CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Fragmente >  
Autor: Anghel Zamfir Dan         Ediţia nr. 2397 din 24 iulie 2017        Toate Articolele Autorului

EXTRAS DIN MEMORIA UNIVERSULUI---FRAGMENT 9
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
- După ce veţi intra sub incidenţa legii universale a iubirii şi veţi da fruct împreunărilor voastre, îi veţi hrăni un timp din fructul univeral, spre a-i ajuta să ajungă la maturitatea sexuală. Apoi, celor din voi născuţi, veți începe a le implementa codul legilor universale în sistemul lor imunitar. Au obligaţia şi datoria de a-l respecta cu riscul dispariţiei lor din forma viului în care au fost inițiați. 
  
- Imprimaţi-le în codul genetic, legile universale care îi vor stăpâni până la desintegrare și trecere în altă formă a materiei inteligente, sau non . 
  
-Prima lege trebuie să le amintească mereu că ; 
  
tot ce este, va fi şi va rămâne, are aceeaşi unică sursă. Materia inteligentă, ajunsă într-o anumită formă energetică mereu în mișcare și schimbare formală. 
  
- ei sunt, pentru că materia există, vor fi pentru că ea este într-o schibare continuă, vor rămâne pentru că energia universală asigură combustibilul energetic până la epuizare. 
  
- rămân, pentru că din ea vin şi la ea se întorc! 
  
- sunt o formă de energie echilibrată în cele mai complexe sisteme circulatorii, atât ! 
  
- acum şi pretutindeni, depind de energia universală şi de formele ei de manifestare. Frecvenţa vibraţiei , lungimea de undă se repetă şi e măsurată de timp. 
  
- nu ei fac legile ! 
  
- legile energiei universale sunt cele care au creat tot chiar și inversul lor ! - totul are o cauză şi un efect. Ei vor culege doar ce seamănă şi rodul lor va urma calea destinului înscris în momentele astrale ale înmulțirii. 
  
- tot ce trece dintr-o formă a restructurării în alta, este absolvit de trecut și va intra într-un viitor relativ. 
  
- ceea ce sunt ei, vor fi şi alţii şi ce sunt alţii, vom fi şi ei. 
  
- totul rezonează în spaţiul de unde vin și în care au intrat. 
  
- cum sunt ei, aşa va fi şi existenţa lor aici şi oriunde. 
  
- undele lor gravitaționale vor călători cu gândurile lor și îi va ajuta să știe ce vor și ce pot face. Răsplata o vor primi doar prin urmași. 
  
- să conștientizeze cât mai repede posibil că totul este dual, în vezi, în ce simţi, în ce primeşti şi în ce dai. 
  
Gradaţia diferită cu care e încărcat semnul când energia este eliberată, face diferenţa puterii şi stabileste sensul mişcării. 
  
- să nu rămână mereu la polul opus. Să tindă spre un echilibru al valorilor și înțelegerii când le vine timpul trecerii în altă formă a materiei. 
  
-nimic nu este în van ,totul, toate-s trecătoare, în ei şi în afara lor , dar nu și în legile din care au apărut și în care se vor întoarce. Continua mişcare are sens unic afară şi înăuntru materiei . Totul vine şi pleacă din lege. Lăsaţi-i timp şi ea vă va înţelege, exact cât o înţelegeţi şi voi pe ea. 
  
- să accepte că întregul spectru al viului vine din doi. 
  
Universul însuţi este dual, iar Noi, Creatorii de el investiţi, respectăm legea dualităţii . 
  
Fără o floare a vieţii, fructul nu poate să apară în neant. Unul fără opus nu–i gând şi nici semn că se poate chiar dacă sursa tuturor formelor e sfera ce poate încadra esenţa oricărui cub . Tot trebuiesc doi . 
  
Respectul reciproc înseamnă Dumnezeire. 
  
- să-și iubească aproapele cu dragostea lui pentru sine și indifernt ce va fi, să nu uite că iertarea este esenţa iubirii. 
  
Acesta să le fie crezul astral. 
  
- e loc destul pentru toţi pe sub stele. Dar calicia îi va distruge pe cei ce o poartă și vor fi şterşi din constelaţia viului. 
  
