CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  

La cenaclul „Radu Stanca „ Medalionul literar”Frumuseţea toamnei în viaţa scriitorilor români „
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La cenaclul „Radu Stanca „ 
  
Medalionul literar”Frumuseţea toamnei în viaţa scriitorilor români „ 
  
Odată cu deschiderea stagiunii de toamnă a cenaclurilor literare patronate de Liga Scriitorilor Români, cenaclul literar “Radu Stanca “ din cadru Centrului multifunctional de servicii integrate pentru vârstnici nr.2 (coordinator Ligia Bocşe ), s-a deschis cu Medalionul literar “Frumuseţea toamnei în viaţa scriitorilor români “, în cadrul căruia Al.Florin Ţene, preşedintele cenaclului a prezentat broşura sa, intitulată” Manifest. În annul CENTENARULUI. Vinovăţia criticilor şi istoricilor literari care şi acum promovează “operele” scriitorilor ce au scrisîn spiritual realismului socialist.Un pericol pentru educaţia tinerilor.“ Broşura a stârnit discuţii aprinse în rândul numerosului public. 
  
În continuare profesorul Vasile Sfârlea a vorbit cu multă competenţă despre scriitoarea Dora D`Istria, pseudonimul Elenei Ghica care a trăit în secolul XIX. 
  
Doamna profesoara Lucia Elena Locusteanu a susţinut, în încheiere, conferinţa” Frumuseţea toamnei în viaţa scriitorilor români “, exemplificând cu recitări din poeţii G.Bacovia, Lucian Blaga, Octavian Goga, Sorescu etc, uimind prin capacitatea memoriei sale, recitând zeci de versuri din poeţii comentaţi. 
  
Următoarea şedinţă va avea loc miercuri, 10 octombrie a.c. 
  
Victor Roşianu 
  
Referinţă Bibliografică:
La cenaclul „Radu Stanca „ Medalionul literar”Frumuseţea toamnei în viaţa scriitorilor români „ / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2812, Anul VIII, 12 septembrie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!