CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  

La cenaclul “Radu Stanca “-Medalionul literar”Hora românească metaforă pentru Uniunea Europeană “
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La cenaclul “Radu Stanca “ 
  
Medalionul literar”Hora românească metaforă pentru Uniunea Europeană “ 
  
Ședința lunară din data de 8 mai 2019 a Cemaclului literar”Radu Stanca”,patronat de Liga Scriitorilor Români, din cadrul Centrului multifunctional de servicii integrate pentru vârstnici nr.2,Cluj-Napoca (coordonator dna Ligia Bocșe), a fost condusă de Al.Florin Țene, președintele și fondatorul cenaclului. Ședința fiind dedicată celor trei manifestări care au marcat istoria țării noastre și a Europei: independența României după războiul de independență din anul 1877, sfârțitul celui de-al doilea Război Mondial și Ziua Europei. 
  
Despre cele trei evenimente au vorbit:scriitorul Al.Florin Țene, președintele național al Ligii Scriitorilor Români, prof.Vasile Sfârlea și Angela Besoiu. 
  
În cadrul rubricii tradiționale “Memoria clipei “, prof.Vasile Sfârlea a vorbit despre medicul Ana Aslan și Institutul de Geriatrie din București. 
  
Al.Florin Țene a prezentat, în final, cartea de poezie a lui Nicolae Șoptirean, intitulată “La ceas aniversar “. 
  
În cadrul discuțiilor au vorbit:Titina Nica Țene, Nicolae Șoptirean, Vasile Sfârlea, Ligia Bocșe și Angela Besoiu. 
  
La ședință a participat, în cadrul schimburilor de experiență, coordonatoarea Centrului multifuncțional din cartierul Mărăștia Marcela Dana Nicoară. 
  
Viitoarea ședință va avea loc miercuri, 12 iunie, orele 11.În cadrul ședinței își va lansa volumul de versuri Nicolae Șoptirean. 
  
Victor Roșianu 
  
Referinţă Bibliografică:
La cenaclul “Radu Stanca “-Medalionul literar”Hora românească metaforă pentru Uniunea Europeană “ / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3050, Anul IX, 08 mai 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!