CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

Liga Scriitorilor Români începe seria schimburilor de experiență cu filialale sale
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Liga Scriitorilor Români începe seria schimburilor de experiență cu filialale sale  
 
Urmare hotărârii Comitetului Director al Ligii Scriitorilor Români de a începe seria schimburilor de experiență cu cele 39 de filiale ale sale din țară și străinătate, joi 25 aprilie a.c orela 17, la Cercul Militar din Cluj-Napoca are loc prima astfel de acțiune.  
 
În cadrul cenaclului literar “Artur Silvestri “ condus de scriitoarea Vochița Pălăcean Vereș își vor lansa cărțile doi scriitori din cadrul filialei Ligii Scriitorilor Orhei-Republica Moldova.  
 
Vasile Cocarcea președintele Filialei Orhei va prezenta un Raport de activitate al membrilor acesteia.  
 
În continuare Vasile Cocarcea își va lansa cartea:”Martorii Răstigniri “, volum de versuri, iar Mitache Constantin volumul 2 al cărții “Veacuri de calvar”.  
 
Al.Florin Țene, Voichița Pălăcean Vereș, Iulian Patca și Gavril Moisa vor vorbi despre cărțile acestora, după care urmează discuții pe marginea activității filialei și al cărților.  
 
Al.Florin Țene  
 
Referinţă Bibliografică:
Liga Scriitorilor Români începe seria schimburilor de experiență cu filialale sale / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3035, Anul IX, 23 aprilie 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!