CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Beletristica >  

Dizabilitatea nu este o boală!
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Dizabilitatea nu este o boală, atâta timp cât te iubești și reușești să vezi dincolo de scaunul rulant care, deși uneori ne displace, este "camaradul" nostru de drum. 
  
El ne poartă pașii prin lume, prin viață... Știi câți oameni țintuiți la pat și l-ar dori companion? Ai fi uimit/ă să afli. 
  
Bucură-te! 
  
Că îi poți atinge roțile, că te poți plimba pe cărările neștiute ale destinului. Bun sau rău, este destinul tău. 
  
Alții n-au mai văzut soarele pe cer de ani buni, alții nu au mâini pentru a-l face să pornească, alții nu au picioare să îi poată simți clapetele acelea, un fel de piedestal pe care urci pentru a o lua la drum... Atunci când vei realiza că sunt mulți aceia care și-ar dori să fie-n locul tău, nu vei mai vedea în dizabilitate o boală. Ci o poveste... Ce trebuie trăită zâmbind până când ajungi la final. 
  
Și cel mai important... Nu te ghemui într-un colț, ieși din bezna în care stai și... fii lumină! Pentru tine, pentru cei "ca tine" și pentru "cei normali". 
  
© Rânduri rupte din viaţă. 
  
http://randuriruptedinviata.blogspot.ro 
  
Foto: Parid Dule 
  
Referinţă Bibliografică:
Dizabilitatea nu este o boală! / Andreea Văduva : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2852, Anul VIII, 22 octombrie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Andreea Văduva : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Andreea Văduva
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!