CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Scrieri >  
Autor: Anghel Zamfir Dan         Ediţia nr. 2359 din 16 iunie 2017        Toate Articolele Autorului

DANDANE
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
DANDANE 
  
DE ANGHEL ZAMFIR DAN 
  
--- Ca să te deplasezi în spaţiu, în vidul cosmic NU TREBUIE SĂ ARZI UN COMBUSTIBIL 
  
--- trebuie să foloseşti FORŢA DE ATRACŢIE GRAVITAŢIONALĂ A FIECĂRUI CORP CARE DEŢINE O ASTFEL DE FORŢĂ. 
  
----ca şi când ai ŢOPĂII DE LA UN CORP ASTRAL CU GRAVITAŢIE, LA ALTUL 
  
---- nimic nu se NAŞTE, nimic nu MOARE, nimic nu URCĂ, nimic nu COBOARĂ----- totul se DEPLASEAZĂ în funcţie de MIŞCAREA DE ROTAŢIE A UNIVERSULUI şi local influenţat DE ATRACŢIA GRAVITAŢIONALĂ A CORPULUI SUB INFLUENŢA CĂRUIA A FOST ATRAS. 
  
---- VITEZA MATERIEI este dată de IMPULSUL INIŢIAL şi FORŢA GRAVITAŢIONALĂ a unei MASE sub INFLUENŢA căreia a INTRAT. 
  
------însăşi VIAŢA şi MOARTEA, LUMINA ŞI ÎNTUNERICUL sunt înfluenţate de aceste DOUĂ CONSTANTE RELATIVE. 
  
------TOTUL vine de SUS :------VIUL cu ADNul specific----- PRAFUL STELAR----LUMINA şi ÎNTUNERICUL ---FRIGUL şi CĂLDURA----APA şi GAZUL--- MICROBII şi ETERNITATEA-----VÂNTUL şi ADIEREA------RĂSĂRIT şi APUS. 
  
------OMUL A ADĂUGAT de la el------VIAŢA şi MOARTEA—CREDINŢA şi ZEII-----IUBIREA şi URA------AVEREA si BANII----PROPIETATEA şi GRANIŢA------BOGĂŢIA şi SĂRĂCIA-----PACEA şi RĂZBOIUL 
  
  
DE ANGHEL ZAMFIR DAN 
  
Referinţă Bibliografică:
DANDANE / Anghel Zamfir Dan : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2359, Anul VII, 16 iunie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Anghel Zamfir Dan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Anghel Zamfir Dan
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!