CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  

Sub egida Ligii Scriitorilor Români : Activități culturale în timpul epidemiei corona virus
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Sub egida Ligii Scriitorilor Români  
 
Activități culturale în timpul epidemiei corona virus  
 
Așa cum s-a anunțat încă de la începutul epidemiei, conducerea Ligii Scriitorilor Români, prin președintele național, scriitorul Al.Florin Țene, a înțeles că, în perioada aceasta, nu se caută vinovați și se oferă soluții.. În acest context a inițiat “Cartea la cititor acasă. Prin internet “ Cititorii care doresc cărți scrise de membrii Ligii Scriitorilor sunt rugați să trimită pe e-mailul alflorintene@yahoo.com solicitarea.  
 
Această inițiativă, ca multe altele, a venit în întâmpinarea cerințelor Guvernului României: STAȚI ACASĂ! La care Al.Florin Țene adaugă: ȘI CITIȚI! La această invitație, cititori din țara, au solicitat cărți, prin internet, pe care Al.Florin Țene le-a expediat operativ.  
 
Tot odată a popularizat “Enciclopedia scriitorilor români contemporani de pretutindeni”, de Acad.Mihai Cimpoi și Traian Vasilcău și antologia editată de George Călin.  
 
La inițiativa Bibliotecii județene Vâlcea”Antim Ivireanu “, scriitoarea și bibliotacara Zenovia Zamfir a trasmis într-o emisiune pe internet lucrări scrise de membrii Ligii Scriitorilor, iar președinta filialei Arad a Ligii Scriitorilor, Lucia Bibarț, bibliotecară la Biblioteca județeană din Arad, a inițiat o pagină a creațiilor scrise în timpul epidemiai.  
 
Scriitoarea din Târgu Mureș Mihaela Rașcu, purtătoarea de cuvânt a Filialei Mureș a Ligii Scriitorilor intenționează să publice o antologie cu creații scrise în timpul epidemiei din acest an.  
 
Urmează ca, pe data de sâmbătă, 9 mai, ora 19, Al.Florin Țene să vorbească, prin internet, la cenaclul “Destine Literare” din Canada, condus de scriitorul Alexandru Cetățeanu, unde va face cunoscută activitatea membrilor Ligii Scriitorilor Români.  
 
Titina Nica Țene  
 
Referinţă Bibliografică:
Sub egida Ligii Scriitorilor Români : Activități culturale în timpul epidemiei corona virus / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3415, Anul X, 07 mai 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!