CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Fantezie >  

Tezele lui Alex Amarfei
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
1. opriți poluarea cu greenpeace și ecomarxism.  
 
2. Bogdan Diaconu nu apără padurile patriei, ci teancurile de bani din buzunarul propriu.  
 
3. Dacismul e o formă de tămpire cu benzi desenate.  
 
4. Nicușor Dan nu reprezintă o formă de curățenie în politica, ci o etichetă misto din care curg etichete nasoale.  
 
5. Da, se poate face politică misto, dar trebuie să decideți că înca sunteți destul de tampiți ca să nu puteți întelege lucruri simple.  
 
6. Unul din ele e că și ultimul demagog idiot din Occident știe să gestioneze asfaltarea unor drumuri.  
 
7. Bogaților din Europa nu le pasă de voi.  
 
8. De ce ar trebui să le pese?  
 
9. De fapt, nici măcar unui refugiat sirian împuțit, leneș și agresiv nu-i pasă de marea noastră țară bogată..  
 
10. E de fapt o tară oarecare pe care o saraciți cu tehnica.  
 
11. Revolta pur si simplu nu are efect.  
 
12. Mancați rahat cinci ani de zile pe net și nu sunteți în stare să organizați un comitet de bloc.  
 
13. De aia scandinavii îşi bat joc de democrație, dar așa batandu-și joc reușesc să aibă o organizare ceas.  
 
14. În ce hal puteți fi de tampiți și umflați zeppelin de mândrie să aveți comitetul parohial mai prost organizat decat un O.N.G. pentru drepturile gay-ilor?  
 
15. Sunteți modești de vă socotiți Turnul Eiffel și da, sunteți un Turn Eiffel. din plastic, de 10 cm înalțime.  
 
16. Moștenirea cea mai importantă a lui Ceaușescu nu sunt combinatele patriei, e tupeul cu care un idiot care e chelner îmi vorbește mie care sunt medic - absoleanaceausesculutelypriceless  
 
17. De fapt vă convine.  
 
18. Dacă pentru voi cultura e un fel de Adrian Păunescu e mai bine să vă vindeți copiii într-un bordel decat să povestiti ce români sunteți  
 
19. E mai de prost gust decât peștele de sticlă al firei sa vorbesti de cultura populară pe care tu o vezi doar când faci turism cu bmw-ul.  
 
20. Asta în timp ce la tine în casă sunt 12 cărți cu totul și din alea 11 sunt romane gen Sandra Brown.  
 
21. Patapievici pentru voi e o formă de anti-românism. asta în timp ce Becali e un mare filantrop. asta spune totul despre sodoma devenită "buni români", că de fapt asta este.  
 
22. Nu, nu sunt fan Patapievici, cred ca e un autor mediocru și ceva, dar patriotismul vostru îl face gigant.  
 
23. Eminescu pentru voi este Iliescu 2.  
 
24. Reiau: nu, lui Bogdan Diaconu nu-i pasă de padurile voastre, nici de dacii îngropați în ele. Nici Occidentalilor nu le pasă de marea voastră țară bogată. de România îi pasă directorului de casă de asigurări care mulge 17% din salariile voastre și plăteste aplaudaci pe net să spună că din cauza popilor nu aveți spitale.  
 
25. Roșia Montană trebuie desființată. Ştiu cretini care au petrecut pe net echivalentul unei facultați cu doctorat pe bune aparand Rosia asta, n-ar fi citit ceva serios nici să le scoți dinții pe viu.  
 
26. Ștefan cel Mare pentru voi e un fel de Petre Roman mai smardoi.  
 
27. Știți istorie din filmele lui Sergiu Nicolaescu. Adica în patriotismul vostru stă leana în faimoasa pozitie "cu mâinile la păsărică".  
 
28. Cică apărați Ortodoxia de jidani. Care ovrei ar dori sa posede averea cea mai de preț a unui ortodox - două lemne și patru cuie?  
 
