CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Relatare >  

AUGUSTIN OSTACE:BREXIT
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
AUGUSTIN OSTACE:BREXIT 
  
...Cuum asaa?...BREXIt, ca iesirea Angliei din mult laudata Uniune Europeana, considerata ca valoare in sine? Desigur, iar cartile mele ( Britishologicum, Scotland Referendum, Londinium BlissBurg, Brexit & Brrexxitt, Berxitology & Brexitologist ) publicate On Line pe Amazon - KDP ( https://www.amazon.com / Augustin - Ostace ) pot certifica asta...Totusi, de ce Brexit? Fiindca!... 
  
1.Uniunea Europeana ( EU ) nu a clarificat dintru inceputuri (1945 - 1957 )relatiile dintre Imperiile Coloniale Europene ( Anglia, Franta, Portugalia, Spania, Belgia, Niederlande ) cu coloniile lor din Africa, Asia, America Centrala si de Sud, lasind totul in voia sortii si hazardului prin migratii transcontinentale de populatii insumind sute de milioane de saraci si debusolati, si asta in cei 62 de ani de EU, care a devenit astfel vectorul accelerat al scufundarii Europei si nu al salvarii sale...Politica IRRATIONALA a Germaniei ( in special ) de impartire a migrantiilor intrei cele 28 de state membre este o alta catastrofalitate istorica a Europei, deci Anglia a zis BREXIT! 
  
2. UE nu a limpezit nici pina azi in cei 62 de ani de existenta, plina de crize dealtfel, tratate inatacabile de despagubiri dupa cel de al Dopilea Razboi Mondial ( din nou Germania principal vinovat! )...Si astazi sunt procese impotriva Germaniei, la aproape 75 de ani de la terminarea conflagratiei ( Grecia, Polonioa, Israel )...Din nou Germania cere impartirea vinovatiilor, VerteilungsPolitik!...Anglia a zis nu, deci Brexit!... 
  
3. UE nu a luat nici o masura impotriva exploziei demografice din tarile de lumea treia ( 2/3 din omenire ) in cei 62 de ani de existenta, care pulseaza saracismele din Africa, Asia si America Latina inspre Europa, prin ilegalitate, promiscuitate, terorism, fanatism, irationalism! Din nou Germania prin legile sale de drept la azil la oricine din lume, a devenit propria victima a orbirii si asurzirii sale...Anglia a zis apasat, Asa ceva nu mere ( it doesn't go! ), deci Brexit!... 
  
4. UE a dezvoltat in cei 62 de ani cel mai agresiv sistem de propaganda pe timp de pace ( Ceausescu e nesemnificativ fata de nerusinanta propaganda EU), cu milioane de brosuri si pliante anual, in cele 200 de limbi pamintesti si in peste 200 de tari din lume! Sumele cheltuite aberant de miliarde si miliarde sunt platite de noi, prostii si fraierii EU! Anglia a zis NU! Deci Brexit! 
  
5. UE a Gigaabberantizat legi, directive, masuri, indicatii insumate la peste 21.000 de Babylononebunii, astronomizind birocratisme confuzii si ridicolisme, de zece ori mai stupide ca intreaga propaganda comunista si NationalSocialista a secolului XX din lume! Anglia a realizat acest imens cataclism si a votat apasat NU!...Deci Brexit!... 
  
6. UE a acordat cu nerusinare salarii, indemnizatii, privilegii, pensii toate supranesimtite, la cifre de miliarde si miliarde de Euro pe luna, toate platibile evident de contribuabilul, prostit, fraierit, mintit, inselat, jefuit! Anglia a strigat NU!...Deci Brexit!... 
  
7. UE a transformat 500 de milioane de Europeni, Eu, tu, toti, in SCLAVI DIGITALI ai Americii si Chinei, fiindca toate conternele mai ale lumii sunt...NEEUROPENE! Anglia a strigat raspicat impotriva acestei subordinari Europene, deci BREXIT! ( Adaugam ca Europa noastra a condus technologiile lumii 2900 de ani din cei 3000, pierzind in special in ultimii 70 de ani, exact plaga UE! ) 
  
Desigur, exemplele sunt mult mai multe, si cartile mele le explica in detaliu! Anglia a fost singura tara a UE care prin referendum a zis NU! acestor vinzatori de neam, tara, continent, istorie, traditii, simbolizata de ultrapenibilul UE si consecinta a fost BREXIT!...In acelasi timp, BREXIT inseamna si dureroase schimbari, si complicatii triste si confuzii majore in diferite planuri sociale, dar BREXIT trebuie sa fie doar politic si nu economic, financiar sau cultural, fiindca Anglia este tara EUROPEANA si atasata Europei... 
  
Augustin Ostace - Deutschland 
  
Referinţă Bibliografică:
AUGUSTIN OSTACE:BREXIT / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2938, Anul IX, 16 ianuarie 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!