CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Andrei Toader         Ediţia nr. 2114 din 14 octombrie 2016        Toate Articolele Autorului

România și noua ordine mondială
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
România și noua ordine mondială 
  
Știm după atâția ani trecuți de la revoluție că revolta națională din România din decembrie 1989 a fost confiscată de unele servicii și grupări secrete internaționale ( printre care Francmasoneria și KGB-ul sovietic ), care s-au infiltrat în instituțiile cheie ale statului și au făcut posibile jaful național și corupția la cel mai înalt nivel. În România, intrarea în vigoare a Constituției din 2003, în conformitate cu care cetățenii străini pot cumpăra terenuri, păduri și case în România, după ce în ultimii 27 de ani, acestea au fost oricum confiscate cetățenilor români de către serviciile secrete ( SIE- Serviciul de Informații Externe, SRI- Serviciul Român de Informații, subordonat KGB-ului sovietic, DIA- Direcția de Informații a Armatei ) și de către clasa politică a însemnat în realitate, detrămarea României. 
  
Interesele generalilor cu cranii pe frunte au fost pulverizarea și distrugerea industriei și economiei țării noastre și înființarea altei industrii și economii în care agenții secreți străini și autohtoni să profite și să conducă, iar cetățenii poporului nostru, să fie sclavii și balastul lor, prin restructurări aberante, privatizări trunchiate și ilegale și prin disponibilizări abuzive. 
  
România, cu industria și economia de dinainte de 1989, a fost capabilă să își plătească datoriile la Fondul Monetar Internațional ( FMI ) și la Banca Mondială, și nu avea șomeri. Deasemeni interesul prădătorilor agenturilor străine a fost și transformarea patriei noastre comuniste în piață de desfacere pentru produsele de proastă calitate din Occident. Alte interese au vizat obținerea de spații pentru deversarea deșeurilor chimice, bacteriologice și nucleare, lucru care deja s-a realizat în multe din câmpiile, pădurile și apele României, deasemeni se are în vedere epurarea etnică a populației autohtone prin desființarea locurilor de muncă, lipsa salariilor, a pensiilor și a medicamentelor. Aici intră și înființatea jocurilor de tip mafiot, cum ar fi la noi Caritasul, apoi ,, țepele ,, de tipul SAFI, FNI, GELSOR, SOVINVEST și altele. Cum cresc acțiunile la Petrom? Prin scumpirea petrolului la stațiile Peco, indiferent de prețul țițeiului pe piața mondială. 
  
O parte dintre atentatele din întreaga lume sunt opera CIA, MOSSAD, MI6, KGB și altele. România cumpără și întreține avioane și nave americane second-hand, adică fier vechi, și aceasta prin încasarea unor șpăgi și comisioane de milioane de dolari de către intermediari. Iar fabricile românești au ajuns fier vechi la Kremlin-Moscova. 
  
Din decembrie 1989 și până în prezent, datorită loviturii de stat, a mineriadelor, a altor evenimente de acest gen, a sinuciderilor, a sărăciei și foametei, ori a inundațiilor și calamităților naturale provocate intenționat- prin defrișările abuzive ale pădurilor României- au murit peste 2.000.000 de cetățeni români. 
  
Cu ajutorul firmelor private, anumiți miniștri, secretari de stat, deputați, senatori, manageri, directori, șefi de secții și rudele lor beneficiază de contracte pentru lucrări de întreținere, de reparații, construcții, aprovizionare, producție și alte servicii, în toate instituțiile statului român. 
  
Când s-a introdus în organismul statului otrava liberalismului, toată construcția sa politică s-a schimbat, statele fost comuniste căzând bolnave de o boală mortală, marii corporatiști având de așteptat sfârșitul agoniei acestor state prin descompunerea sângelui lor vital. Din liberalism s-au născut guvernele constituționale, care au înlocuit, grație credulității imbecile a majorității popoarelor, autocrația salvatoare cu Constituția, care după cum știm, nu este altceva decât o școală de neînțelegeri, de discuții, de viziuni diferite și de frământări puerile și sterpe ale partidelor. 
  
