CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Relatare >  

La cenaclul „Radu Stanca „Medalionul literar „Scriitori clujeni de lângă noi- Oana Boc „
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La cenaclul „Radu Stanca „ 
  
Ședința cenaclului literar “Radu Stanca “,din data de 13 decembrie a.c., patronat de Liga Scriitorilor, din cadruil Centrului multifuncțional de servicii integrate pentru vârstnici nr.2, s-a deschis, la propunerea președintelui cenaclului Al.Florin Țene, cu un minut de reculegere în memoria Regelui Mihai I al României. După care președintele cenaclului a anunțat ordinea de zi a ședinței. 
  
La început, Al.Florin Țene a înmânat premiile, constând în cărți, membrilor cenaclului care de-alungul anului au fost activi în cadrul ședințelor. În continuare acesta a prezentat cărțile semnate de Elena Buică și “Antologia poetică vâlceană“, întocmită de Puiu Răducan. 
  
În continuare a urmat medalionului literar”Scriitori clujeni de lângă noi-Oana Boc “. A vorbit despre poezia acesteia, Ligia Bocșe, Antonia Bodea și Al.Florin Țene care a citit un grupaj de poeme din revista “România Literară” semnate de Oana Boc.După care președintele cenaclului a vorbit despre istoricul Sfintei Sărbători de Crăciun. 
  
Scriitorul Iulian Patca, președintele filialei clujene a Ligii Scriitorilor și-a prezentat volumul de versuri, recent apărut, “De dragul tău “. Despre volum a vorbit Al.Florin Țene, iar autorul a citit câteva poeme din carte, subliniate cu vi aplauze de cei prezenți. 
  
În încheierea au citit din creațiile lor Gheorghe Șoptirean, Ana Cătană, iar Mariana Muntoi a susținut un impresionant recital din poezia Titinei Nica Țene. 
  
Viitoarea ședință va avea loc miercuri, 10 ianuarie 2018. 
  
Al.Florin Țene 
  
Referinţă Bibliografică:
La cenaclul „Radu Stanca „Medalionul literar „Scriitori clujeni de lângă noi- Oana Boc „ / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2539, Anul VII, 13 decembrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!