CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Poezie > Cantec >  
Autor: Alexandru Maier         Ediţia nr. 1562 din 11 aprilie 2015        Toate Articolele Autorului

Ultima chemare

 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Vino iubito pe jos , vino iubito pe sus şi lipeşte-mi ochii de lună sau de ceva mult mai frumos ,mult mai înalt ,cum ar fi de exemplu ,pe o dragoste ce stă să apună şi lasă frunze să zboare atăt cat mai au speranţe de-ntors pe arbori ce-n vise mi-au fost .  
Vino iubito pe sus ,urcă-mă iubito, în cer şi lipeşte-mi ochii de soare ,să simtă şi ei că-i frumos cănd iubirea te doare.   
Vino iubito cum poţi şi lipeşte-mi ochii de rouă , prea au secat făr'de rost,deşi fluvii de dor se vărsară în zare...  
Vino iubito în gănd ,şi răstigneştene ochii de stele ,să ispăşească înpreună iubirile grele ...  
Vino iubito ,cum poţi ;şi-n genunchi de se poate ;...că toate-şi au rost !  
  
Dar vino chiar azi ; măine-i tărziu pentru toate ... 
Referinţă Bibliografică:
Ultima chemare / Alexandru Maier : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1562, Anul V, 11 aprilie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Alexandru Maier : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Alexandru Maier
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!