CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Fragmente >  
Autor: Anghel Zamfir Dan         Ediţia nr. 2390 din 17 iulie 2017        Toate Articolele Autorului

EXTRAS DIN MEMORIA UNIVERSULUI---FRAGMENT 2
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Au fost construite cele mai performante nave ce puteau străbate distanţele interplanetare şi chiar intergalactice, dacă era nevoie, spre a se atinge obiectivul fixat. 
  
Creatoarea şi Creatorul universal, m-au ales să consiliez şi să adaug în memoria universului, modul de desfăşurare a acestei acţiuni şi consecinţele ce vor influenţa evoluţia viului. 
  
Am acces pe nava Aus, cu drept legitim de a sta lânga Creatoare şi Creator. Nava este propulsată de energia interstelară folosind undele gravitaţionale ale fiecărui corp universal activ. Navele noastre folosesc forţa gravitaţională de atracţie a fiecărui corp stelar spre care ne îndretăm senzorii gravitaţionali. 
  
Este suficientă conectarea la forţa de atracţie a unei planete, stele, galaxii spre a ne deplasa exact cu viteza forţei sale de atracţie. Pentru aceasta însă trebuie să cunoşti poziţia exactă a fiecărui corp, forţa lui de atracţie, unghiul de interferenţă şi reflexia tranzitorie. 
  
Modalităţile de contact se fac prin captarea undelor gravitaţonale ale corpului contactat. Concret, fiecare Disper cuantic din dotarea unei nave, poate recreea în timp util, modulul corpului stelar inversat a cărui forţă gravitaţională vrem să o folosim prin atracţie şi respingere. 
  
Modulul trebuie să realizeze polii gravitaţionali opuşi corpului stelar de a cărei forţă vrem să ne folosim pentru mişcare. În momentul schimbării acestori poli începe propulsia folosind atracţia sau respingerea undelor gravitaţionale emanate de corpul cosmic respectiv. 
  
Forţele şi viteza de deplasare le menţinem prin modificarea unghiurilor de sens. Unghiul de înclinare directă dă cantitatea de energie solicitată. Dacă vrem viteză maximă,(ceea ce nu prea este indicat) unghiul este 0, ca o perpendiculara pe corpul astral. Modificarea căderii lui determină viteza şi direcţia în care ne deplasăm. Este cel mai eficient mijloc de deplasare în spaţiu. 
  
După ce toate pregătirile şi obiectivele au fost asigurate de cererea situației s- a primit accept cercetare universală ! 
  
Eram siguri de ce avem ce vrem, ce facem şi cum . 
  
Trebuia găsit un spaţiu, sau mai multe, care să corespundă condiţiilor modului nostru de viaţă iniţial. Se lua în calcul şi compromisuri de genul ,, spaţii asemănătoare,, unde noi puteam recrea condiţiile care ne trebuiau. 
  
Spre exemplu găseam spaţii adecvate, dar erau îngheţate, sau cu gheaţă termică. Erau prea departe de sursă solară, sau nu aveau atmosferă. Noi puteam recrea condiţiile acela prin folosirea cunostiinţelor noastre dobândite după ce am reuşit să intrăm în substanţa legilor universale. 
  
Dacă nu aveam de ales, puteam folosi şi decomprimarea unei bile spaţiale cu toate riscurile ce ni le am fi asumat. Credinţa în care trăiam ne spunea încă de la restructurarea în forme inteligente că, universul este sursa vieţii şi putem găsi viaţa, dacă o căutăm. 
  
Şi am plecat. Călătoream prin galaxia cu diamante atenţi la evitarea coliziunii cu efectele expunerii la feţele lor îmbietoare. Pe la începutul primei generaţii am simţit cum gustul spaţiului se schimbă treptat. 
  
Un gust al fructelor proaspete plutea dinspre un corp măsurat a fi undeva spre al patrulea braţ al unei galaxii aparente Se simţea, undeva, un spaţiu fără spectru ce părea linştit şi cu o mişcare constantă în jurul lui şi a locului ce îl ocupa. 
  
Pe măsură ce ne apropiam gustul fructelor era înlocuit de un ars de materii solide , asemănător pietrei topite. Era ceva de genul ,, nu veni şi nu te apropia,, Creatoarea şi Creatorul însă, au decis căutarea, aducând prima emoţie în lunga călătorie de până atunci 
  
-Ne vom opri aici să studiem ce am găsit şi ce şanse avem! Au decretat EI exprimând . Toate navele se vor alinia în system şi se vor pregăti grupe de cercetare. Nu se va duce nimeni până acolo putem analiza şi studia totul de aici. O navă laborator a căutătorilor se va ocupa de sistem. Nu vreau să dureze mult. Imi trimiteţi raportul şi împreună hotărâm ce şi cum. 
  
