CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Impact > Istorie >  

Să nu uiți ce ești române, ești sămânță geto-dacă
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
  
Sămânţa geto-dacă  
  
Ploua cu spaimă şi durere
Peste cetatea mea învinsă,
Cădeau bărbaţii în tăcere,
Murea un zeu cu tâmpla ninsă.
Ardeau străbunele altare
Şi ziua coborâse-n bernă,
Treceau oştirile barbare
Peste cetatea mea eternă.
Stam gol în focul din altare
Cu ochii căutând la ceruri,
Cerseam un strop de îndurare,
Un colţ din veşnice-adevăruri.
Ardeam pe geticul jertfelnic
Şi muntele ardea cu mine…
Din trupul meu de om nevrednic
Şi din bătrânele ruine,
Se zămislea sămânţa dacă,
Din foc şi sânge şi pământuri
Şi dintr-un strop din sfântă apă
Şi din blesteme şi din cânturi…
Sămânţa geţilor rodeşte,
Căci timpul i-a trimis poruncă.
Un neam întreg din mine creşte,
Un neam de foc şi flori de stâncă.  
  
Noi românii ca popor urmaș al geto-dacilor, suntem popor primordial- poporul pur arian (vezi genetica Hamburg) , cel care avem gena primordială și care ne-a fost introdusă la inceputuri.  
  
Tocmai prin acest fapt, nu vom fi decimati si distruși niciodată, deși se încearcă asta. Noi suntem eterni și indestructibili pentru că această genă este gena începutului speciei umane ca specie dominantă. Forțele răului încearcă prin toate mijloacele să ne distrugă, făcând experiențe genetice, fără rezultat însă pentru că ce este divin nu poate să fie amestecat sau distrus.  
  
Cei mai mari filozofi ai antichitătii, istoricii-cronicari, spuneau că ,,neamul tracilor (...geților), este cel mai mare după inzi (indieni), dar sunt divizați și dezbinați, fiind astfel ușor de cucerit. Dacă acești geți ar fi uniti, așa cum sunt de întelepti si viteji ar putea stăpâni întreg pământul”… deci, încă din acele timpuri imemoriale se știa despre divizarea noastră.  
  
Undeva, în mijlocul acelor timpuri, parcă a intrat ceva în acest neam numeros, asemanător unei boli cumplite- boală care macină neamul nostru de milenii. Nu e posibil ca acest neam, care are rădăcini adânci înfipte în acest pământ sfânt, uns cu mirul nemuririi, să fie înjosit, maltratat și decimat, chiar în propria-i țară, de alogenii coloni, ce i-am primit cu brațele deschise.  
  
Undeva, departe în negura timpurilor, o verigă din lanțul veșniciei noastre ca popor primordial, s-a slăbit, s-a rupt. Astfel cum se explică halul în care a ajuns acest popor, altădată mândru și frumos, astăzi trist și posomorât, trecând prin viața care i se pare anostă și fără de substrat, mergând apatic pe destinul hărăzit nu de ursitoarele autohtone ci de cei fără coloană vertebrală, născuți din putreziciunea pământului.  
  
Popor român, avem nevoie sa conștientizam importanța neamului nostru, a fiecaruia din noi pe acest pământ, că tu ești născut din sămânța nemuririi neamului străbun. Acesta este adevarul care ne duce pe calea eliberarii, a implinirii destinului nostru divin.  
  
Trezește-te popor român și aruncă de pe umerii tăi povara și jugul asupritor al veneticilor și colonilor, născuți din colb de copite și, fă din asta clipa de trezirii la viața, la viața pe care o meriți, pentru că tu POPOR ROMÂN, EȘTI DIN SĂMÂNȚA NEAMULUI VEȘNIC ȘI IMORTAL, AL GETO-DACILOR!!!  
  
Ne-a fost indus in mințile noastre, sistemul MATRIX de tip slugarnic... „capul plecat sabia nu-l taie” spune un mesaj subliminal creat de coloni, transformat tot de ei într-o zicală a umilinței, ce a intrat în mintea românului ca un vierme ce intră într-un măr sănătos.  
  
