CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Fictiune >  
Autor: Anghel Zamfir Dan         Ediţia nr. 2705 din 28 mai 2018        Toate Articolele Autorului

EXTRAS DIN MEMORIA UNIVERSULUI- fragment 10
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
- Acum așezați-vă în rând spre a primi fiecare loc unde veți orbita cu sens de a da curs menirii cu care ați fost învestiți. 
  
Din câte am observat voi ați format cupluri deja. Vă respectăm dorința alegerii și vă susținem repartizându-vă așa cum dorinți. 
  
- MercurIana, ai drept de alegere a celui ce te va însoți în mesaj. Vrem doar să știm și să îl auzim și pe el pronunțându-se. 
  
- L-am ales pe cel venit pe culoarul de trecere din celălalt univers încă din a șasea încercare. Se numește Poliandru și îl rog să vină aici dacă simte că vrea și trebuie să fim. 
  
O liniște stelară s-a așezat între toți noii veniți și așteptam să privim fericitul ales de MercurIană. 
  
Poliandru părea o sculptură de abanos ce străbătea gerul zăpezilor troiente deja pe capetele carbonice ale noului teluric. A apărut din a șasea încercare venind din celălalt univer celular în care IniȚialul îi asigurase toate condițiile ivirii viului ancestral. S-a apropiat cu pași calculați de locul sfințit în care îl aștepta MercurIana și a tunat cu un zâmbet momentul trăit. 
  
_Te voi însoți MercurIană oriunde vei fi și oriunde vei merge, a emis el sigur pe ce vrea și ce spune. Voi fi alături de tine și ce faci tu voi face și eu spre a fi mereu împreună și fericiți. Dă-mi mâna, mâna tă să cuprindă mâinile mele ce le întind spre a ne împlini dorințele ce ne-au însoțit ideea de a fi împreună . 
  
MercurIana înflorise într-un buchet de zâmbet astral și în pașii ce însoțeau sunetele momentului i-a întins mâna ei spre a fi cuprinsă în îmbrățișarea căldurii mâinilor lui. 
  
- Voi, cei aleși de îngemănarea astrelor în timpul intrării în ADNeul materiei inteligente, prin polenizările voastre veţi crea Celula Vitală de Abanos. 
  
Veți purta Culoarea Diplomatică a Spațiului și a Timpului şi veţi rămâne aici, a decretat CreaToarea înflăcărată de primul ei gând reușit de alegerea celor doi. 
  
Ați văzut deja zona, ştiţi cu ce îi puteţi hrăni şi ce cunoştinţe aveţi dreptul să folosiţi. Spaţiul vostru se va numi ,,AferR,, ca un omagiu adus călătoriilor spaţiale și Culorii Inițiale a Spațiului. 
  
- Sens înțeles, CreaToare de viu ! Au răspuns sugerat aleșii primitori de tărâm cu semn de AfeR deacum. 
  
Începem mișcarea de reașezare a viului în univers. Energia universală să fie cu noi și împreună cu forța iubirii să polenizăm viața pe aceste spații primite, au declamat ei, tot universul să știe de intenția lor. 
  
- Să fie ! I-a răspuns MercurIanei vocea aceea gingaşă ce răsuna ca un cântec ascultat în ecou prelungit. 
  
Culoarea Neagră va fi semnul celor din voi apăruți. 
  
Vor împrumuta pigmentul vostru, cuantul comunicării voastre, cunoștiințele și toate însușirile voastre din Cromozomi. 
  
După ce le veți da suflu din fructul vieții îi veți lăsa să se reproducă prin substanţele lor, să se adapteze și să evolueze singuri. 
  
Apoi voi veți părăsi spațiul și vă veți întoarce pe un Astru ce îl vom stabili. 
  
Fiind Prima polenizare din afara universului cunoscut va fi foarte greu pentru voi și cei nou apăruți. Vor primi doar ce le dați voi și vor lăsa în urma lor doar ce pot reinventa. 
  
Le veţi urmări permanent evoluţia, îi veţi vizita periodic şi le veţi influenţa definitiv existenţa. 
  
Voi veţi fi Zeii lor la care ei se vor ruga şi închina, divinitatea pe care o vor implora la bine şi rău, și-a încheiat emisia IniȚiala 
  
Dacă pierd susuţinerea voastră se vor pierde pe ei au prezis Creatorii-Inițiali 
  
Cale pe Sens, vă urăm, vouă şi celor ce vor veni de la voi ! 
  
