CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Scrieri >  

România în cumpăna vremii
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Această țară milenară, pământ al Marilor Străbuni, născuți din primordiile lui, a cunoscut și zile mai bune. Nu voi face o retrospectivă detaliată despre țară și neamul român ce o stăpânește (?) ci, doresc să atrag atenția, asupra unui fapt de o continuă îngrijorare pentru poporul nostru. Până una alta, anul 2017, nu a venit cu bune auspici pentru România. Balcanii sunt în fierbere maximă, iar venirea la putere a lui Trump, în S.U.A. se pare că a dat peste cap scenariile sforarilor planetari. O nouă reorganizare teritorială, alte scenarii sunt puse în balanță, de cei care conduc acum lumea. Întâlnirea dintre Trump, Putin și Orban, în Câmpia Panonică (Ungaria), face parte dintr-o primă etapă actualizată, a reâmpărțirii puterii planetare.  
  
România, poartă spirituală și strategică, situată geografic între orient și occident; Punte a Suspinelor, dorită atât teritorial cât și pentru bogățiile ei imense de ursul orientului și de vulturii occidentului, doar Bunul Dumnezeu Cel Veșnic și Adevărat, Marii Străbuni și Marele Lup Alb o mai pot salva, căci, noi românii, din neamul ancestral al geto-dacilor, nu suntem azi decât o umbră palidă și efemeră, a înaintașilor noștri. Evenimentele recente din țara noastră, ce au început cu protestele din 18 ianuarie, și atâtea altele, ce sunt furate de cloaca politică penală din țară, nu fac decât să confirme acest lucru (a câta oară..?).  
 
După ce oculta globalistă a cucerit economic România în 1989, destinul ei, a fost și este în continuare crud și tragic. S-a trecut într-un ritm forțat, la destabilizarea țării, luându-i-se suveranitatea, schimbându-i-se istoria, și pregătită pentru a fi sacrificată. S-a motivat ieșirea Fiilor Pământului, din Patria Mamă România, pentru a fi forță brută de muncă ieftină la înaltele Porți Occidentale, ca țara să rămână goală, pentru a fi colonizată cu popoarele migratoare, din pusta asiatică.  
 
România, una din primele țări din lume, cu o economie robustă, la finele anilor *80, ce și-a plătit integral datoria externă, cu deficit 0, cu hambarele țării, pline până la refuz cu de toate. Flota României era a patra din lume, însumând un total de 288 de nave comerciale. Uzinele de autocamioane, autoturisme și cele de aeronautică, împrăștiate pe tot cuprinsul țării, combinatele siderurgice și petro-chimice, rafinăriile, gazele naturale, aurul și metalele rare, pădurile, combinatele de porci și păsări, agricultura, apicultultura, fondul cinegetic, chiar și cultura, datinile și tradițiile ancestrale, sunt astăzi, după doar 27 de ani de ocupație în mâna multinaționalelor străine; vie și dureroasă amintire, în inima românului, ajuns aproape fără identitate națională. Acesta este adevărul crunt, despre România - Țara de Dincolo de Neguri, Țara Titanilor și a Uriașilor, cu scaunul în Muntele Sfânt Koga-Ion și Alburnus Maior.  
 
Evenimentele din ultimile zile, par să fie pregătirea la ceva ce o să urmeze cât de curând și, probabil deloc liniștitor pentru țară. Protestele, deși cât se poate de nimerite, par să fie monitorizate de lacheii sforarilor planetari. Aceștia, se folosesc manipulări, pentru a destabiliza România și pentru a diviza populația ei și așa destul de greu încercată. În Europa, canalele de știri, la ordinea ocultei crează scenarii cât mai grotești, toate, în favoarea dezmembrării țări. Vecinilor noștri, hunii turanici (ungurii), din Câmpia Panonică (Ungaria), le convine de minune ce se întâmplă la noi, modificând și manipulând informațiile de la proteste, ce sunt transmise pe ecrane uriașe în Budapesta, ca fiind organizate de confrații lor (etnia hunică conlocuitoare din România), pentru crearea așa-numitului Ținut Autonom Secuiesc. Parlamentului babilonic din Bruxell, al U.E. este bombardat de cererile ungurilor, pentru crearea acestui ținut.  
 
