
  
  
  
Găsito-au aproape  
  
Lângă bătrânele ruine  
  
Ale cetății mame  
  
Din muntele părinte  
  
Dorită de mișei.  
  
  
  
  
  
Cumplită le-a fi osânda  
  
Acestor viermi din stepe  
  
Neam făr* de neam, ca umbra  
  
Stăpâni nu sunt, doar slugi umile  
  
Cum le e dat să fie.  
  
  
  
Cu Piatra Sacră-n mână  
  
Pe Koga-Ion suit-am  
  
Străbuni din Getă mamă  
  
Toți, cu având pornit-am  
  
Să curățim de-a pururi  
  
Neam sfânt, de neam din umbră.  
  
  
  
La Poarta Stelei mamă  
  
Lângă Străjer din veacuri  
  
Descântec, mit și doină  
  
Cu Piatra Sacră-n mână  
  
Noi, Lupi Străbuni în tihnă  
  
Am slobozit urgia.  
  
  
  
Piereau mișei și iude  
  
Neam făr* de neam, cu toții  
  
Ce și-au dorit o clipă  
  
Stăpâni ca să ne fie  
  
Dar le-am curmat avântul  
  
În veci, așa să fie!  
  
  
  
Iar Lupul cel din mine  
  
Din Spirit Sfânt Străvechi  
  
Găsitu-și-a destinul  
  
Soroc, ce iele-n vânturi  
  
Mi l-au prezis în cânturi.  
  
 
  
  
  
  
 

Ca să înțelegem mai bine aceste aspecte, să ne întoarcem la Geneza-Facerea, atunci când Dumnezeu a creat stelele și întreg universul, lumea și pământul cu oameni, și toate animalele după soiul lor. Ceva nu le-a convenit unor îngeri, atunci când Creatorul a spus: Să facem pe OM, după chipul și asemănarea noastă.

Aceștia s-au revoltat, pentru că Dumnezeu iubea lucrul mâinilor Sale. Revolta însă a luat sfârșit, cu alungarea îngerilor răzvrătiți din înaltul cerurilor, împreună cu căpetenia lor Lucifer.

Nu știm cu exactitate ce s-a întâmplat la facerea lumi, la conceperea noastră ca homo sapiens-sapiensis. Dar știm că urmașii lui Lucifer ne doresc pieirea, iar noi trebuie să conștientizăm acest lucru.

Conștientizând, nu ne rămâne decât SĂ LUĂM ATITUDINE, ca Fii ai Luminii ce suntem, dezvoltând iubirea necondiționată față de fratele nostru și față de pământul străbun ce, astfel ne apărăm continuitatea în locul moștenit din străbuni.

Ia aminte române, ia atitudine împotriva a tot ce e scos din legea firii, ia atitudine împotriva tuturor imoralilor și derbedeilor profitori.

Ia atitudine românule împotriva a tot ce pune în pericol continuitatea ta și a fiilor tăi pe aceste meleaguri magice, moștenite din străbuni.

Ia atitudine românule împotriva distrugătorilor pământului sfânt, folosindu-se de subtrefugii mascate prin așa-zisa NOUA REORGANIZARE TERITORIALĂ A ROMÂNIEI- împărțirea pe regiuni administrative autonome (a se citi desființarea statului suveran, indivizibil și unitar; art. 1; alin.1. Const. Ro.), și împărțirea lui în mici state vasale- provincii românești, pentru a fi mai ușor de împărțit ungurilor, rușilor si bulgarilor).

Fiți doar proromâni, filoromâni, nu doar filoruși sau filoamericani, căci știm din istorie darurile acestora; ori de câte ori am stat cu ei la masă, am mai pierdut câte un teritoriu, sau am pierdut bogății naturale.

Fiți români în cuget și simțiri, așa să ne ajute Dumnezeu!!!




Autor articol: Aron Șandru

Preluarea Balada Lupului Alb: youtube, Alcorian Bhuntime, versuri Pavel Coruț, cântă Marcel Avram.

Preluarea Mesaje din trecut: Youtube, Blinddaterix.

Preluarea Sistemul de control al Matricei: youtube, echipa FYMah.

Sămânța geto-dacă: versuri de Pavel Coruț.  
  
Destinul Lupului Alb: Aron Șandru

Articol, preluat din blogul personal: Spirit Străbun; Renașterea Geto-dacilor.http://deceneuinteleptul.wordpress.com/  
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Să nu uiți ce ești române, ești sămânță geto-dacă / Aron Sandru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2419, Anul VII, 15 august 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Aron Sandru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aron Sandru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTOR



FLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!