- Cale pe sens,au răspuns MercurIana și Poliandru, cei pe Afer trimiși. 
  
Şi cei aleși spre a rămâne pe AfeR au plecat să îşi ocupe locul stabilit în destinul astral. 
  
Mercuriana îi povestise lui Poliandru despre ce se întâmplă pe astrul ei și cum norocul de a fi hotârât să particepe la acest experiment i-a adus împreună. 
  
- În ultimile stadii de timp ploile hidrocarbonice s-au transformat mai mult în burnițe de metan, a început ea să povesteacă adresându-se celui ce o va însoți în destin. 
  
Molecula apei se evapora constant și de prea multe ori ceața portocalie ne-a ascuns lumina și căldura solară. 
  
Ne-am luptat stadii lumină să mai eliberăm ceva din opacitaea atmosferică. 
  
Când a început schimbarea fiecare a vrut să rușească deplin prin încercări repetate de restabilizare. 
  
Dar cel mai mult și mai mult s-a luptat cea de la dreapta mea. Era o ea înzestrată cu darul previziunilor cuantice și a intrat special în expunerile ce ne marcau. 
  
- Eu am să interaționez cu toate organismele din spațiul nostru astral, mi-a zis Gaia într-o zi. Intenționez să intru în atomii din molecula apei. și voi încerca să le schimb percepția ce îi face să intre în altă formă de agregare. 
  
Eram tot consiuliul astral mercurian adunat pe un vârf, își amintește cea din experiment. Toate însă s-au împotrivit cu argument. 
  
- Nu cred că mai putem influența conexiunile deja stabilite, susținea cineva din consiliu, plimbându-se de pe un spațiu pe altul. Dar vom încerca, s-a stabilit în final. 
  
- Atunci Consiliul mercurian s-a adresat Gaiei cu un decret. 
  
Vei primi energia suficientă spre a te integra în molecula apei și a înțelege în ce formă a mișcării a intrat de rămâne suspendată în nori. 
  
- Asumat, a răspuns Gaya intrând în stadiul de timp al pregătirilor. Și a intrat la început în prima formă a unei molecule de hidrogen. I se părea însă prea rece și a cerut permis să intre din nou. 
  
-Nu-mi place cinetica primului atom de hidrogen a transmis ea spre senzorii ce erau conectați cu modulul de înțelegere al Gaiei. 
  
- Și care ar fi cauza, crezi, am întrebat eu atunci? 
  
- Nu mai este așa diatomic și produce prea multe reziduri, reiese din primul calcul adiacent. 
  
-Atunci schimbă masa unuia dintre ei, să vezi ce obții a emis Consiliul mercurian în decret. 
  
- Degeaba, se întoarce în forma de plasmă și iese complet din formulă. Nu cred că mai putem face ceva la acest nivel de înțelegere. Pare a fi că suntem pe un teluric ce urmează să intre în alte dimensiuni. 
  
Și Gaia a fost extrasă din experiment și în următorul consiuliu astral am hotărât să participăm la experimentul IniȚialei. 
  
Poliandru a ascultat tot ce Mercuriana îi povestise și cu un tunet din glasul lui afectat I s-a adresat promițând. 
  
- Mercuriană, tu locuiești deja în celula mea energetică și undele mele simt că împreună vom crea lumea promisă de Creatorii-IniȚiali. Vom fi ce simțim și vom crea ce iubim, să mergem și împreună să dăm viu visului din destinul nostru astral. 
  
Și împreună au plecat să ocupe tărâmul ce le-a fost dat. 
  
-Venusiana, a venit rândul tău să îți alegi calea . 
  
Toată un fel de imagine a unui vis ancestral al frumuseții stelare,Venusiana zâmbea ascunzându-și discret bucuria alegerii postată undeva în colțul stâng al gurii ei fermecate. 
  
-De mult ne-am ales,și-a revărsat ea explodând însemnătatea alegerii. 
  
Earth va fi alesul meu și eu aleasa lui, împreună vom fi un Noi,cel ca nimeni altul în locul ce în dar l-am primit. 
  
Și în acel moment astral Venusiana a întins brațele spre cel ce venea aureolat de o fericire cu greu stăpânită. 
  
- Vom fi un simbol al iubirii, a decretat Earth îmbrățișind-o cu toate puterile lui pe frumoasa Venusiană. 
  
Pe toți ne-a cuprins dragul de ei și în timpul gândului le-am urat fericire eternă în tot ce vor face și și-au propus. 
  
