CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Anastasia Cucuruz         Ediţia nr. 2136 din 05 noiembrie 2016        Toate Articolele Autorului

Anastasia CUCURUZ - CENTRU INTERNAŢIONAL „LA STRADA” ÎŞI MĂREŞTE ECHIPA DE VOLUNTARI
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Centru Internaţional „La Strada” lansează campania de recrutare a voluntarilor. Lărgirea echipei de voluntari are loc în baza unui concurs desfăşurat în două etape. Prima etapă rezidă în completarea şi expedierea unui Formular de participare şi a unui CV în adresa “La Strada”, persoanele selectate fiind invitate ulterior şi pentru un interviu.  

Formularul de aplicare poate fi accesat AICI:
http://voluntari.lastrada.md/fii-voluntar-la-strada  
şi urmează a fi completat şi trimis, împreună cu CV-ul, până la data de 13 noiembrie (inclusiv) pe adresa de e-mail voluntari@lastrada.md sau la adresa poştală: MD-2012, Chişinău, Moldova, CP 259.  
Hai, CURAJ!  
 
Persoanele selectate vor participa la instruiri şi activităţi privind următoarele tematici:  
# Prevenirea Violenţei în Familie;  
# Promovarea Siguranţei Copiilor pe Internet;  
# Prevenirea Exploatării Sexuale Comerciale a Copiilor;  
# Prevenirea Traficului de Fiinţe Umane.  
 
Fondat în 2001, după mai bine de un deceniu de activitate, Centrul Internaţional „La Strada” are un nume bine cunoscut nu numai în sfera societăţii civile din Republica Moldova, dar şi pe plan internaţional. Fiind în prezent una dintre organizaţiile internaţionale puternice, ce fac parte dintr-o reţea europeană anti-trafic cu acelaşi nume, „La Strada International” este prezentă în opt state de origine şi destinaţie a traficului de fiinţe umane din Europa Centrală şi de Est – Belarus, Bulgaria, Cehia, Macedonia, Moldova, Polonia, Olanda, Ucraina. Organizaţia activează pentru a asigura o lume fără trafic de fiinţe umane prin promovarea respectului pentru drepturile omului.  
 
Misiunea echipei de voluntari, la rândul ei, este de a contribui activ la protecţia şi promovarea în rândul tinerilor a drepturilor şi intereselor legale ale grupurilor vulnerabile la nivel individual, legislativ şi executiv.  
 
Pentru informaţii suplimentare apelaţi:  
Tel. 0 (22) 23 49 06 (extensia 1).  
Persoana de contact este Eugenia Maxim – Coordonatare a Programului “Educatori de la Egal la Egal”, Centrul Internaţional „La Strada”.  
-----------------------------  
Anastasia CUCURUZ  
Chişinău, Moldova  
1 noiembrie 2016  
 
Referinţă Bibliografică:
Anastasia CUCURUZ - CENTRU INTERNAŢIONAL „LA STRADA” ÎŞI MĂREŞTE ECHIPA DE VOLUNTARI / Anastasia Cucuruz : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2136, Anul VI, 05 noiembrie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Anastasia Cucuruz : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Anastasia Cucuruz
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!