CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

Regulamentul Festivalului ` Concurs Național de Literatură„Ion Budai Deleanu”Ediția a-IX-a
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Regulamentul Festivalului – Concurs Național de Literatură 
  
„Ion Budai Deleanu” 
  
Ediția a-IX-a 
  
05 – 07.07.2019, Geoagiu, jud. Hunedoara. 
  
Primăria, Consiliul Local și Casa de Cultură ,,Ion Budai Deleanu” a Orașului Geoagiu, organizează în perioada 05 – 07.07.2019 cea de-a noua ediție a Festivalului - Concurs Național de Literatură „Ion Budai Deleanu”. Cu această ocazie se vor desfășura următoarele concursuri pe secțiuni: 
  
I. Secțiunea POEZIE : la această secțiune se vor trimite un număr de trei poezii cu temă liberă. 
  
II. Secțiunea PROZĂ SCURTĂ: la această secțiune se vor trimite trei proze cu temă liberă. Fiecare proză nu trebuie să depășească TREI pagini format A4. 
  
IMPORTANT: 
  
Pentru ambele secțiuni, creațiile se vor trimite în câte trei exemplare, tehnoredactate computerizat și însoțite de un motto. În alt plic separat se vor trece datele participanților: Nume și prenume; Adresa exactă: localitatea, strada, numărul, blocul, scara, etajul, apartamentul, județul, codul poștal, numărul de telefon, faxul, e-mailul. 
  
TEXTELE TRIMISE trebuie să fie ORIGINALE și să nu fi fost publicate până la data premierii, 06.07.2019. 
  
PERIOADA DE ÎNSCRIERE : 01.03.– 10.06.2019 (Data Poștei). 
  
Comisia de jurizare va fi alcătuită din membrii care se vor stabili ulterior. 
  
Se vor acorda următoarele premii pentru fiecare secțiune: 
  
Premiul I, Premiul II, Premiul III, Mențiuni. Se va acorda și Trofeul Festivalului, concurentului care va întruni cel mai mare punctaj în urma jurizării. De asemenea, juriul și organizatorii vor acorda și diplome speciale. Premiile vor consta în bani, diplome și cărți. 
  
Concurenții pot participa la ambele secțiuni ale concursului, FĂRĂ RESTRICȚII. 
  
Materialele vor fi trimise pe adresa: 
  
Cenaclul Literar „Ion Budai Deleanu”, Str. Calea Romanilor, nr.112, C.P.335.400, Loc. Geoagiu, jud. Hunedoara, cu specificația „Pentru Festivalul-Concurs de Literatură „Ion Budai Deleanu”, ediția a-IX-a, Secțiunea… 
  
Relații suplimentare se pot obține la telefon: 0732/ 11.47.83 
  
La concurs pot participa scriitori de peste tot din țară, indiferent de vârstă, membri sau nu ai Uniunii Scriitorilor din România, Ligii Scriitorilor din România sau a altor Asociații de Scriitori. 
  
ATENȚIE!!! 
  
Cei care vor înscrie texte care nu le aparțin sau părți copiate, vor fi descalificați din concurs. Organizatorii pot de asemenea să descalifice oricare concurent care nu dă dovadă de bun simț, respect și decență în comunicarea cu organizatorii, coordonatorii de proiect, juriul, etc. 
  
Înscrierea în concurs reprezintă dovada acceptării tremenilor și condițiilor festivalului și asumarea obligativității respectării lui! 
  
PRECIZĂRI SUPLIMENTARE: 
  
Câștigătorii concursului vor fi anunțați telefonic sau prin e-mail în timp util, urmând să confirme prezența. 
  
În cazul neprezentării la festivitate premiile se redistribuie. 
  
Cheltuielile de cazare și masă pe perioada desfășurării evenimentului vor fi suportate de organizatori. 
  
COSTURILE DE TRANSPORT VOR FI SUPORTATE DE FIECARE PARTICIPANT. 
  
Referinţă Bibliografică:
Regulamentul Festivalului ` Concurs Național de Literatură„Ion Budai Deleanu”Ediția a-IX-a / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2984, Anul IX, 03 martie 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!