CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Recenzii >  

Recenzie ` Clepsidre Înaripate`, Mircea Dorin Istrat, președintele Ligii Scriitorilor Români, filiala Mureș.
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În urmă cu ceva vreme am apărut în antologia autorilor cu dizabilități din România (Clepsidre Înaripate - ed. Ecou Transilvan, coordonator Liliana Moldovan). Astăzi am primit, pe mail, o scurtă recenzie a acestei antologii, recenzie făcută de Mircea Dorin Istrat, președintele Ligii Scriitorilor Români, filiala Mureș. 
  
Mă bucură enorm faptul că mă număr printre co-autorii apreciați de domnia sa, citez: 
  
"Citind acest volum de proză și poezie am remarcat câteva nume de autori a căror creație literară este remarcabilă: ESTERA și VALENTIN BĂLAN, NINA CABA, VALENTIN BORȘAN, LILIANA MOLDOVAN, LUCIAN IOAN MĂRGINEAN, (care a ilustrat volumul cu fotografii demne de luat în seamă), GEORGETA ANDREEA VĂDUVA, LIDIA LEAHU, MAGDALENA DORINA SUCIU. 
  
Poezia lor este matură, extrem de expresivă, plină de conținut, de fior, de vibrație, de imaginație, reconfortantă, o adevărată păcere când o citești, dovedindu-ne că au talent, multă simțire, suflet mare, bun și răbdător." 
  
La nici o săptămâna de la primirea diplomei obținute la concursul "Eminescu la Oravița", acum am parte de o nouă bucurie. 
  
Înseamnă mult. Dacă mă întrebați pe mine știți ce vă voi spune, nu? 
  
Că nu scriu remarcabil, dar nici cel mai prost. 
  
Să fie de vină modestia? Nu știu, dar când aprecierile vin din partea "celor mari" mi-e greu să accept. 
  
Vă mulțumesc din suflet, domnule Istrat. M-au bucurat și emoționat cuvintele dvs. 
  
Felicitări tuturor colegilor de condei! 
  
Articol integral -> http://www.asiiromani.com/poeti-cu-sufletul-in-palma-noastra-scurta-recenzie-a-antologiei-clepsidre-inaripate-coordonata-de-liliana-moldovan-cluj-napoca-editura-ecou-transilvan-2018/ 
  
Referinţă Bibliografică:
Recenzie ` Clepsidre Înaripate`, Mircea Dorin Istrat, președintele Ligii Scriitorilor Români, filiala Mureș. / Andreea Văduva : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2742, Anul VIII, 04 iulie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Andreea Văduva : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Andreea Văduva
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!