Creatorii-Inițiali îi priveau admirând bucuriile lor senzuale, apoi prin decret, s-au adresat cu temei. 
  
- Din polenizările voastre Astrale va răsări celula vitală a culturii Sumeriene, au expus ei intenția ce o voiau. 
  
Puteţi ocupa tărâmul celor două ape ce curg din vârfuri de munte până la marea cea mare, a Decretat CreaToarea mândră de creația ei venusiană și de cel ce îi va fi alăruri în timp.. 
  
Aveţi acele două cursuri de ape şi ele vă vor fi sprijinul însămânțărilor și îmbinărilor voastre. 
  
Veți primi un dar al semințelor și veți fi învățați cultivarea lor pe acest teluric unde ele nu au mai cunoscut rod. 
  
Comunicarea cu cei de sus va fi esenţială pentru reușita celor ce îți vei reîmplanta aici. Le puteți împrumuta din cunoştiinţele voastre. Primiţi acest drept ca un dar. Munca va fi preţul cu care ei vor plăti ajungerea la darurile promise de NOI. 
  
-Dar privilegii, a întrebat Venusiana, răsfățându-se în stilul ei ancestral ? 
  
- Fiecare are privilegiul de a folosi ce ştie, a învăţat şi găseşte. Nivelul la care va ajunge fiecare va depinde exclusiv de aceşti factori. Însăşi influenţa celor de sus va depinde de ce se realizează aici. Să nu se mire prea mult când vor simţii că uneori le va fi mai greu, alteori mai uşor. 
  
Totul depinde de Comunicarea voastră ca IniȚiaȚi cu noi,Creatorii-Inițiali. Când acest contact va dispare, vor dispare și cei însămânțați de voi pe aceste teluric încă nedevinitivat. 
  
Înzestrați-i cu darurile voastre și urmăriți-le evoluția. 
  
-Cale pe Sens, vouă şi celor ce vor urma de la voi ! Au urat Creatorii Inițiali . 
  
-Cale pe sens să ne fie, au răspuns Earth și frumoasa lui Venusiană. 
  
Şi au plecat împreunați și mândri de starea lor spre celula ElAr să-și susțină destinul. 
  
Ce-I drept, ei au înţeles de la început care le va fi misiunea. Aveau în intuiţia lor daruri pline de cunoştiinţe ce îi puteau ajuta pe cei îi vor poleniza să se realizeze usor. 
  
Venusiana radia tot universul stelar cu strălucirea bucuriei din ochii ei reaprinși. 
  
-Vino la mine Earth, te rog, împreună să dăm sens acestei metafore universale.Strânge-mă și mă sărută și apoi dă-mi iubire multă când cu drag tu mă cuprinzi și încet mă inunzi. 
  
Nerăbdătoare ea îl copleșise deja pe Earth cu farmecele ei juvenile și pierdut în undelele ei senzuale, Earth se înfrupta din darurile oferite venusianei de cei care au creat-o spre a iubi și a fi iubită. 
  
-Să-mi spui mereu că sunt frumoasă și că dintre stele eu strălucesc cel mai tare în ochii tăi privitori. Inundă-mă cu toate darurile ce ai primit la facerea ta ca batant ancestral dat mie de creatorii noștii inițiali, se alinta venusiana sorbindu-l pe Earth cu îmbrățișările ei în timp ce călătorea spre tărâmul primit. 
  
Earth îi săruta toate formele cu atingeri nevinovate până când amândoi au sfârșit într-o îmbinare explozivă de senzori nestăpâniți. 
  
Nava lor plutea în neantul viselor legănate de adierea mângăierilor în timp ce îi purta spre destinul primit și asumat. 
  
-InVeda, intrarea ta nechibzuită în culoarul de trecere dintre cele două universuri celulare,s-a dovedit a fi până la urmă norocul nostru astral, a continuat Creatorul-Inițial starea de reîmpărțire a viului în univers. 
  
Nu știm ce te-a trimis; curiozitatea, greșeala, sau așa a fost scris în astre la acea dată. Cert este că ție îți datorăm, toți, fructul unui nou început. 
  
Ai drept cauzal de alegere a tot ce crezi că ți se cuvine. Noi Creatorii-Inițiali te vom susține mereu și vom fi lângă tine și alesul tău oferindu-vă temei pentru bucurii viitoare. 
  
Pronunță-te și ce vei cere vei primi. 
  
- Alesul meu a fost cel ce l-am întâlnit prima oară când am intrat în culoarul de trecere dintre cele două universuri celulare, universul meu, al celor ce suntem create de Femeia-Primordială și universul Tău, Batantul- IniȚial. 
  