Mulți oameni, înainte de toate cei din lumea occidentală, nu mai cred în miracole, dar sunt surprinși atunci când își rup un picior, când își pierd slujba, când îi părăsește partenerul sau când altcineva se folosește de mașina lor. Explicația constă în faptul că pe ei nu-i interesează să afle ce reprezintă viața, neștiind care este sensul propriu-zis al vieții, de ce se află ei aici, cine au fost într-o perioadă anterioară sau ce îi așteaptă după dispariția fizică. Cel mai neplăcut lucru este că o mare parte a populației lumii nu are idee de ce se află aici și, prin urmare, nu cunoaște nici mecanismele vieții. 
  
Iată dragi cititori cum gândesc marile corporații, bănci sau f(u)onduri monetare prin prisma intereselor lor pecuniare în a distruge popoarele deja sărăcite de capitalismul turbat. Ei afirmă că prin controlul presei , mulțimea trebuie să fie condusă după voința mariilor corporații, apoi slăbiciunile oamenilor, toate deprinderile rele, pasiunile și greșelile trebuie împinse la extrem...Popoarele trebuie să fie obișnuite să ia de bun aparența, să fie mulțumite cu lucrurile neesențiale, să alerge după plăceri, să se extenueze în eterna căutare după ceva nou...Guvernele se vor îngloda în datorii din cauza venalității celor mai înalți funcționari statali, care, prin angajarea de credite externe de la marile bănci în condiții de servitute, vor acționa în direcția creșterii sensibile a datoriei lor publice. Prin crize economice provocate, prin isterii colective și politice în preajma alegerilor, când toți banii disponibili sunt scoși pe neașteptate din circulație și astfel se declanșează prăbușirea economiei financiare. Puterea capitalului trebuie să cucerească supremația în comert și industrie, pentru ca, datorită banilor de care dispun, industriașii să câștige în domeniul puterii politice.. Prin aceste mijloace popoarele vor fi obligate să ofere corporatiștilor dominația totală. 
  
Există, undeva pe lume, o vie frescă planetară, în care o albăstruie pâclă mărămită în cer, se răsfață peste inelul piscurilor de nepătruns, inel de logodnă între Zalmoxis și primii oameni..frescă în care mări de spice dogorâte foșnesc, din amiezi până în asfințituri, ticluind, în unduite șoptiri, legendele fără pereche ce i-au extaziat, cândva, pe Ghilgameș și pe vajnicii căutători ai Lânii de aur.. 
  
Există,tot undeva pe lume, un pământ unde curge lapte și miere, adevarat Canaan al cărui erzaț onomastic se profilează la capătul de zid al unei fete Morgana : regretabilă confuzie istorică și culturală ! În vinele acestui adevărat Canaan foșnesc miriadele de frunze ale aurului nativ crunt exploatate de tot soiul de păsări de pradă , începând cu acvila de romană a lui Traian și terminând cu cele ale noului cârd de ereți masonici ce s-au abătut după anul 1990... Râurile de lapte și miere acum se varsă în gâturile hămesite ale unor trândave și viclene popoare ale căror cohorte de șomeri trebuie , de cineva, întreținute !... 
  
Acest meleag vândut și răsvândut, încă de pe vremea mamelucilor osmanlâi, este în mare pericol a deveni un leș de care trag șacalii vremurilor din urmă !... 
  
Ce se va alege oare de acest tărâm sfânt ? 
  
Vor reuși sau nu șacalii apocaliptici să sfârtece trupul acestei țări numite România ? 
  
Referinţă Bibliografică:
România și noua ordine mondială / Andrei Toader : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2114, Anul VI, 14 octombrie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Andrei Toader : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Andrei Toader
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!