CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

APARIȚIA UNEI CĂRȚI DE EXCEPȚIE
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
APARIȚIA UNEI CĂRȚI DE EXCEPȚIE 
  
ZILELE TRECUTE A APĂRUT CARTEA „AL. FLORIN ȚENE – ATITUDINI LITERARE LA ÎNCEPUTUL SEC XXI” DEDICATĂ OMULUI, IDEOLOGULUI ȘI SCRIITORULUI AL FLORIN ȚENE – PREȘEDINTELE LIGII SCRIITORILOR ROMÂNI! 
  
O carte voluminoasă, ce aduce în fața acestui timp al istoriei idei, indicatori de seamă care își doresc să păstreze intact întregul fond valoros al literaturii române (de la începuturi până astăzi), ferindu-l de „găselnițele” momentelor trecătoare, oricare ar fi fost acestea! Cu acest scop cartea dezbate detaliat curentul literar inițiat de scriitorul Al. Florin Țene- proglobmodernul, dar și „Manifestul împotriva comunismului”, publicat de scriitor în anul Centenarului României! 
  
Se cere să mărturisesc un lucru important. Contribuția mea la apariția acestei cărți este mai ales de concepție, organizare, orientare și sintetizare. Căci scrierea propriu-zisă se datorează unor mari scriitori, cronicari, critici literari români și din străinătate, care și-au exprimat opiniile față de gândirea și opera domnului Țene. Amintim cu respect, câteva nume: 
  
DORU DINU GLĂVAN, președintele UZPR, prof.univ.dr. FLORENTIN SMARANDACHE , Mariana CRISTESCU , Prof. dr. Din PETRE , Emil ISTOCESCU , Florin T. ROMAN , Antonia BODEA , Ben TODICĂ , Voichița PĂLĂCEAN VEREȘ , Petrică BIRĂU , Florica RANTA CÂNDEA , Prof. Geantă CONSTANTIN, Dumitru VELEA , Menuț MAXIMINIAN , Profesor Lucia – Elena LOCUSTEANU și mulți alții. 
  
AȘADAR! 
  
CARTEA RĂMÂNE, PENTRU CEI INTERESAȚI, O INVITAȚIE LA LECTURĂ DAR ȘI LA REFLECȚII ȘI COMPARAȚII! 
  
LANSAREA EI VA AVEA LOC LA CLUJ ÎN DATA DE 28 MARTIE ÎN CADRUL CENACLULUI LIGII SCRIITORILOR „ARTUR SILVESTRI” DIN CLUJ! 
  
URĂM SUCCES „ATITUDINILOR LITERARE” ALE SCRIITORULUI ȘI IDEOLOGULUI SEC XXI, AL. FLORIN ȚENE! 
  
Voichița Tulcan Macovei 
  
Referinţă Bibliografică:
APARIȚIA UNEI CĂRȚI DE EXCEPȚIE / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2967, Anul IX, 14 februarie 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!