Nu am intrat, am fost atrasă în culoar de forțe necunoscute mie, dar cunoscute vouă, CreaTorilor-IniȚiali, am înțeles. 
  
Mai întâi mi s-a luat lumina, apoi am fost absorbită de un curent de unde căruia nu am reușit să mă opun deși ceram ajutorul astral. Forțele erau așa de puternice că am intrat fără să vreau în starea unui punct terminal. Recompunerea în părțile mele componente inițiale am redobândito doar atunci când am simțit că am intrat în altă lume, în alt univers decât cel cunoscut în lumea din care veneam. Mi-a fost puțin greu deoarece simțeam o presiune diferită în tâmple și în circuitele mele. Nu am realizat unde sunt până când o parte din circuitele mele moleculare și cele cognitive au reînceput să funcționeze normal. 
  
Atunci l-am zărit pe Gental și am înțeles că am urmat o cale a visului în care intram mereu în serile mele astrale petrecute în universul meu celular. El a fost spinul magnetic de care m-am simțit atrasă indiferent în ce stare intram. Nici nu am văzut bine în ce lumea am intrat și din ce lumea venea el. Atracția lui gravitațională mă copleșea așa de plăcut că nimic în afară de el, lumea și senzorii lui, nu vedeam și nu voiam. 
  
Când ManuneDanda a intrat în sferele noastre cognitive o stea din alt univers a explodat și toată vraja acelui tunel a început să dispară fiind înlocuită treptat de imaginea ManuneDandei care mă ispitea cu aducerea în timpul din care venisem. Voi ne-ați primit ca fiind un fel de eroi ai a unui moment astral încercat de multe necunoscute. 
  
Atunci am început să simt cum îl pierd pe Gental definitiv. El a avut puterea tăriei să recunoască îndepărtarea de mine și apropierea de ManuneDanda. 
  
Gental nu m-a vrut,nici eu nu-l mai vreau.Am să primesc ce mi se cuvine și am să îmi fac datoria astrală fără ca el să îmi fie alături ci doar un sclav sexual pe care am să îl folosesc de câte ori dorința îmi va cere. 
  
Dați-mi ce cer și am să vă dau tot ce pot, a încheiat Inveda discursul ei cutremurător. 
  
CreaTorii-IniȚiali erau total cutremurați de ce auzeau și s-au retras în lumea lor un timp de realocare al deciziilor. 
  
Gental se împietrise supus, surprins total de ce i se pregătise.În ochi arderea îi pâlpâia a neînțelegeri și uimirea deciziilor ce urma să le înfrunte îl copleșeau. Și-a întors un pic imaginea spre ManuneDanda sperând că poate așa este scris și ea o să îl salveze în accept. 
  
Disperul cuantic central a făcut un calcul astral și au găsit imediat anomalia din neînțelegere. InVeda semăna așa de izbitor cu Gental începând cu secunda și locul astrelor la apariția lor și terminând cu dorințele ce îi subjugau pe amândoi. Prea semănau amândoi și se respingeau sub mantia firescului în final chiar dacă ei încă nu realizau cursul semnelor. 
  
Acum toți așteptam în extaz decizia CreaTorilor IniȚiali și intram în starea ce-ți dă puterea înțelegerii prin argumentele astrale de care nu s-a știut inițial. Acum toți erau împăcați, mai rămânea pecetea deciziei să definitiveze sensul a ce va urma pentru cei doi nefericiți prinși în tainele undelor iubirii universale. 
  
ManuneDanda nici nu clipea. Simțise și ea inițial atracția din semnul venirii lui Gental. Ea știa însă că altul este semnul ei în unuvers și așteaptă să îl primească doar când îi va veni rândul. 
  
- InVeda, vei primi țărmul apei unde ajunge curgând râul ce scaldă malul atâtor întinderi, au emis CreaTorii-IniȚiali detașându-ne pe toți de orice simț al înțelegerii. 
  
Tu, Gental vei fi primul supus ancestral al universului și vei asculta de tot ce emite InVeda. Vrem să știți de la noi că nimeni nu are pecetea vinei, așa s- a întâmplat. Momentul mișcării astrale al venirii voastre în univers a fost inundat de coincidențe aleatorii nefavorabile vouă și destinului vostru astral. 
  
- InVeda, de acum ai datoria întemeierii Conceptului Piramidal în spaţiul primit, a continuat CreaTorul! 
  
