CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  

La cenaclul literar „Radu Stanca „ Medalionul literar ”Norocul limbii române, Eminescu “
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La cenaclul literar „Radu Stanca „ 
  
Medalionul literar ”Norocul limbii române, Eminescu “ 
  
Ședința cenaclului literar “Radu Stanca “, din data de 10 ianuarie, a.c, patronat de Liga Scriitorilor, din cadrul Centrului multifuncțional de servicii integrate pentru vârstnici nr.2, s-a deschis cu medalionul literar “Norocul limbii române, Eminescu “.Despre Poet a vorbit scriitorul Al.Florin Țene și prof.Vasile Sfârlea și Ligia Bocșe. În încheierea acestui moment, poetul Al.Florin Țene a citrit ciclul de poeme”Dor de Eminescu. “După acest moment sa vernisat expoziția de icoane a artistei plastice Voichița Cecălăcean. 
  
Ședința s-a încheiat cu conferința susținută de prof.Vasile Sfârlea“Alexandru Ioan Cuza făuritorul unirii principatelor române “, după care a urmat recitalul poetic “Visând la România dodoloață “ susținut de Al.Florin Țene, președintele national al Ligii Scriitorilor Români. 
  
Viitoarea ședință va avea loc în data de miercuri, 14 februarie, orele 11. 
  
Al.Florin Țene 
  
Referinţă Bibliografică:
La cenaclul literar „Radu Stanca „ Medalionul literar ”Norocul limbii române, Eminescu “ / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2568, Anul VIII, 11 ianuarie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!