Ne-au fost induse în subconștient prin mesaje subliminale, himere ca slugărnicia, indiferența și lașitatea, egoismul, care fac rău evoluției noastre spirituale. Afirmarea noastră ca neam a avut mult de suferit enorm de pe urma acestor subcalități. Noi, nu ne-am născut cu ele ci, ocultiștii, veneticii și cotropitorii au avut grijă să ne ,,bombardeze”mințile masiv, până când toate acestea, au devenit un fapt în viața noastră cotidiană.  
  
Cei care s-au opus acestor himere, au devenit martiri. Lumea a fost întoarsă cu susul in jos, iar moralitatea și naționalismul au devenit crime și nu ceea ce sunt de fapt: rădăcinile poporului nostru. Da …sunt mândru că sunt român și m-am născut pe pământul nemuritor, unde s-au născut Fii Luminii cei de început, și dacă nu eram român, ceream să fiu.  
  
Cei care au apărat patria străbună, au fost martirizați, cei mai de seamă geți... cei mai de seamă români. Ne-a procopsit Dumnezeu cu raiul terestru, unde greșeala noastră a fost să primit toate lighioanele pământului! Rezultatul…!?? Române, nu numai că ai umplut pământul, emigrând doar cu o bocceluță-n spate, dar chiar și dacă ai rămas în țară, tot cu slugă la dârloagă te asemuiești, pentru că ăn țară la tine, muncești la patron străin; tu, române nu mai ai nimic în țara ta moștenită din străbuni... nu ți-a mai rămas nimc.  
Acum, ei cred ei ca am rămas făr* de țară și am umplut pământul, în lung și-n lat, slugi la dârloagă, pe la porți străine și nu-s departe de adevăr. Din stăpâni de drept al acestui pământ, din buni si iubitori vor să ne faca goy de povară (vite), iar cei care în trecut cerșeau un loc unde să-și ingroape morții… vor sa fie stăpâni în locul nostru, din prea marea noastra bunătate.  
  
Ați observat totuși că acești slujitori ai raului, au început sa faca greșeli mari, iar țara noastră, parcă pare scena după un război apocaliptic! Pădurile sunt tăiate la ras. Apele ne sunt otrăvite. Munții dragi sunt răscoliți, dar, din când în când Străbunii, le mai dă câte o palmă. Se cunosc destule cazuri, unde colonii au luat-o serios pe cocoașă, crezând că pot cucerii muntele. Au pățit-o și o s-o mai pată de nu se astâmpără.  
  
Ce caută ei acolo, nu vor găsi, iar dacă vor gasi nu pot nici sa îl copieze și nici să distrugă. Ceea ce caută ei le va fi de folos, la fel ca un obiect oarecare, dacă-l vor găsi. Chiar si sa fie ,,deschis” de un autohton cu sânge pur de român- acesta îsi va pierde esența si gena sa pentru că trădează, chiar dacă e obligat s-o facă.  
  
, Ce caută ei acolo?? Cu siguranță nu caută gaze de șist, pentru că procesul de extragere, nu acoperă din a doua parte din costul lucrărilor de exploatare și nu câștigă pe cât pierd.  
  
Chiar în aceste momente, se duce un război de distrugere a României si a fiilor săi români. Să fim conștienți de asta, iar ca acest proces să nu se finalizeze dezastruos si fără de întoarcere pentru noi românii, trebuie să luăm atitudine!  
  
Ne-am ridicat deja, ca un bulgăre de zapadă rostogolit la vale!!!  
  
Ne-am ridicat deja, cu TOȚII CA UNUL, pentru că suntem născuți din nemurirea acestui NEAM ANCESTRAL, bun și frumos!!!  
  
Ne-am ridicat deja, pentru că pământul sfânt ce ne-a dat viață, ne ajută, ca fii lui ce suntem!!!  
  
Ne-am ridicat deja, pentru că păsările cerului, animalele pământului, peștii din apă, toate viețuitoarele, ne ajută și ele, să ne scuturăm de jugul asupriri!!!  
  
Ne-am ridicat deja popor român, cu TOȚII CA UNUL, pentru că luna de pe cer, soarele și toate stelele vor străluci mai tare, dându-ne puterea necesară să sfărâmăm capul fiarei luminându-ne fețele, altădată posomorâte și triste, acum vesele și încrezătoare în viitor!!!  
  
Ne-am ridicat deja, iar MARII STRĂBUNI ne ajută și acum, văzând că URMAȘII lor au înțeles rostul firii; pământul este al lor, EI SUNT STĂPÂNI și nu veneticii și profitorii, veniți din pustiu pământului!!!  
  