29. Ziceți p-a dreaptă: după o shaorma și două filme cu super-eroi și o felație făcută de amantă, atunci va credeti ninja. Mă rog, ninja ortodocsi... așa, și ce legătură are laba asta tristă cu creștinismul?  
 
30. Culmea - aveți popi și mai nou dobitoci cu comanac care se cred călugări sau ce dracu' se cred ei, care vă împing la d-astea.  
 
31. I mean: Jesus Christ încercand să submineze grupul bilderberg și culmea, i-ar ieși prost… ăsta e crestinismul vostru. Voi cu gura voastră spuneți ce tare e dracul și ce neputincios ar fi Domnul.  
 
32. Mă întorc la faza cu benzi desenate și sex oral: cică da, dar voi nu sunteți gay. ce înălțător. Nu ești gay, dar ești așa orthodox, că i-o bagi nevestei în locul unde ar trebui pusă împărtășania. Moammăăăă! asta sigur e învățată de la stramosii lui Burebista.  
 
33. Cu toate astea, am o tresărire și spun: tatuajele sunt înca mai de prost gust decât heterosexualitatea voastră.  
 
34. Eu pot scrie despre Eminescu un text original de 7 ori mai lung decât asta și ma pregătesc să îmi învăț copiii să facă asta sau altele asemanatoare. Tu, marele bun român, l-ai transformat pe Eminescu în peștele poetic de pe mileul lui Gaby Firea și te superi că Patapievici ți-a zis că ai să faci asta înca de acum două decenii.  
 
35. I mean: sex oral, dar vi se pare ca stați la capătul lui bun.  
 
36. Aveți copii care stiu mai mult despre lionel Messi decat despre Aristotel. I mean: imaginați-vă hopliții greci care au terorizat Persia și India, morți după dat cu sutul in bășică. Da' sunteti urmasii lui Ștefan! ştiţi, Ştefan, shaormarul de la colţ.  
 
37. Dacă textul ăsta vă trezeşte o undă de supărare, eu mă bucur şi vă las cu Gaby Firea. Sunt sigur că gagica vă creşte în voi mândria de a fi urmasii lui Mihai. Ştiţi, Mihai, tatuatul de la colţ care vinde fetiţe şi te întreabă cât dai.  
 
38. Să fii gras de îţi atârnă şunci şi se deformează pe ele tatuajele vechi şi să urli că te sărăcesc politicienii, e mai obscen decât să insişti ca puştiul tău sa devină gay doar pentru că e ochelarist şi slabanong. Desi, el, saracu'… e hetero.  
 
39. Nu, nu am ceva special cu tatuajele voastre. E doar de context.  
 
40. Da, consider ca România e de căcat, urâtă, schilodită şi nasoală. România misto se află în pacienţii pe care pot să îi vindec, în cărţile pe care pot să le scriu, în copiii pe care pot sî îi ajut şi în prietenii pe care pot să îi cultiv. Mă piş solemn pe Românica voastră despre care scrie mai mult pe net decât la voi în capete şi în inimi. Ţara aia de rahat chiar trebuie distrusă!  
 
41. Imaginaţi-vă scena: în faţa lui vodă Brâncoveanu sunt chinuiţi de turci copiii lui, inclusiv cel mic care abia facuse 16 ani. Plânsete în presă că "ăstia ne distrug ţara". Era distrusă deja, idioţilor. Şi voi mâncaţi pe sângele scurs atunci! vă clătinaţi burţile şi vă ofticaţi pe cine nu vă pupă idolii. I mean: ce mi-e Brancoveanu, ce mi-e Hagi, nu?  
 
42. Da, mah, sunt arogant. Prove me wrong.  
 
43. Să fii absolvent de S.N.S.P.A. şi să povesteşti ce revelaţii ai avut tu despre cum mănăstirile ortodoxe au sclavagit ţigani şi ce nasoală e B.O.R din cauza asta, e ca si cum tac-tu a vândut copii mici în bordele din Thailanda, iar tu te oftici că nevasta popii nu era virgină la nuntă.  
 
