CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Istorie >  

Descentralizarea României, sau ultimii pași spre desființarea ei
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
„Regionalizarea precede dispariția statului național” (Dimitrie Cantemir).  
Nimic și nimeni, nu va rupe România in bucăţi!  
  
Nu există nici un avantaj pentru România, în privința descentralizarii ei, din contră; ne vor desființarea, ca neam născut odată cu pământul și ca stat indivizibil și suveran!
Gândiţi-vă la România, ca la un corp întreg, ca la o fiinţă umană! Dacă corpului îi scoți o mână, un picior, capul... va mai functiona acel corp, va mai fi întreg!?  
  
Același lucru se va întâmpla române și cu ȚARA TA, ROMÂNIA.  
  
Nu trebuie să fi „şcolit” prea mult, ca să-ţi dai seama ce vor să facă ,,distinşii aleşi” aflaţi în slujba puterilor oculte, cu România- țara pe care o conduc actualmente după bunul plac, ca și cum ar fi moșia lui taică-su.  
  
De la istoria furată a României/Geției Străvechi şi înlocuirea acesteia cu istoria etniilor migratoare (ţigăneşti si huno-maghiare), precum și dispariția a cât mai multor dovezi a continuității poporului geto-dac și a urmașilor acestora (adică noi românii), în spațiul carpato-danubiano-pontic, s-a ajuns să se pună portretele inculturii (a se citii maneliștilor rromi), în Muzeul Ţăranului Român și să se pună filme cu propagandă L.G.C.T. (homoxexuali, lesbiene, transexuali & comp.), s-a ajuns la manipulările trusturilor mass-media, pâna la manipularea neagră și îndobitocirea populției etc.  
  
Ultimul pas spre distrugerea unei ţări, este acela de descentralizare, adicătelea ruperea în bucăţi a României, pentru ca baronii locali si restul lumii să dispună după bunul plac, de tot ce ține fiecare regiune în parte.  
  
O țară descentralizată, este oaza derbedeilor puși pe jaf și căpătuială .  
  
O țară descentralizată, este mult mai ușor de ocupat, de către cei care ne stau în coaste: vecinii noștri huni sau slavi, pentru că țara fiind descentralizată, centrele de control ar fi mult mai ușor de manipulat. Odată ce acestea se vor regăsi în regiuni administrative, acesta înseamnă ultimul pas spre desfiinţarea ţări iar ruşii, bulgarii, sârbii, ucrainenii și huno-maghiarii, de abia asteaptă asta.  
  
De aceea s-au jertfit strămoșii și înaintașii nostri și au îngroșat pământul patriei cu trupul si sângele lor, unind aceasta ţară de cel putin 3 ori în decursul a 2000 de ani (Burebista, Mihai Viteazu, Al. I. Cuza), pentru că noi (de fapt, nu mai suntem noi românii, stăpâni în această ţară.. ), să o distrugem!?  
  
Ca sa luăm un exemplu, fostul premier al României, de tristă amintire.. a fost invitat de udmr (sic), la comemorarea a 100 si ceva de ani de la moartea câtorva grupuri de secui, în Harghita. Acesta, a dat binețe in limba maghiară, iar locul era împânzit de steaguri secuiești și ungurești, pe teritoriul statului român suveran, unitar si indivizibil pe care acesta îl reprezenta.. unde imnul ungariei (sic), a fost cântat de o fanfară, iar imnul ROMÂNIEI a fost redat pe un display inregistrat . Dar, își mai aduce aminte cineva de masacrele ce au îngrozit Europa, de la Ip și Trăznea din Ardeal, unde au fost căsăpiți bătrâni, copii și femei gravide? Își mai aduce cineva aminte de acest lucru îngrozitor înfăptuit de unguri, când, România a fost somată să predea în 1940 o parte din Ardeal, ungurilor?  
  
Până într-acolo s-a ajuns și a ajuns să meargă acest fost premier, în căutare de voturi. Și câte asemenea exemple, ale unei guvernări dezastruoase pentru România, în toate aspectele, dar nu numai guvernarea actuală a făcut rău țării ci, și celelalte guverne care s-au perindat după lovitura de stat, din 18-25 dec. 1989.  
  
Ce ne face să credem că aşa-zisa descentralizare, va fi ceva benefic pentru România!?  
  
Nimic şi nimeni nu ne poate face să credem că acești călăi ai statului de drept, național, unitar și indivizibil, așa cum este scris în Constituția României, art.1 alineat 1, vor face bine pentru țară împărțind-o, ca și cum ai împarte ciolane la câini.. v-o spun eu! Știm cu toţii care vor fi urmările descentralizarii şi repet: odată descentralizată România, va fi mult mai uşor de furat, tot ce se poate fura și distruge.  
  
În plus, aceasta descentralizare (a se citi rupere), va trezi noi pretenții teritoriale ale statelor vecine, pentru a-şi lua și acestia câte o bucățică, din trupul sfânt al patriei noastre.  
  
Aşadar, luaţi seama şi nu vă lasaţi amăgiţi!!  
  
Nimic nu trebuie să treacă peste voinţa poporului, cum nici această descentralizare nu poate trece fără un referendum, iar noi cei care vedem aceste lucruri cu alți ochi, trebuie să arătăm fraților nostri, pericolul care ne paşte în urma unei decizii care ne poate costa ŢARA, DA ... ŢARA TA, A MEA, A LUI GHEORGHE ŞI A LUI ION.  
  
Autor, Șandru Aron  
  
 
Referinţă Bibliografică:
Descentralizarea României, sau ultimii pași spre desființarea ei / Aron Sandru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2233, Anul VII, 10 februarie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Aron Sandru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aron Sandru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!