CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Cugetari >  
Autor: Alexandra Mihalache         Ediţia nr. 2541 din 15 decembrie 2017        Toate Articolele Autorului

Definiţii şi cugetări

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Definiţia sufletelor-pereche  
Eram un imperfect care te căuta. Dar te-am găsit într-un perfect simplu. Şi ochii tăi m-au învăţat ce înseamnă perfect compus.  
  
*  
Eu locuiam într-un cântec. De fapt era muzica inimii tale.  
  
*  
Mi-e dor să mai citesc poeme în ochii tăi.  
  
*  
Definiţia dorului  
Eu sunt un dor care plânge de dorul neuitării. Ochii tăi sunt de fapt neuitarea.  
  
*  
  
Definiţia îmbrăţişării  
Îmbrăţişarea nopţii cu ziua în amurg sau răsărit este o poezie a cerului.  
Însă îmbrăţişarea a două suflete este cerul poeziei.  
  
*  
  
Definiţia timpului  
În ochii dorului timpul e un veac de durere. În ochii singurătăţii timpul e un veac de tăcere. Numai în ochii iubirii putem citi eternitatea.  
  
*  
Magia iernii  
Între noi ninge cu dor şi iubire. Cum să nu fie iarna cel mai frumos anotimp al sufletelor noastre când ea devine un pod de iubire al veşniciei?  
  
*  
Chiriaşii iernii  
Am închiriat un colţ de cer unde să ne aşternem visele. Am plătit cu speranţă şi iubire. Temerile au vrut să ne vândă, dar noi ne-am împrumutat luminii dintr-o ninsoare şi acum locuinţa noastră este iarna.   
  
*  
  
Dragoste eternă  
Eram o umbră fără nume. Un trup care s-a pierdut de sine. Mi-era dor de mine, dar nu ştiam că TU devenise EU. I-am scris dorului în neuitare şi mi-am revendicat trupul. Însă fiinţa mea îţi aparţine. 
Referinţă Bibliografică:
Definiţii şi cugetări / Alexandra Mihalache : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2541, Anul VII, 15 decembrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Alexandra Mihalache : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Alexandra Mihalache
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!