CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

Festivitatea de înmânare a premiilor anuale - Liga Scriitorilor Români
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Festivitatea de înmânare a premiilor anuale - Liga Scriitorilor Români 
  
De mai bine de zece ani Liga Scriitorilor acordă premii anuale pentru cele mai bune cărți publicate în anul anterior, indiferent din ce organizație fac parte autorii acestor lucrări, fiindcă, așa cum a spus președintele fondator, cărțile sunt ale limbii române și nu ale unei grupări profesionale. 
  
Astfel, joi, 28 februarie, a.c, la orele 17 are loc la Cercul Militar din Cluj-Napoca, sala Armelor, festivitatea de înmânare a premiilor.Ședința va fi condusă de noua președintă a cenaclului literar”Artur Silvestri “, scriitoarea Voichița Pălăcean Vereș. 
  
Ședința se va deschide cu înmânarea unor distincții acordate de Comitetul Director al Ligii Scriitorilor unui grup de scriitori din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, care au contribuit la buna desfășurare a manifestărilor prilejuite cu ocazia Cenenarului Marii Uniri, format din Ionuț Țene, Marius Țion și Laurențiu Rotar. 
  
Cu această ocazie va fi înmânată medalia “Virtutea Literară” domnului Gheorghe Bănescu pentru excelentul album dedicat Marii Unirii, care a fost lansat în mai multe orașe din țară, și ”Diploma de Excelență” domnului Mircea Dorin Istrate președintelui filialei Mureș, care a organizat numeroase acțiuni culturale în anul Centenarului Marii Uniri. 
  
În continuare Al.Florin Țene președintele national al Ligii Scriitorilor și Iulian Patca, președintele filialei Cluj, vor înmâna premiile autorilor cărților publicate în anul 2018. 
  
În viitoarea ședință din data de 28 martie va fi un schimb de experiență dintre Filiala Arad a Ligii Scriitorilor și cenaclul clujean, inclusiv lansarea cărții “Alexandru Florin Țene-Atitudini literare la Început secolului XXI “ de Voichița Tulcan Macovei. Despre care vor vorbi autoarea, scriitorii: Lucia Bibarț, președinta filialei Arad, Floarea Cândea, Voichita Pălăcean Vereș, Lucia Elena Locusteanu și Iulian Patca. 
  
Victor Roșianu 
  
Referinţă Bibliografică:
Festivitatea de înmânare a premiilor anuale - Liga Scriitorilor Români / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2977, Anul IX, 24 februarie 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!