- sunt creaţi dual, undă din undă venită, particulă din particulă reunită. Dacă uită acest simplu aspect, ştiind că totul este supus reschimbării, să nu îi mire plecarea în haosul neschimbării. 
  
- mereu să își amintească de tot ce văd, aud și simt. Oricând totul poate avea altă formă. 
  
Noi, creatorii știm ce a am fost, cine suntem şi ce vom rămâne. Energia supremă ne va arăta intotdeauna calea spre ce tindem. Suntem privilegiați că am dobândit puterea de a folosi undele gravitaţionale ale universului. Fără această înţelegere, eram de mult trecuţi în altă formă structurală. În vechiul spaţiu şi timp, unii dintre voi, aţi exagerat cu anumite înşuşiri ale înţelegerii noastre. Ajunşi cu bine aici, propuneţi-vă să nu le repetaţi. 
  
Cale pe sens, vă urăm ! Putem începe o reamplasarea universală a viului. 
  
- Dacă cei născuţi aici vor avea acelaşi aspect ca cei ce le-au dat din suflul vieţii, cum îi vom mai ajuta după ce plecăm, cum îi vom recunoaşte ? A întrebat un Ales . Aici sunt cu totul alte condiţii, au presiune atmosferică, gravitaţie, vor fi statici stadii de timp măsurat, depind de molecula apei şi formele ei cu care se vor hrăni. 
  
- Noi, cei de sus, avem ochii în culoarea albastrului înverzit ! 
  
- Toţi cei ce vor fi născuţi aici, vor avea ochii în culoari diferite. 
  
Unora le vom da nuanțe din verdele nostru albastrui . Acesta va fi semnul de recunoaştere a celor aleși de noi spre a stăpâni. Ei vor fi cei mai puternici, cei mai adaptaţi şi vor avea cele mai bune realizări în toate domeniile. Aceia vor fi Nifilimii ! Doar ei vor primi ,câte ceva, din puterile universale. 
  
Noi vom ţine legătura cu ei în cel mai discret mod şi îi vom ajuta în tot ce vor întreprinde, fără ca ei să fie conştinţi de influenţa nostră astrală. Îi vom vizita periodic şi îi vom îndruma permanent, până vom fi siguri că stăpânesc definitiv acest spaţiu astral. 
  
Toți vor avea aspectul şi încărcătura energetică al dualului din care au apărut. Le va prelua obiceiurile și le va folosi modul de comunicare și scriere, eventual. 
  
- Noi ne hrănim cu energia emanată de tuberculul universal. Ei cu ce se vor hrăni, am întrebat eu, cel ales spre a însoţi Creatoarii. 
  
- La început îi veţi hrăni cu aceeaşi energie venită din tuberculul universal, dar fără ca ei să realizeze de unde le vine puterea. Apoi, îi veţi lăsa treptat, treptat să se descurce, să vedem până unde poate ajunge motivaţia lor pentru fructul vieţii. 
  
- Ce timp le vom da spre a rămâne în spaţiul din mijlocul materiei inteligente. 
  
- Un stadiu este suficient pentru orice grup care reușește să străbată prin timp şi să-și consuma energia stabilită spre a rămâne în această formă de structurare a materiei. Cine nu va respecta legile universale ale viului, va pierde treptat din timpul existenței și consumându-se se va întoarce de unde a venit. 
  
- Şi cei care nu vor reuşi genetic să împrumute toate aceste semne astrale, ce facem cu ei, a întrebat un ales desemnat să răspundă ? 
  
- Cei ce nu se vor încadra în vitruvian, îi vom separa în popoare pierdute şi îi vom lăsa să se confrunte între ei până vom avea un câştigător unic. Doar acela va prelua însemnele de trecere spre alt nivel energetic astral. 
  
- Şi cui vom da mai mult din puterile noastre, au întrebat cei aleşi? 
  
Referinţă Bibliografică:
EXTRAS DIN MEMORIA UNIVERSULUI---FRAGMENT 9 / Anghel Zamfir Dan : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2397, Anul VII, 24 iulie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Anghel Zamfir Dan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Anghel Zamfir Dan
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!