CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Poeme > Dragoste >  
Autor: Anghel Zamfir Dan         Ediţia nr. 2439 din 04 septembrie 2017        Toate Articolele Autorului

LUMINEAZĂ MI CALEA, INIMA ŞI MINTEA

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Luminează-mi calea inima şi mintea,  
mi-ai zis  
Calea este doar sublimul din arta mângâierilor spirituale  
sau însuşi sensul vieţii dacă îl priveşti din punct de vedere al inimii şi te ajuţi de minte să-i fii cât mai aproape.  
Menirea de a fi ce ai fost creată şi cu ce daruri te -a înzestrat natura, câtă energie ai primit în steaua ta când ai fost răspândită în lume, toate te vor însoţi în arderile ce le vei străbate şi în dăruirile în care te vei implica.  
Porţi semnul femeii astrale în porii tăi energetici şi oricine te va privi, sau orice gând în treceri vei avea, vei răspândi în spaţiul pe care îl ocupi vremelnic sămânţa vreri, a dorinţelor primare şi vei voi mereu îmbrăţişată să sfârşeşti în boarea oricărei atingeri.  
Acum eşti calea mea şi inima şi mintea te însoţesc în drumuri pe toate cărările spre munte şi multe doruri toate le răspândeşti viral în însoţirea ta.  
Ne-om lumina calea şi mintea cu inima ta venită din poveste şi ne-om ajunge îndestulători, suficienţi , îndurători şi tandri, nemaidorindu-ne altceva decât ce ne dăm singuri şi ce primim din noi.   
Doar toleranţi să fim mereu cu alcătuirea noastră şi mândri că suntem, ne iubim şi ne tot vrem stăpânii atingerii visate, mereu pe aceeaşi cale, din inimă aleasă, cu mintea senină petrecută spre al nostru ideal.  
Mereu să-mi luminezi cu inima şi mintea calea ce o vom urma şi-o vom străbate ţinându-ne de mână pentru a ajunge spre unde am pornit şi unde vom rămâne mândri că ne am găsit, am avut grijă de noi şi ne am păstrat ce am primit în dar pe lumea asta atât de trecătoare.  
Cu drag, înclinare preţuire şi respect din inima şi mintea mea, pentru a noastră cale.  
  
De anghel zamfir dan 
Referinţă Bibliografică:
LUMINEAZĂ MI CALEA, INIMA ŞI MINTEA / Anghel Zamfir Dan : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2439, Anul VII, 04 septembrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Anghel Zamfir Dan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Anghel Zamfir Dan
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!