CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Comentarii >  

AUGUSTIN OSTACE: LITERATURREICH
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
LITERATURREICH 
  
Sa existe oare un Imperiu al Literaturii, inca neobservabil tocmai de cei expertizati intru Literatura, de genul materiei sau energiei negre inca nedetectabile?... este una din reflectiile si trairile de Joi seara, 15 Februarie, 2018, de la Instituto Italiano di Cultura de la Köln, cu ministrii de Kultur de la Land ( Nord Rhein Westfallen ) si de la Bundesland ( de la Germania Neguvernabila-NichtRegierendLand!) 
  
Daca da, atunci Literatura clasica in Manus - Scriptum, in Gutenberg - Scriptum si Digital - Scriptum, ar trebui sa 
  
aiba curajul si abilitatea, Mut und Fähigkeit, intru rescrierea de sine, intru Re- Literaturizare prin transformarea culturii scrise, Umwandlung der Geschriebenekultur, intru- un Cult Literar, KultusLiteratur, care, ar putea re-gindi intreaga 
  
istorie literara a umanitatii, Umdenkung der Gesamtheitliteratur der Menschheit! 
  
Nu cred ca sunt nici primul nici ultimul, Primus non sum, nec imus, ce re - vizioneaza nesfarsitele tarimuri prin cuvintul rostit si scris intru spirit literar, echivalind astfel zeul inspiratiei din uman, Ho nous gar hemonho theos, re-ansamblind in acest fel scriitor si ganditor intru aceeasi Specie creativa, Dichter und Denker in erschaffene Zusammenstellung. 
  
Chiar daca as fi numit ultimul dintre ultimii in Specia Scrisa, Ultimus ultimorum, cred cu tarie in cultura scrisa, semnata si publicata, Schriftkultur, prin triada rugaciunii intru litera si metaphora, ca Latinitate din Vigilate - Orate - Laborate, retranscrisa in Teutonicum prin Wachtet - Betet - Arbeitet! 
  
Augustin Ostace - Deutschland 
  
Referinţă Bibliografică:
AUGUSTIN OSTACE: LITERATURREICH / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2621, Anul VIII, 05 martie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!