Flux cuantic căutărilor ! 
  
Rapoartele primare au arătat că suprafaţa întâlnită conţine toate elementele necesare suprafieţuiri viului inteligent. Temperatura corpului însă depăşea minusul absolut şi era toată o formă de gheaţă tărzie. Semn ca se inventase nu cu mult timp în urmă. Cel mult câteva generaţii, probabil. Dacă voiam să o conectăm la ideile noastre trebuia reorientată către o stea cu o energie mult mai puternică. Capetele carbonice ale disperului cuantic au hotărât că trebuiesc corelate forţele mai multor corpuri cereşti din apropiere pentru a executa această mişcare contra aşezării iniţiale. 
  
Exista însă potenţa mai multor nerezolvări. Toţi ne am reunit în contacte să discutăm ce ar fi de inițiat . 
  
- În primul rănd, a spus cel de pe ArRo. Prima neplăcere va fi creată sistemului universal din această galaxie. Forţele lui centrifuge au stabilit la viteza iniţială un loc pentru ficare corp participant sau prins în mişcare. Cum credeţi că va reacţiona, supus fiind, la alt gen de forţe? 
  
- În mod corect, se va opune, a răspuns alesul de pe CHiAsInd. Noi am luat în calcul acest aspect. Aşa am hotărât să folosim o parte chiar din forţele deţinute de corpurile cele mai apropiate de obiectiv. Fiind o mişcare interioară nu ar trebui să apară modificări structurale 
  
- Corect, au intervenit Creatorii universali.. Vreau să auzim şi alte păreri. 
  
Aţi calculat cât poate dura coraborarea forţelor gravitaţionale pe care intenţionăm să le folosim? 
  
- Sigur, a răspuns cel de pe Mai NKa. Cel mult un segment din numărul lor folosit. Credem că cel mai mic va fi cel mai activ şi el va hotărî desprinderea, până la urmă. 
  
- Vă imaginaţi că totul poate intra în implozie, a intervenit cineva din cei de pe EL Ar Af. Priviţi cu atenţie imaginea iniţială, apoi imaginea care a apărut după ce noi ne am exprimat gândurile şi am făcut primele calcule entanglementare. Vedeţi cum redistribuie formele în culori ? E un semn că a simţit inteţiile noastre şi se opune. Are această capacitate de quantum entanglement, semn că viul se află undeva în corpul lui şi aşteaptă un impuls. 
  
- Poate fi o capcană, se auzi vocea celui de pe ELAr. Astfel de corpuri nu pot fi trezite la viaţă doar prin dorinţă cuantică. Dar nu riscăm prea mult dacă încercăm. 
  
- Atunci activați impuls subminare cuantică! Au decretat Creatorii! 
  
Concentrați a patra zecime din forța undelor gravitaționale ale galaxiei spre centrul undelor gravitaționale emise de astrul poziționat pe unghiul asimetric navei căutătorilor ! 
  
- Flux cuantic, a decretat creatoarea ! 
  
_ Conectat, a răspuns căutătorul! 
  
_ Atrageți în van astrul din zăpadă carbonică la un unghi similar poziției astrului teluric ! 
  
-Extrem viteză galactică pentru toate corpurile în sens unic ! 
  
- Acum schimbați sensul cometei, întâlnirea cu aștri să se realizeze într-un timp gravitațional stabilit în cadranul stelar! 
  
- Lacrima universului o vom primi după ce realizăm conglomeratul. 
  
- Cale pe sens decretată ! 
  
-- Lăsăm totul să decurgă de la sine şi noi plecăm mai departe. În cât timp estimaţi că putem avea condiţii prielnice la acest element? 
  
- Şi calculul trebuie să-l aşteptăm a răspuns cel afectat de întrebare. Cu aproximaţie, după ce intrăm în primul nivel de aşteptare.Cam patru stadii universale, fiecare respectând ciclul vital necesităţilor. 
  
- Corect, nu segmentaţi grupul, vreau îm 
  
Referinţă Bibliografică:
EXTRAS DIN MEMORIA UNIVERSULUI---FRAGMENT 2 / Anghel Zamfir Dan : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2390, Anul VII, 17 iulie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Anghel Zamfir Dan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Anghel Zamfir Dan
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!