CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Fragmente >  
Autor: Anghel Zamfir Dan         Ediţia nr. 2396 din 23 iulie 2017        Toate Articolele Autorului

EXTRAS DIN MEMORIA UNIVERSULUI---FRAGMENT 8
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
- Petele acelea de alb lunecos poate fi gheţa ce o întâlnim în comete, s-au grăbit cei de pe MAiNKa să afirme. Creşte doar sus şi ascunsă luminii din stele, au remarcat aleşii fascinaţi de ofertă. O să vedem la ce foloseşte, s-au mulţumit ei să îşi repete. Sunt multe asemănări cu ce aveam noi în spaţiile noastre, toate însă depăşesc înţelegerea noastră iniţială. 
  
- Unde am ajuns ? Toţi şi au îndreptat privirea întrebătoare spre Creatori, cu speranţa că poate Ei le vor da informaţia definitorie. 
  
- Este calea visului ancestral ! 
  
A rostit ea îmbinându-se cu sensul rostirii! Este tot ce poate crea universul când este lăsat să urmeze procesele declanşate la începuturi. 
  
- Bucuraţi-vă, am ajuns în raiul universal! Altul ca el, cine ştie pe unde mai poate fi. Rămânem aici. Descătuşaţi energiile din toate sistemele navelor, apoi vom stabili ce avem de făcut. Opriţi scurgerea timpului până îl vom marca iar ca început de etapă. 
  
Repaos stabil pentru tot. Avem şansa trecerii de începuturi. Putem da din viul nostru, viu, acestui spaţiu universal unic , în felul său. Acum rămâneţi toţi în repaos stabil şi apoi decidem. 
  
După un timp totul s- a închis în culoarea cenuşii. Parcă trecusem iar în spaţiul din care venisem. Vedeam înălţimi aprinse de aştri, ca după o trecere neremarcată, totul să se ascundă într-un vineţiu din care curgeau şiroaie de molecule. 
  
- Este căderea apei , au calculat cei de pe EGiRo. E prima formă sub care apare un circuit într-un spaţiu. Dacă am fi avut embrionii la noi, declanşam procesele iniţiale ale creşterii. 
  
Nu ne rămâne decât să decidem calea pe sens a trecerii noastre aici. Până atunci trebuie să întrunim toate sensurile venirii noastre . Creatorii ne-au chemat în jurul lor să decidem. 
  
- Şi acum ce urmează, a întrebat cineva? 
  
- Vom popula spaţiul acesta cu cei ce se vor naşte din cei aleşi spre a răspândi formele viului în universe. 
  
A răspuns vocea care dicta. 
  
- Fiecare din cuplurile alese vor fi atinse la un moment dat de efectul fecundităţii. După ce vor fi copleşiţi de legea iubirii universale, vor naşte din ei viu, cu dreptul de a folosi inclusiv Rh negativ creator de A.D.N. Nifilim, specific doar Zeilor şi celor Aleşi. 
  
Născuţii lor, ajunşi la maturitate, la rândul lor se vor înmulți prin ei înșiși și vor primi acest spațiu nou creat să îl stăpânească cum vor găsi de cuviință. 
  
Nu vor beneficia însă de acest drept până când nu vor primi binecuvântarea legilor universale care guvernează spațiul și timpul. Nerespectarea lor va duce în final la dispariția speciei nou create și înlocuirea ei cu ce va reuși materia să devină la momentul acela al mișcării. 
  
- După ce veţi intra sub incidenţa legii universale a iubirii şi veţi da fruct împreunărilor voastre, îi veţi hrăni un timp din fructul univeral, spre a-i ajuta să ajungă la maturitatea sexuală. Apoi, celor din voi născuţi, veți începe a le implementa codul legilor universale în sistemul lor imunitar. Au obligaţia şi datoria de a-l respecta cu riscul dispariţiei lor din forma viului în care au fost inițiați. 
  
- Imprimaţi-le în codul genetic, legile universale care îi vor stăpâni până la desintegrare și trecere în altă formă a materiei inteligente, sau non . 
  
-Prima lege trebuie să le amintească mereu că ; 
  
tot ce este, va fi şi va rămâne, are aceeaşi unică sursă. Materia inteligentă, ajunsă într-o anumită formă energetică mereu în mișcare și schimbare formală. 
  
- ei sunt, pentru că materia există, vor fi pentru că ea este într-o schibare continuă, vor rămâne pentru că energia universală asigură combustibilul energetic până la epuizare. 
  
- rămân, pentru că din ea vin şi la ea se întorc! 
  
- sunt o formă de energie echilibrată în cele mai complexe sisteme circulatorii, atât ! 
  
- acum şi pretutindeni, depind de energia universală şi de formele ei de manifestare. Frecvenţa vibraţiei , lungimea de undă se repetă şi e măsurată de timp. 
  
- nu ei fac legile ! 
  
- legile energiei universale sunt cele care au creat tot chiar și inversul lor ! - totul are o cauză şi un efect. Ei vor culege doar ce seamănă şi rodul lor va urma calea destinului înscris în momentele astrale ale înmulțirii. 
  
- tot ce trece dintr-o formă a restructurării în alta, este absolvit de trecut și va intra într-un viitor relativ. 
  
- ceea ce sunt ei, vor fi şi alţii şi ce sunt alţii, vom fi şi ei. 
  
- totul rezonează în spaţiul de unde vin și în care au intrat. 
  
- cum sunt ei, aşa va fi şi existenţa lor aici şi oriunde. 
  
- undele lor gravitaționale vor călători cu gândurile lor și îi va ajuta să știe ce vor și ce pot face. Răsplata o vor primi doar prin urmași. 
  
- să conștientizeze cât 
  
Referinţă Bibliografică:
EXTRAS DIN MEMORIA UNIVERSULUI---FRAGMENT 8 / Anghel Zamfir Dan : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2396, Anul VII, 23 iulie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Anghel Zamfir Dan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Anghel Zamfir Dan
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!