CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Fantezie >  
Autor: Alexandru Crăciun         Ediţia nr. 1911 din 25 martie 2016        Toate Articolele Autorului

Abisul- Introducere Roman
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Lumina trupului este ochiul. Dacă deci ochiul tău este sănătos, tot trupul tău va fi plin de lumină. ,,Luca 11;34,36” 
  
Dar dacă ochiul tău este rău, tot trupul tău va fi plin de întuneric. Dacă deci lumina, care este în tine, este întuneric, cât de mare este întunericul acela! ,,Luca 16:13” 
  
,,In hoc signo vinces!” 
  
Umbrele 
  
Ne numim umbrele. Suntem un corp special antrenat pentru cazurile când poliţia sau servicile secrete dau greş în capturarea vreunui răufăcător care ameninţă perturbarea echilibrului dintre puteri. Cu alte cuvinte atunci când cineva devine prea puternic şi deci o amenintare pentru omenire, noi intervenim şi-l lichidăm pentru a stopa panica şi pentru a restabili echilibrul. 
  
Practic nu existăm...Puțini ne cunosc existența...Și mai puțini ne cer ajutorul deoarece nu vor să aibe de-a face cu noi. Nimeni nu ne cunoaşte sediile sau măcar identitatea – de obicei legăturile se fac prin intermediari special aleși pentru a ne asigura că nu ne expunem – aşa că ne putem infiltra oriunde fără să riscăm să ne compromitem viaţa intimă sau cariera. 
  
Suntem rar chemaţi să intervenim vreundeva aşa că asta ne dă posibilitatea să interacţionăm, să avem viaţă socială, familie, prieteni şi slujbe pe placul nostru. Puteam fi deci băiatul de la cablu, vecinul amabil care are mereu câte o vorbă bună, familistul convins sau chiar copii cu un viitor splendid înainte... 
  
Toţi suntem obligaţi să susţinem ritualuri magice, şi reuniuni iar în cazul tinerilor aceștia din urmă erau obligați să nu spună părinților sau familiei despre confrerie. În caz contrar toți martori sunt lichidați....Așa că nu prea ai de ales decât să te supui legilor lor, pentru a-ți proteja familia, odată ce intri în cercul Umbrei 
  
E necesar să proctici artele marţiale timp de 10 ani în temple, ascuns de ochiul lumi de afară. Asta n-am regretat-o niciodată... 
  
De ce ne numim umbrele? Usor! Cred că va-ţi dat seama şi voi deja. Nimeni nu ne cunoşte deci practic suntem nişte ,,năluci” umblătoare. Genul unui ninja de care sunt sigur că aţi auzit de la televizor, aţi citit în cărti sau aţi văzut în filme. Şi nu...nu suntem fanatici care se omoară după prima misiune, nu suntem modelul clasic cu care va-ţi obişnuit în romanele de gazetă... 
  
Suntem foarte pricepuţi în ceea ce facem. Dacă ar fi să fac o evaluare, a aptitudinilor noastre individuale cred că unul din noi ar rezista cu uşurintă contra a 10 trupe de comando americane din divizia S.W.A.T. 
  
Practicăm în secret tehnici interzise pe care nu le folosim decât atunci când e absolută nevoie. Tehnici pe care dacă lumea modernă le-ar utiliza totul ar degenera în haos... 
  
Duşmanul nostru declarat sunt Triadele. Acestă organizație e și motivul pentru care am apărut în 1500 î. ch. Deşi nişte asasini ne folosim puterea din subteran pentru a opri abuzurile aşa cum am jurat acum aproape 4000 de ani când lumea era cuprinsă de Întuneric. 
  
Referinţă Bibliografică:
Abisul- Introducere Roman / Alexandru Crăciun : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1911, Anul VI, 25 martie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Alexandru Crăciun : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Alexandru Crăciun
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!