CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Impact > Libertate >  





România, țara ta române
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
România, ca legăn al civilizației euroasiatice trebuie ștearsă de pe fața pământului, cu tot cu locuitorii săi preponderent români, iar unele considerente în contextul geo-politic și socio-economic actual, nu fac decât să întărească acest lucru.  
  
În / din România, se fură de mii de ani și încă nu s-au gătat bogățiile țării noastre.  
  
Din păcate, este încă populată de oameni usor de manipulat, adicătelea din neamul lui Pâcală si Tândala; oameni care se păcălesc pe ei înşişi.  
  
Indiferenta, lașitatea, merg mână în mână cu nepăsarea, iar „năvălitorii” născuți din colb de copite, au pus manipularea, la rang de constituție.  
  
Nu vă luați după aparențe ci, mergeți la sate, sau în orice colț al României, unde sigur veți întâlni o realitate cumplită: sate depopulate, pământuri lăsate în paragină, bătrâni care-și plâng neputințele, iar cei buni de muncă sunt exportați in toate colțurile lumii, pentru un pumn de gologani, ca goy de povară.  
  
Revoluția, de fapt a fost pusa la cale de tăvălugul Noii Ordini Mondiale, pentru aducerea României în pragul falimentului economic, moral, cultural, demografic și pentru includerea ei in rețeaua globalizării.  
  
După ce populaţia de origine română, se va micşora destul de mult, pâna a nu mai conta ca factor de decizie, iar acest fapt datorându-se în primul rând, plecărilor masive din țară si emigrarea în alte state, în principal pentru locuri de muncă mai bine plătite, în paralel se va face o crestere în progresie aritmetică, a populațiilor alogene iar când aceștia vor deveni majoritari, vor fi înlocuiți la rândul lor, pentru ca nu ei vor fi viitorii români ci, noii coloniști; se cunosc, îi știm și îi simțim la tot pasul..  
  
Romania, se doreşte să devină al II-lea Ierusalim, dar nu populat cu români ci cu coloni. Veți intelege de ce, până şi pe Eminescu l-au prigonit si il prigonesc, chiar si acum dupa aproape o suta si ceva de ani, de la trecerea în nefiinţă, pe acest geniu al poeziei româneşti, prozator si jurnalist politic. „Oameni de bine” l-au redus la tăcere, deoarece le aflase intențiile lor mârșave, acelor câini ai pustei mongole, ce i-am primit cu brațele deschise pe pământul nostru moștenit din străbuni.. i-am primit în casele noastre.  
Rău am făcut; acum ei sunt stăpâni, dar ție române, nici că-ți pasă prea mult, chiar dacă demonstrezi pentru Rosia Montană, că demonstrezi împotriva gazelor de șist, sau vă opuneți câțiva doar, împotriva tăieri codrilor seculari-plămânii țării și aurul verde, făr* de care nu ar exista viitor, într-o Românie care mai are puțin și își dă duhul.  
Ați inceput să luați atitudine, împotriva năvălitorilor și a colonilor; este un început bun, dar nu rămâneți doar la acest stadiu și faceti din această atitudine, clipa de trezire la viată, de trezire la realitate.  
  
Este bine că ați început să vă treziți, să vă mișcați, dar nu e destul. Noi facem un pas în față și doi în spate… colonii fac pas după pas și numai în față.  
  
De un sfert de veac, suntem minţiţi cu neruşinare de toti politicienii, care ne-au vandut N.O.M şi care încet dar sigur, vor pune mâna pe ROMÂNIA întreagă, iar noi vom fi cei care prin ignoranța și lașitatea noastră vom pierde ŢARA, ŢARA LĂSATĂ DE STRĂMOŞI COPIILOR NOŞTRI, în favoarea Ocultei Globaliste, dacă nu ne vom schimba atitudinea de ,,oaia neagră,”sau „copilul prost” al Europei.  
  
Doamne, dă-i românului mintea de pe urmă!  
  
Ca fapt divers, vă spun că și conducătorii noștri, după așa zisa revoluție, au adaugat.. dăruiut, prefixul rom, etniei țigăneşti și ursare, furându-ne printr-un cuvânt, apartenenta la numele de român. Astfel, printr-un cuvânt țiganii se fac părtași la mii de ani de istorie ancestrală, fără însă ca aceștia să fii existat nici măcar în eprubetele lui Dumnezeu, în vremea Marilor Străbuni, iar noi românii am devenit țigani- pentru toată lumea, uitând că noi românii, ne-am născut în țara care este de fapt leagănul popoarelor Eurasiei și până în centru continentului african.
Această specie involutivă ce ne-a făcut de râs în lumea întreagă, are tratament preferențial din partea autorităților, transformate și acestea în cozi de topor al ocultei, ocupând pe degeaba chiar, casele românilor sau sașilor plecați în străinătate, agiind ca și cum ar fi țara lor, iar noi românii suntem marginalizați în propria noastră țară și/sau aruncați peste hotare.  
  
Ca să nu pierim ca națiune, noi, românii, trebuie sa ne numim geți sau daci, pentru că acesta a fost numele înaintașilor noștri și e logic că trebuie să ni-l reânsușim.  
  
Pământul țării, în proportie de 35 %, sau mai mult.. este vândut străinilor, iar pădurile noastre se rad de pe fața pământului. Casele istorice sunt oferite cultelor religioase alogene cu care ne-am pricopsit după 1940 încoace.  
  
Nu mai trăim cu iluzii că guvernanții ne vor binele. Uitați-vă în actele lor de naștere, că nu prea sunt români, iar cei ce sunt români sunt ori prea indiferenți, ori usor de cumpărat.  
  
Români, luați-vă soarta in mâini, pentru salvarea țării și a spiritului vostru multimilenar !  
  
Întoarceți-vă, cei care sunteti plecați în străinătate și ajutați la recăpătarea țării și reconstrucția ei! Va trebui, să creșteți natalitatea în rândul vostru, ca să vă stăpâniți cu adevărat țara, lăsată vouă spre moștenire, de la străbuni.  
Întoarceti-vă la sate, așa cum spunea Lucian Blaga „eternitatea s-a nascut la tara sat”; ține-ți cont de cultura si traditiile voastre, să nu pierim ca popor, cu o istorie ce se pierde în negura vremurilor de mult apuse.  
  
Arsenie Boca, Iustin Pârvu și mulți alți patrioți, cu adâncă simțire românească, ne pot fi călăuze prin intunericul care ni se pregateste.  
  
Doamne, ocroteste-i pe români!  
  
Autor, Șandru Aron.  
  
Referinţă Bibliografică:
România, țara ta române / Aron Sandru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2314, Anul VII, 02 mai 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Aron Sandru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aron Sandru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTOR



FLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!