Astfel fiind spuse aceste cuvinte, nu ne rămâne decit să urmăm învățăturile Mântuitorului, al Bunului Isus. Ca să ne cizelăm, ca să ne pregătim pentru adevărata viață imortală, trebuie să îl alegem ca Învățător absolut pe Isus, însă, avem nevoie să facem și mai mult, adică să devenim și noi învățători spirituali și din tot ce știm noi, trebuie să dăm și altora mai putin știutori, să-i ajutăm să fie exemple, ba… chiar să ne depășească în știință si ințelepciune. Apoi acei oameni să continue și tot așa…prin acest lanț, vom ridica nivelul de conștiință, morală și întelepciune a fiecăruia dintre noi.  
  
Un alt aspect foarte important este să pregătim temeinic, viitorul de mâine al copiilor noștri. Se știe că, aceste ființe minunate asimilează cunoștințe în primul rând de la părinții lor, apoi de la profesori și alte terțe persoane. Cizelarea copiilor noștri și insuflarea în subconștientul lor, a cinstei și al adevărului, a legilor divine ce ține de legătura noastră cu Creatorul Suprem, îi va ajuta să iasă probabil din MATRIX, devenind una cu întreaga Creație și energia care suntem de fapt și noi.  
  
Avem nevoie sa îi educăm în moraitate și în credință absolută, învățându-i adevărata și magnifica istorie multimilenară, pentru a ști cine au fost în trecut, ca să știe cine sunt în prezent; urmașii celor care din pronie divină, au colonizat acest pământ bun și frumos. Astfel, poporul român iși va urma drumul său spre libertate absolută. Totuși, piedicile sunt extraordinar de mari, cu implicații enorme în societea civilă, acestea fiind expusă la atacurile nonvalorilor, al imoralilor, al scursurilor pământului, slugi ale răului absolut, prin manipulare și distorsionare a adevărului, mergând pănă într-acolo că pot să creeze o altă realitate, ce se dovedește a fi liniară și alternativă, iar cei mai slabi cu firea dintre noi români, care prea preocupați de grijile zilnice, preiau cu o pâlnie largă, toate informațiile greșite, ce mai sus amintiții coloni, le toarnă cu sârg în mințile confraților noștri.  
  
Cei care suntem în măsură să întelegem aceste aspecte periculoase, trebuie sa le facem cunoscute și celorlalți. Din inima și din mintea noastră trebuie să alungăm frica, indiferența și egoismul care sunt armele slujitorilor răului. Să ridicăm prin felul nostru de a fi, moralitatea, cinstea si adevărul. Iubirea de țară și de neam trebuie să fie țelul nostru suprem, iar din rugăciune, nu trebuie sa lipsească țara si poporul tău, frate.  
  
Vor fi perioade de mari încrâncenări. Au fost și în trecut (istoria e ciclică, se repetă), ori de câte ori un lucru important pentru omenire, urmează să se întâmple. În altă ordine de idei, dar apropiată acestui context, știm că divinitatea are planuri bine stabilite pentru pepiniera de pământeni, cei care sunt drepți si înalți vor fi crutați, iar cei care sunt strâmbi și uscați vor fi aruncati în foc. Simplu!  
  
Toate ființele umane, sunt create din energie universală-cosmică, suntem una cu pulberea de stele din întreg universul, suntem una cu apa care înseamnă viată, dar puțini dintre noi, știm să alegem Calea cea Dreaptă.  
  
Sistemul de tip MATRIX, implementat în subconștientul nostru, ne-a închis această Cale; directa legătură cu divinitatea. Acest sistem demonic a lăsat omului doar cinci simțuri esențiale care îl ajută să supraviețuiască în plan fizic si timp linear-creat deci de slugile ocultului, pentru a deveni un fel de zombi ambulanți și vite de povară. Celelalte simțuri, cum ar fi clarviziunea, levitarea, telekinezia, psihochinezia, teleportarea, călătoria în timp, au fost atrofiate sau scoase din spirala lui Fibonaci, din gena umană și doar putin dintre oameni mai posedă aceste calități extrazenzoriale. Se pare că toate aceste calități au fost de la începuturi darul pentru poporul arian. Pe de altă parte, se știe că noua ordine mondială (!?), este un concept al unor oameni certati cu Creatorul, un concept distrugător al rasei umane.  
  