Acest popor ugro finic, de neam turcic, înrudit și cu tătarii, înrudit îndeaproape cu chazarii și sioniștii de neam iudaic, venit din pustele asiatice, deosebit de sângeros, viclean, născut pe crupa calului, ce a trăit chiar de la începutul său doar din jafuri, prădând triburile cu care au ajuns în contact, a cărei retrospectivă ajunge până în sec. al VI-lea, când intră pe la gurile Dunării de Jos, ținând partea estică, până în Câmpia Panonică, ce a aparținut străbunilor noștri geto-daci, este astăzi, foarte aproape de a deveni, un popor de sine stătător (?!), pe târâmul marilor noștri străbuni, și asta numai din cauza ignoranței, a nepăsării, totodată a divizării și a lașității poporului nostru.  
 
Crimele acestui trib ugro- finic, astăzi cu nume de popor unguresc, împotriva poporului român ni le aducem aminte cu oroare. Nu mai departe de evul mediu, când populația de origine română, dominantă în spațiul intra și extra carpatic, nici măcar nu era recunoscută ca popor, ci sclav al imperiului austro-ungar. Mai târziu, fără ca a aceste crime să dispară (...) „Anul 1940 poate fi denumit ca fiind anul cel mai tragic din istoria românilor. De la sfârşitul lunii iunie şi până la începutul lunii septembrie, România a suferit rapturi teritoriale care au însumat circa 33,8% din suprafaţa ţării (100.913 km2) şi o pierdere de 6.777.000 de locuitori (adică 33,3% din populaţia ţării). Practic, România Mare, devenise amintire”, spune revista Art Emis. Ungurii, intră în Ardeal, unde în localitățile Ip și Trăznea, se dedau la atrocități și masacre greu de descris, asupra românilor. Singura vină a miilor de uciși din Ardeal, a fost faptul că s-au născut români. Actualmente, români neștiutori din această parte a țării, nepăsători și indiferenți, pleacă în Ungaria, pentru a lua cetățenie, primind bani, foloase și pensie. Astfel, populația ugurească, fals îngroșată, va putea cere organismelor internaționale, dreptul de a înființa acel Ținut Autonom Secuiesc, ca populație majoritară, în Ardeal.  
 
Voi pune o întrebare, fraților mei români, în special celor din Ardeal: Frați români, când vă veți da seama de pericolul dezrădăcinării de glia străbună, ce ne paște de după colț, pe toți românii laolaltă? Suntem în mare pericol, ca națiune română! Toate hienele, țin cu ghearele și dinții de România. Noi, ca popor predominant de români, de sine stătător, vom dispărea ca și civilizație, din cauza nepăsării și a divizării noastre. Da, ca civilizație, născuți din pelasgii și geto-dacii ce au populat acest pământ bun și frumos, cu leagănul în România de azi. Suntem, după cum se vede, un popor divizat ce se urăște pe sine însuși. Haidem cu toții, Fii Pâmântului, al acestui popor milenar, cu istoria noastră unică, ce se pierde în negura vremurilor de mult apuse, dar nu uitate, să fim una cu țara, una cu poporul din care facem parte. Să nu dăm concursul pungașilor și haimanalelor, ce au furat frâiele puterii, din țara noastră!  
 
Frați români, de v-a mai rămas o fărâmă din Marele Spirit Ancestral Străbun, rămâneți consecvenți principiilor care altădată ne-au ținut uniți ca neam primordial. Fiți uniți în cuget și simțiri! Fiți toți ca unul și unul ca toți, căci numai așa ne vom putea consolida continuitatea ca neam și civilizație, pe pământul moștenit de la Marii Străbuni. Inteligența noastră este nativă; s-o folosim, pentru a dejuca planurile sforarilor planetari, ce ne doresc dispariția de pe firmamentul popoarelor lumii. Orice s-ar întâmpla, SĂ RĂMÂNEM UNIȚI !!!  
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
România în cumpăna vremii / Aron Sandru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2235, Anul VII, 12 februarie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Aron Sandru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aron Sandru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!