O să mergi împreună cu supusul tău, Gental, spre dreapta şi o să ocupaţi spaţiul curgeri lichide şi a malurilor ieşite din apă. Va fi esenţialul din ce urmeză a avea. Vei fi întemeietoarea unor aleși şi cei ce se vor poleniza din voi vor determina cursuri. Fii tolerantă cu Gental, a greșit neștiind că iubirea are mai multe căi de urmat. 
  
- Eu l-am iertat deja, pentru că am învățat că iertarea este esența iubirii. Am să îl pedepsesc doar iubindu-l într-un păcat ancestral, a susținut în temei InVeda. 
  
Dar vreau să știu dacă în genele purtătoare, cei polenizați vor avea acelaşi păcat, a întrebat InVeda cu gândul supus ? 
  
-Corect aşa ar fi, le- a răspuns Vocea aceea. Dar, esenţa polenizărilor voastre îi va ajuta pe cei ce îi veți redistribuii iubindu-vă. Trebuie să găsiţi şi calea de mijloc. Când ajungeţi la ea, nu o ocoliţi . Ca purtători de viu universal, sigur o aveți în genele voastre, iar pe cei ce îi veți poleniza ar trebui să-i înzestrați cu toate procesele regăsite în A.D.N.eul vostru specific. 
  
Sunteți posesorii multor cauze universale și vitruvienii voștrii iviți din cuanticul vostru vor fi printre cei privilegiați. Dați-le din fructul vieții voastre , urmăriți-le evoluția și interveniți doar când credeți că au nevoie de voi. 
  
Acestea au fost sfaturile CreaToarei pentru InVeda și alesul ei supus ancestral. 
  
-Cale pe Sens, vouă şi celor ce vor veni de la voi și vor susține celulua EgiRo, le-au urat CreaTorii -Inițiali ! 
  
Și InVeda a răspuns la salut cu îndemn . 
  
-Cale pe Sens să fie și să urmăm ! 
  
Şi InVeda a plecat spre locul predestinat. Gental mergea în urma ei supus unor stări nedefinite încă de neurotransmițătorii săi intrați într-o stare de veghe astrală. 
  
- MarthIana, tu pe cine ai ales dintre cei veniți din celălat univers celular, cel al vitruvienilor sculptați în piatra topită ? 
  
MarthIana își schimbase culoarea înroșindu-și imaginea ce o afișa în sala decretelor unde știa că își va decide destinul stelar. 
  
- Saturn va fi alesul meu, a emis ea plină de o siguranță astrală. Puterile atracției lui gravitaționale ne vor ajuta să ne indeplinim menirea universală în locul ce îl vom primi. 
  
Sunt toată o dispunere în cercuri a forțelor senzuale de când amândoi am stabilit, fermecați, să intrăm împreună într-o lume în care nu am mai fost .Voi fi steaua lui călătoare în timpul senzațiilor iar el îmi va da din puterile atracților lui spre a învinge în tot ce ne-am propus. 
  
Saturn schimba starea de repaos stabil a tot ce era în jurul lui. Cu pași eleganți încrustați în sensul mișcării astrale s-a îndrepta ,tot un zâmbet al bucuriei și cu mare drag a cuprins umerii MarthIanei pecetluind hotîrârea lor cu o strângere a corpurilor. Era așa de puternic că prin tot ce făcea tulbura sensurile ce le întâlnea. 
  
-Vom fi o formă a mândriei în univers, a emis el cât a putut de sigur a fi, de tot ce spune și vrea. 
  
MarthIana m-a atras prin nuanța roșului ei aprins în stări permanente de infuzii senzuale. În cromatica aceea eu mi-am scăldat ochii simțurilor abandonat puterii seducției. Vom urma calea sensului ce ni s-a prezis și vom face împreună tot ce trebuie și ne-am propus, a încheiar Saturn înțelegerea pecetluită cu un sărut diafan. 
  
Cei doi, intrați deja într-o singură formă a culorii așteaptau în aceeași chimie locul pe care-l vor primi în dar ancestral. 
  
-Voi ce veţi deveni creatorii celor ce vor crește pe înălțimi, pe ape și pe pustiuri și veți stăpâni nemărginimile din As, şi-a început CreaTorul discursul. 
  
Pentru voi am ales special depărtarea unde trebuie să creați mai multe semne ale diversificării, așa cum reise din expunerea astrelor. 
  
- Putem să păstrăm timpii avuţi la începuturi, a întrebat Aleasa 
  
Din care se va ivi celula vitroviană din ChiAsInd.? 
  