  
Au programe de laborator in stare sa distrugă neamuri până la copilul din leagăn, însă ținta lor nu sunt neamurile metisate, sau cele galbene și negre pentru că acestea sunt neamuri involutive, cu doar jumatate de cromozom Y. Ținta lor supremă este Neamul Arian, cel născut odată cu pământul, țintele lor sunt urmașii Fiilor Omului, ce slugile răului îi asemuie cu fii iadului, adică spun aceștia, că Fii Omului alias Fii Luminii nu sunt altceva decit frați cu lucifer. Total greșit, tocmai pentru a ne bulversa si manipula mințile.  
  
Acest neam arian s-a născut în spațiul intra si extra carpatic-România de azi, însă cu teritorii și mai intinse, pe care le-am pierdut de-a lungul vremurilor, ale străbunei Geto-Dacia.  
  
Această nouă ordine mondială, formată din elitele sociale, bancherii răului absolut, lideri ai organizațiilor secrete, cred că dacă vom dispărea noi românii, urmașii geto-dacilor și ai Fiilor Luminii, vor avea in sfârsit răzbunarea dorită.  
  
Ca să înțelegem mai bine aceste aspecte, să ne întoarcem încă de la începuturi, atunci când Dumnezeu a creat stelele și întreg universul, lumea și pământul cu oamenii si toate animalele după soiul lor. Ceva nu le-a convenit unor îngeri,atunci când Creatorul a spus „Să facem pe OM, după chipul și asemănarea noastă!” .  
  
Aceștia s-au revoltat, pentru că Dumnezeu iubea lucrul miinilor Sale. Revolta însă a luat sfârșit, cu alungarea îngerilor răzvrătiți din înaltul cerurilor, împreună cu căpetenia lor Lucifer.  
  
Nu știm cu exactitate ce s-a întâmplat la facerea lumii … la conceperea noastră ca homo sapiens-sapiens… ca ființe inteligente. Dar știm că urmașii lui Lucifer, ne doresc pieirea iar noi trebuie să conștientizăm acest lucru.  
  
Conștientizând, nu ne rămâne decât să luăm atitudine, ca Fii ai Luminii ce suntem, dezvoltând iubirea necondiționată, față de fratele nostru și față de pământul străbun, ce prin asta, ne apărăm doar continuitatea în locul moștenit din străbuni.  
  
Ia aminte românule, ia atitudine, împotriva a tot ce e scos din legea firii, ia atitudine împotriva tuturor imoralilor si derbedeilor profitori, ia atitudine românule, împotriva a tot ce pune în pericol continuitatea ta și a fiilor tăi, pe aceste meleaguri magice, moștenite din STRĂBUNI.  
  
Ia atitudine românule împotriva distrugătorilor pământului sfânt, mascată prin așa zisa NOUA REORGANIZARE TERITORIALĂ A ROMÂNIEI- împărtirea pe regiuni administrative autonome (a se citi desființarea unui star suveran, și împărțirea lui in mici state vasale- provincii românești, pentru a fi mai ușor de împărțit ungurilor, rușilor si bulgarilor).  
  
Fiți doar proromâni- filoromâni, nu doar filoruși sau filoamericani , căci știm din istorie darurile acestora; ori de câte ori am stat cu ei la masă, am mai pierdut câte un teritoriu, sau am pierdut bogății naturale.  
  
Fiți români în cuget și simțiri, așa să ne ajute Dumnezeu!!!  
  
Autor articol: Șandru Aron  
  
Preluare Balada Lupului Alb: youtube , Alcorian Bhuntime, versuri Pavel Coruț, cântă Marcel Avram.  
  
Preluare Mesaje din trecut :Youtube, Blinddaterix.  
  
Preluare sistemul de control al Matricei: youtube, echipa FYMah.  
  
Sămânța geto-dacă: versuri de Pavel Coruț.  
  
Articol, preluat din blogul personal: Spirit Străbun; Renașterea Geto-dacilor.http://deceneuinteleptul.wordpress.com/  
  
Referinţă Bibliografică:
Să nu uiți ce ești române, ești sămânță geto-dacă / Aron Sandru : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2419, Anul VII, 15 august 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Aron Sandru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aron Sandru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!