44. Mirel Palada e tatăl Romîniei intelectuale.  
 
45. În schimb Becali e al ăleia ecleziale.  
 
46. Există ceva mult mai obscen decât sodoma - o adunare de afanişiti care afectează moravurile bizantine în care unul cu comanac povesteşte cum vine apocalipsa. Sodoma era între buci. ăştia sunt direct între emisferele cerebrale!  
 
47. Nope, copiii vostri nu o să vă judece. Pur şi simplu nu o să mai aibă cu ce.  
 
48. Fraza "grija pentru valoarea adaugată trebuie să primeze celei pentru socializarea profitului" îţi spune ceva? daca nu, cele 47 de mai sus sunt doar antreul. Tu eşti felul!  
 
49. Revin la comitetul de bloc… nu sunteţi, nene, în stare! comitetele de bloc şi cele parohiale sunt icoana României. De obicei prezidate de un moş sau o babă atât de veninoşi, că un mamba pare jucărie lego. Şi inapţi complet să organizeze ceva… Pot cel mult să piardă enorm de mult timp formalizând ceva.  
 
50. Da, sunt pupător de moaşte! nevestele voastre sunt sugătoare de pix, tell me about one of you who doesn't do it.  
 
51. Partea cea mai gravă a listei înca nu a început... Sunteşi mari patrioţi, citaţi din Eminescu şi nu stiţi să spuneţi O FRAZĂ despre conştiinţă.  
 
52. Mai grav… Cunosc tineri si mai puţin tineri atât de cretinizaţi, că pot vorbi două ore despre Maxim Mărturisitorul si imediat dupa aia de "importanţa neamului în iconomia mântuirii". I mean: încă odată, sodoma - mica copilărie.  
 
53. Ştiu o gramadă de exemple de inşi care vorbesc pe net despre ce frumos e să plângi pentru umanitate. Vă imaginaţi cum ar scrie Apostolul Ioan? "Vaaai, m-am gândit la gizas şi v-am pus o floricică de plastic în poza cu lacrimile". Ce ziceam - peştele de sticlă pe mileu. Pana şi plânsul e sintetic…  
 
54. Pe vremea anilor 90 parinţii erau disperaţi să îşi occidentalizeze copiii. Au produs snobi şi coane chirita 2.0, dar măcar produceau ceva. Gandeste-te la ultima ta discuţie serioasă cu pustiul sau puştoaica ta sau daca nu ai copii gandeste-te la o discuţie. CE le spui? Aaa, let me guess. Ceva citit pe undeva pe net?  
 
55. E mai uşor să mă gândesc că invit un sfânt la un bordel decât 5 români să aibă responsabilitate civică. Până şi aia a devenit circ.  
 
56. Iliescu e inca tatăl vostru... Carele este în mână.  
 
57. Mă şochează totuşi că aţi cam terminat cu jos Băsescu. Erau unii pentru care chestia asta ajunsese să funcţioneze mai ceva ca sexul pentru un bordel. Nu puteau sta locului nici în propria maşină (cumpărată în rate sub asuprirea băşistă) preţ de un semafor fără Băsescu.  
 
58. Asta mă face să spun că Mircea Badea e prea bun pentru voi. Mă mir cum de nu l-aţi făcut patriarh, ceva….  
 
59. Gândiţi-vă la un lucru: cine sunt cele mai înjurate personaje din zona politică de dreapta-tradiţie şi o să găsiţi câteva soluţii. Palide, bineînţeles, dar înca viabile.  
 
60. Am uitat - aveţi prea multă dreptate. Ok… Lifezabitch!  
 
CONTINUTUL ACESTUI ARTICOL ESTE EXCLUSIV AL AUTORULUI ALEX AMARFEI. COPIEREA INTEGRALA SAU PARTIALA A ACESTUI CONTINUT, FARA ACORDULN AUTORULUI, SE PEDEPSESTE CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE.  
 
Referinţă Bibliografică:
Tezele lui Alex Amarfei / Alexandru Enache : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2023, Anul VI, 15 iulie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Alexandru Enache : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Alexandru Enache
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!