- Toţi o să trebuiască să plece de la un punct iniţial. Vor şti când au început și cât vor rămâne . Momentul poate începe când fructul iubirilor voastre a prins rod şi a intrat în efectul fecundităţii. 
  
- Cale pe sens pentru voi şi cei ce vor veni de la voi! 
  
- Cale pe sens au răspuns și cei plecați spre ChiAsInd. 
  
Şi MarthIana susținută de Saturn. au plecat să îşi ocupe înălțimile. Mult timp va fi singurul punct de orientare al navelor incluse în programul supravegherii universale. 
  
-TitanIca, ai ales ce a rămas,sau tu și Uranus ați decis în context, au întrebat cu destindere CreaTorii? 
  
- Știți bine,Creatori-IniȚiali, că nu doar noi facem alegerile, a răspuns Uranus cu mâna de mâna Titanicăi sprijinit. Am avut drept de a hotărî și asta a fost decizia noastră-să vrem să fim împreună oriunde vom fi și ajunge. 
  
Și apoi,vedeți ceva mai mândru în univers decât măreția afișată demn și puternic decât Uranus, a intrat și TitanIca în atmosfera destinsă a momentului? 
  
CreaTorii-IniȚiali au înțeles mesajul aprins de cei doi și mândri la rândul lor de efectul legilor universale ale iubirii asupra creațiilor lor,au decis terminal. 
  
- Voi veţi fi cei ce veţi dezvolata celula vitală a conceptului MaiinkaZ, au emis ei în decret. 
  
-Prin voi încercăm să stabilim puntea astrală şi să închidem cercul înainte de a veni cei din nord. Vitruvienii pe care voi îi veţi poleniza vor avea şansa ocupării celui mai mare spaţiu nou pe care au fost redistribuiți. Va trebui să rămâneți cu ei un stadiu de timp spre a-i învăța să traseze semnele orientării. Doar aşa aveţi şansa menținerii contactului iniţial. 
  
Veți primi un dar de semințelor astrale și conceptul ridicării la înalt. Toate acestea vor fi definitorii pentru cei ce vor urma după voi. 
  
TitanIca asculta ce i s-a prezis sorbindu-l din priviri pe Uranus și lipindu-se cât mai profund de undele lui. Avea deja pregătite în gând câteva idei despre ce va face când va ajunge pe tărâmul promis. 
  
Uranus știa că măreția are un preț. Învățase asta în timp ce străbătea universul lui celular, cel al Batanților-Inițiali când împreună cu cel din care a apărut străbătea câmpiile universului lor. Își promisese multe atunci, fără să știe că destinul astral îl pregătea special pentru această întâlnire cu MarthIana și că împreună cu ea vor reînvia un tărâm în alt univers celular. Vocea CreaTorilor-IniȚiali l-a trezit din visare și privirea blândă a Marthianei l-a motivat să creadă că vor reuși. 
  
- Cale pe Sens. Vouă şi celor ce vor veni după şi de la voi ! A întărit CreaTorul privindu- le aura ce sclipea deasupra capetelor lor. 
  
Și Marthiana, luându-l de mână au intrat în nava lor pregătindu-și plecarea spre noul tărâm. 
  
Toate navele intraseră în stadiul plecării și ascultau acum motivați ultimile îndemnuri prezise de CreaTorii-IniȚiali 
  
Şanse, egale atunci, la fiecare. Ce a depins de noi şi de legile materiei inteligente, s-a împlinit. Acum totul depinde de voi și de ce veți reuși să însămânțați prin iubirile voastre. Răspândiţi-vă și înmulţiţi spaţiul noului teluric cu vitruvieni . 
  
NOI vom pleca spre centrul Căii Lactee. Vom rămâne mereu lângă voi şi vom şti ce şi cum faceţi. 
  
Ştiţi că mai sunt nave care încă nu au ajuns. Lăsaţi-le şi lor un spaţiu şi timp, aveţi destul şi e loc pentru fiecare sub stele. Aveţi grijă ce faceţi pe unde ajungeţi şi veţi rămâne un timp necesar, venirea voastră pe acest nou corp să fie o binecuvântarea, nu apocalipsa acestui spaţiu şi timp. 
  
Referinţă Bibliografică:
EXTRAS DIN MEMORIA UNIVERSULUI- fragment 10 / Anghel Zamfir Dan : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2705, Anul VIII, 28 mai 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Anghel Zamfir Dan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Anghel Zamfir Dan
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!